Ευρωεκλογές 2014: Σταύρος Θεοδωράκης - Ήρθε για να… φύγει;

Η αστρολογική εκτίμηση για τον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι στις Ευρωεκλογές

Ευρωεκλογές 2014: Σταύρος Θεοδωράκης - Ήρθε για να… φύγει;

Κριός (γεν 20/4/1963), με τον γενέθλιο Δία του επίσης στον Κριό, έχει «άστρο» στα ξεκινήματα κι όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις θα πάρει το... κάτι τις του στις Ευρωεκλογές! Ωστόσο, δοκιμάζει τις δυνάμεις του στον πολιτικό στίβο, σε μια περίοδο όπου ο Κρόνος «φλερτάρει» με την Σελήνη του στον Σκορπιό, ενώ και στον ετήσιο χάρτη του μεταξύ άλλων ξεχωρίζει η «κρυφή» σύνοδος Κρόνου-Δήμητρας.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι φέτος θα απογοητευθεί από τις εξελίξεις, όχι απαραίτητα εξ αιτίας των ποσοστών που θα πάρει, όσο κυρίως από τα τεκταινόμενα στον χώρο της πολιτικής. Αλλά και τα ποσοστά που θα συγκεντρώσει το «Ποτάμι» αναμένεται να είναι αρκετά «διορθωμένα» προς τα κάτω σε σχέση με κάποιες εκτιμήσεις που του δίνουν πάνω από 10%

Δεν αποκλείεται λοιπόν, αφού πρώτα ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε το... ζωδιακό του καθήκον, ανοίγοντας τον ρου του «Ποταμιού», να αποσυρθεί τελικά από το προσκήνιο, παραχωρώντας την πρωτοβουλία σε άλλα πρόσωπα.

Χαρακτηριστικές πάντως μιας μεγάλης στροφής είναι οι ενδείξεις στο Ηλιακό τόξο:
Η αντίθεση του Ήλιου με τον προοδευμένο Ουρανό, το τετράγωνο του προοδευμένου Πλούτωνα με τον Ήλιο και η σύνοδος του προοδευμένου Κρόνου με την Έριδα, είναι τρεις όψεις που πιστοποιούν την αλλαγή πορείας και το «στοπ» που έβαλε στην δημοσιογραφική καριέρα του.
Έπεται, σε έναν χρόνο περίπου, η σύνοδος του προοδευμένου Χείρωνα με τον γενέθλιο Ερμή, που το πιθανότερο είναι να τον ξαναρίξει... πίσω στο μετερίζι της δημοσιογραφίας.

Δείτε επίσης:

Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ΄ άστρα για την πορεία των κομμάτων;

Εκλογές 2014: Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας επί το έργον

Εκλογές 2014: Ποιόν πλανήτη θα ψήφιζες;

Εκλογές 2014: Θυμήσου! Πόσα σου έταζαν, θυμήσου...

Εκλογές 2014: Οι 12 αναποφάσιστοι του ζωδιακού

Εκλογές 2014: Όλες οι αστρολογικές εκτιμήσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved