Ουκρανία: Κυριαρχία της Ρωσίας με χορηγό τον Πλούτωνα

Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα, όχι μόνον στην Ουκρανία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Εύξεινου πόντου και των Βαλκανίων

Ουκρανία: Κυριαρχία της Ρωσίας με χορηγό τον Πλούτωνα

Ανησυχία προκαλεί η κρίση στην Ουκρανία, αφού μετά την χειραγώγηση που επιχειρήθηκε με την συνδρομή «Δυτικών κύκλων», η Ρωσία αντέδρασε και μάλιστα ιδιαίτερα αποφασιστικά, δείχνοντας ότι δεν θα ανεχθεί γεωπολιτικά «παιχνίδια» στα σύνορα της.
Και βέβαια το θέμα είναι τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα, όχι μόνον στην Ουκρανία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Εύξεινου πόντου και των Βαλκανίων, της Τουρκίας συμπεριλαμβανομένης.

Πρακτικά, τα «κόλπα» των Δυτικών ήταν μια... ωραιότατη ασίστ στον Πούτιν, που σιγά μην την άφηνε ανεκμετάλλευτη, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που αστρολογικά η «Αρκούδα» είναι σε εξαιρετική φόρμα!

Για την άνοδο της Ρωσίας τα έχω ξαναγράψει από πέρυσι τον Μάρτιο εδώ στο astrology.gr (Το μέλλον της Ρωσίας) κάνοντας μάλιστα μια ειδική αναφορά και στο πρόσφατο άρθρο μου για την Ελλάδα (Ελλάδα 2014: Το μήλον της Έριδος).

Μάλιστα, βλέποντας την μεγάλη εικόνα, η διέλευση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι αυτή που οδηγεί την Ρωσία στην πλήρη αποκατάσταση της παγκόσμιας κυριαρχίας της, κάτι που μέχρι το 2023 θα έχει γίνει σε όλους... απόλυτα κατανοητό.
Τηρουμένων των αναλογιών, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η Ρωσία «θυμίζει» την εποχή της Μεγάλης Αικατερίνης, τότε που η χώρα εδραιώθηκε ως μια από τις παγκόσμιες μεγάλες δυνάμεις.

Κι αν μέχρι τον φετινό Ιούνιο η Ρωσία μπορεί να φέρει τα πράγματα στα μέτρα της με σχετικά ήπια μέσα, από το καλοκαίρι και ύστερα... αρχίζουν τα όργανα. Με οδηγό την αντίθεση Άρη-Ουρανού στον ετήσιο χάρτη της (μια όψη που υπάρχει και στο γενέθλιο ωροσκόπιο της, σε γωνιακούς οίκους) αναμένεται να προβεί σε μερικές «μια κι έξω» στρατιωτικές κινήσεις, που με βάση τα δεδομένα θα αποβούν τελικά υπέρ της, ακόμη κι αν πληρώσει κάποιο τίμημα. Γιατί εκτός από τον φιλικό Πλούτωνα, οι ουρανοί δρομολογούν μια σύνοδο του προοδευμένου Ήλιου με τον Δία στον 10ο οίκο, μια όψη συνώνυμη της επιτυχίας, η οποία θα γίνει ακριβής το 2015-6.

Αν οι Δυτικοί είχαν επίγνωση όλων αυτών, δεν θα τολμούσαν καν να «τσιγκλίσουν» την Ρωσία, που είναι ικανή να αποκαταστήσει την επιρροή της στους σλαβικούς πληθυσμούς των Βαλκανίων, αλλάζοντας για μια ακόμη φορά τις ισορροπίες στην πολύπαθη γειτονιά μας. Και βέβαια, έπεται συνέχεια στην Μέση Ανατολή...

Εδώ βέβαια οφείλω να επισημάνω ότι ο ρόλος των ΗΠΑ είναι κάπως... περίεργος και πίσω από την φαινόμενη αντιπαράθεση τους με την Ρωσία, μπορεί να κρύβεται η πρόθεση τους να ξαναμοιράσουν τον κόσμο, αφήνοντας έξω την –διαλυμένη- Ε.Ε και την Γερμανία.

Στο ερώτημα αν η «περιφερειακή» κρίση στην Ουκρανία αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, μπορούν να οδηγήσουν σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο, σε πρώτη φάση η απάντηση μου είναι αρνητική. Κι αυτό γιατί όπως έχω ξαναγράψει, βρισκόμαστε σε μια συνοδική περίοδο Ουρανού-Πλούτωνα που ξεκίνησε στην δεκαετία του '60 και φέρει χαρακτηριστικά Παρθένου. Δηλαδή ένα από τα κυρίαρχα κοσμικά ρεύματα «θέλει» τον κόσμο να μεταμορφώνεται ως προς τα εργασιακά και οικονομικά δεδομένα, χωρίς να χρειαστεί απαραίτητα ένα παγκόσμιο στρατιωτικό σφαγείο.
Αναταραχές βέβαια θα υπάρξουν και πόλεμοι θα γίνουν, όλα αυτά όμως θα ρίξουν στον πλανήτη μια όχι πυρηνική αλλά οικονομική βόμβα μεγατόνων, καταλήγοντας στην θέσπιση ενός παγκόσμιου νομίσματος, που θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα.

Όσον αφορά τώρα ειδικά στην Ουκρανία*, προσωπικά προβληματίστηκα πολύ για το αν το σύγχρονο ωροσκόπιο της (24/9/1991, 17:31, Κίεβο) είναι το μόνο που λειτουργεί. Κι αυτό γιατί η κατάσταση στη χώρα θυμίζει έντονα ημέρες του 1917-8, όταν είχε υπάρξει για πρώτη φορά –και για πολύ λίγο- Ουκρανικό κράτος. Τότε και μέχρι να ενσωματωθεί στην Σοβιετική Ένωση, υπήρξαν παράλληλα και κάποιες περιοχές υπό διαφορετική σημαία, όπως για παράδειγμα η Κριμαία, ενώ η χώρα περνούσε διαδοχικές φάσεις κατάκτησης από τους Γερμανούς και τους Μπολσεβίκους. Σε εκείνην την περίοδο, το Κίεβο άλλαξε χέρια τέσσερις φορές μέχρι να περιέλθει οριστικά στην κυριαρχία των τελευταίων, κάτι που μπορεί να επαναληφθεί και στο προσεχές μέλλον.

Με βάση αυτά τα παλαιά δεδομένα, η Ουκρανία μπορεί να είναι είτε Σκορπιός (20/11/1917) είτε Υδροχόος (22/1/1918), με την πρώτη εκδοχή να είναι κατά την γνώμη μου πιο πιθανή.

Από την άλλη πλευρά, επειδή μόνον ο χάρτης της σύγχρονης Ουκρανίας έχει ακριβή ώρα, προτίμησα να καταλήξω σε αυτόν, επιλέγοντας το σύστημα των Ίσων Οίκων, που «δίνει» τον Ήλιο στον 8ο οίκο των οικονομικών σε ανοικτή σύνοδο με τον Δία και τον Άρη στην ακμή του 9ου (διεθνείς σχέσεις, εξωτερικό αλλά και γείτονες), σε «κρυφή» αντίθεση με την Έριδα.
Το πρώτο παραπέμπει στις δυνατότητες μιας μεγάλης οικονομικής βοήθειας, το δεύτερο όμως αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής επέμβασης από το εξωτερικό, όπερ και συμβαίνει ήδη.

ukraine equal

Ξεκινώντας από τις επίκαιρες διελεύσεις, είναι προφανής η ενεργοποίηση του Ουρανού στον 12ο οίκο, από τον διελαύνοντα Δία στον Καρκίνο (αντίθεση) και τον διελαύνοντα Ουρανό στον Κριό (τετράγωνο). Εδώ υπάρχει έντονο το «άρωμα» του 12ου οίκου: Παρασκήνιο, συνωμοσίες, ύπουλη χειραγώγηση κι όλα αυτά που έδωσαν στην ανταρσία του Κιέβου έναν τουλάχιστον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα.
Συμπληρωματικά, να αναφέρω ότι την ημέρα της μεγάλης σφαγής με τα 100 θύματα, ο διελαύνων Άρης ήταν στην ακμή του 10ου οίκου, ενώ την ίδια περίοδο ο διελαύνων Κρόνος έκανε τετράγωνο με την Σελήνη (λαός) της Ουκρανίας στον Υδροχόο.

Πηγαίνοντας στο Ηλιακό τόξο, ξεχωρίζει η σύνοδος του προοδευμένου Ουρανού με τον γενέθλιο Κρόνο της Ουκρανίας στον 1ο οίκο. Εδώ εντοπίζονται όλες οι αλλαγές που δρομολογούνται στο εδαφικό καθεστώς της χώρας αλλά και οι πραξικοπηματικές ενέργειες που προηγήθηκαν και... έπονται.
Με δεδομένο μάλιστα το ότι σε δύο περίπου χρόνια ο προοδευμένος Ουρανός θα κλείσει την αντίθεση του με τον γενέθλιο Χείρωνα της Ουκρανίας στον Λέοντα και τον 7ο οίκο, φαίνεται πως θα υπάρξει μια μεγάλης κλίμακας μετακίνηση-ανταλλαγή πληθυσμών. Υπάρχει βέβαια και το χειρότερο σενάριο της «εθνοκάθαρσης», ύστερα από μια εμφύλια διαμάχη, η οποία θα οδηγήσει σε μια πλήρη Ρωσική κυριαρχία.

Συμπέρασμα; Με βάση και το άστρο-ιστορικό της περιοχής αλλά και τις παρούσες συνθήκες, οι Δυτικοί «το παλεύουν-δεν το παλεύουν» για να διατηρήσουν κάτω από την επιρροή τους ένα τμήμα, έστω και κάτω από ειδικό καθεστώς. Ακόμη κι αν τα καταφέρουν, το μεγαλύτερο κομμάτι της Ουκρανίας αργά ή γρήγορα θα προσκολληθεί στην Ρωσία, όπως έγινε και πριν από περίπου 100 χρόνια.

Κλείνω με τις ενδείξεις στις δευτερεύουσες προόδους (secondary).
Εδώ ξεχωρίζει το τετράγωνο του προοδευμένου Άρη στον Ζυγό με τον προοδευμένο και οσονούπω με τον γενέθλιο Ουρανό. Δύσκολα τα πράγματα, αφού για 1-2 χρόνια εκτός από τα πραξικοπήματα μπαίνουν στο πλάνο και οι βομβαρδισμοί...

Το μόνο ενθαρρυντικό για το υπάρχον κράτος της Ουκρανίας είναι η σύνοδος του προοδευμένου Δία με τον γενέθλιο Ήλιο, μια όψη που μπορεί να αναφέρεται σε μια τεράστια οικονομική βοήθεια, εν δυνάμει και από τις δύο πλευρές (Δύση και Ρωσία).

Αν η χώρα κατόρθωνε να παραμείνει ενιαία, θα είχε διπλό όφελος. Από την στιγμή όμως που θα διασπαστεί, όλο αυτό το πλεονέκτημα χάνεται, αφού πλέον θα έχουμε να κάνουμε είτε με ένα νέο κράτος ή ομοσπονδία κι ένα νέο ωροσκόπιο, είτε με μια καθαρά Ρωσική Ουκρανία.

*Ο φίλτατος Heracles V Έλληνας ερασιτέχνης και άριστος αστρολόγος, που ζει στην Ολλανδία, με πληροφόρησε ότι η ώρα γέννησης της σύγχρονης Ουκρανίας είναι 18:00 με ώρα ζώνης -3. Μάλιστα, ύστερα από δική του παρέμβαση διορθώθηκε το ωροσκόπιο της στο astro.com, που ήταν βασισμένο στα στοιχεία του Campion. Αυτό όμως σημαίνει ότι ο γενέθλιος ωροσκόπος της Ουκρανίας είναι στις 16 και 34΄του Αιγόκερω, εκεί που ήδη γυροφέρνει ο Πλούτωνας με τον Ουρανό να τετραγωνίζει. Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ χειρότερα για την ασφάλεια, την ειρήνη και την συνοχή του κράτους...

ukraine new

Διαβάστε επίσης

Όλι Ρεν: Αποστολή του ΔΝΤ στην Ουκρανία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved