Ευρωπαϊκή Ένωση-Μια σύνοδος συμφερόντων

Στις 16-12-2010 και ώρα 4μμ οι 27 αρχηγοί κρατών της Ε. Ε συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες σε μια σύνοδο κορυφής
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Urania Lab

Στις 16-12-2010 και ώρα 4μμ οι 27 αρχηγοί κρατών της Ε. Ε συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες σε μια σύνοδο κορυφής για το μέλλον του Ευρωομολόγου και την τύχη των ασθενέστερων οικονομιών της Ευρωζώνης. Στην σύνοδο αποφασίστηκε η μερική αναθεώρηση της συνθήκης της Λισαβόνας και η ίδρυση ταμείου στήριξης , που θα δίνει βοήθεια σε χώρες της Ε.Ε που έχουν προβλήματα με τα δημόσια οικονομικά τους.


Από το ωροσκόπιο της συνάντησης βλέπουμε ότι ο έβδομος οίκος είναι έντονα τονισμένος. Θυμίζουμε ότι ο οίκος αυτός στην κοσμική αστρολογία αντιπροσωπεύει τους συμμάχους, τις διάφορες συνθήκες και πράγματα δημοσίου χαρακτήρα. Έτσι θα εξετάσουμε αναλυτικά τον οίκο αυτό και τι μπορεί να μας δείξει για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία. Το τρίγωνο Ηλίου και Σελήνης μας δείχνει ότι οι 27 με την θέληση των λαών τους παίρνουν εκείνα τα μέτρα έτσι ώστε η Ε.Ε να χαίρει την διεθνή εκτίμηση, αλλά επειδή και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε πύρινα ζώδια, αυτή την αντίληψη που έχουν μάλλον είναι υπερβολικά αισιόδοξη, γιατί η
όψη των 45 μοιρών μεταξύ Ηλίου και Αφροδίτης μας δείχνει ότι τα νούμερα μπορεί να ευημερούν αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι υποφέρουν.
Αλλά αυτή η δυστυχία των λαών και των ανθρώπων είναι μέσα στην φιλοσοφία της συνάντησης, όπως μας δείχνει το τετράγωνο Ήλιου και Δία, που στην πολιτική αστρολογία υποδηλώνει σε πιο φιλοσοφικό-θρησκευτικό σύστημα είναι προσκολλημένη η εκάστοτε εξουσία. Η πλειονότητα των Ευρωπαίων εταίρων μας είναι δεμένοι στην προτεσταντική ηθική, από την οποία πηγάζουν η σκληρή εργασία, ο ηθικός καπιταλισμός, η προσφορά στην κοινωνία και το κυριότερο η τήρηση των κανόνων, που η αποτυχία πληρώνεται ακριβά, με δρακόντεια μέτρα, μιας και είναι ...επιταγή του θεού.
Η σύνοδος Ερμή και Πλούτωνα έφερε την μερική αλλαγή της συνθήκης της Λισαβόνας. Το τετράγωνο Ερμή και Ουρανού μας δείχνει εξεγέρσεις και έντονες κοινωνικές αντιπαραθέσεις γιατί μάλλον οι σκοποί της συνόδου κορυφής δεν έχουν εξηγηθεί πλήρως, και τα ΜΜΕ θα χρησιμοποιηθούν για έντονη προπαγάνδα.

Ας δούμε την βοήθεια της Αστροχαρτογραφίας από που περνάνε οι πλανήτες


Ο Ήλιος περνά από Ελλάδα και Γερμανία, που αυτό μας δείχνει ότι τα μέτρα και οι συμφωνίες έχουν επίπτωση στην Ελλάδα από τις ενέργειες τις καγκελαρίου-τεφλόν κυρίας Μέρκελ. Επίσης έχουμε μια τομή της γραμμής του Ήλιου με εκείνη του Ποσειδώνα, που παραπέμπει στα λαϊκίστικα λογύδρια για το καλό της Ευρώπης, που έχουν επίδραση και στα πράγματα που αφορούν και την Ελλάδα, μιας και η τομή αυτή περνά κοντά από την Ελλάδα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του ωροσκοπίου είναι και η παρουσία του Κρόνου στον πέμπτο οίκο, που μας δείχνει τους κερδοσκόπους και την δράση τους. Αξιοσημείωτο είναι το μεγάλο τρίγωνο Κρονου-Ωροσκόπου-Μεσουρανήματος, που αυτο είναι ένα μήνυμα στις αγορές ότι η Ε.Ε είναι πιστή στο μονεταριστικό μοντέλο, άρα στην ενίσχυση των τραπεζών και όχι στην δημιουργία Ευρωομολόγου. Και βέβαια, έχει ενδιαφέρον ποιές αγορές στον πλανήτη-και πως-θα ανταποκριθούν τελικά σε αυτές τις θέσεις της Ε.Ε


Φαίνεται ότι οι αγορές που βρίσκονται στην δυτική ακτή των ΗΠΑ είναι αυτές που θα βγουν κερδισμένες από την κρίση της Ευρωζώνης μιας και έχουν τον αρμονικό Κρόνο στο Μεσουράνημα. Επίσης και οι αγορές της κεντρικής Ευρώπης έχουν τον Κρόνο σε τρίγωνο με τους γωνιακές ακμές. Οι αγορές της Ασίας που έχουν τον Κρόνο στον 4ο οίκο, έχουν ένα σχετικό ενδιαφέρον με χαμηλά όμως κέρδη. Και οι αγορές της Κεντρικής Αμερικής είναι εκείνες που θα χάσουν από την κρίση, μιας και έχουν τον Κρόνο σε τετράγωνο με τις γωνιακές ακμές.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved