Πλούτωνας και Δίας «χόρεψαν» την Κεφαλονιά

Περικύκλωσε το νησί ο Εγκέλαδος

Πλούτωνας και Δίας «χόρεψαν» την Κεφαλονιά

Ο Πλούτωνας «επισκέφθηκε» την Κεφαλονιά με μια σφοδρή σεισμική δόνηση 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και βέβαια όλοι μας ανησυχούμε μήπως... σκέφτεται να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος, μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Και αναφέρομαι στον Πλούτωνα, εξ αιτίας της δεσπόζουσας θέσης του στο ωροσκόπιο του σεισμού: Σε αντίθεση ακριβείας με τον Ωροσκόπο στον Καρκίνο αλλά και με τον Δία, ο πλανήτης «φωνάζει» για την εμπλοκή του και αναπόφευκτα μας παραπέμπει στην Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου, που έγινε επάνω του στην 11η μοίρα του Αιγόκερω.

Οι σεισμολόγοι, παρότι διά στόματος του κ Τσελέντη αναφέρονται στην πιθανότητα ενός μεγάλου μετασεισμού, είναι σχετικά καθησυχαστικοί θεωρώντας ότι αυτός ήταν ο κύριος σεισμός. Και μακάρι να είναι έτσι. Ωστόσο αν παρατηρήσει κανείς την διασπορά των (πολλών) μετασεισμών, πραγματικά εντυπωσιάζεται από το όλο σχήμα αφού ο Εγκέλαδος κυριολεκτικά έχει περικυκλώσει το νησί, αφήνοντας... υπονοούμενα για μια ανάλογη συνέχεια, όχι κατ' ανάγκην στην ίδια περιοχή αλλά και λίγο παραδίπλα!

Και παρότι αστρολογικά οι διαδοχικοί σεισμοί του 1953 δεν φαίνεται να έχουν κάποια συγγένεια με τον τελευταίο, αυτή η κακή παράδοση της κλιμάκωσης μέσα σε τρεις ημέρες από το 6,5 στο 7,2, ενισχύει την ανησυχία μας...

Το πιο «ύποπτο» διάστημα για την εκδήλωση ενός ανάλογου φαινομένου ξεκινά από το πρωί της Τρίτης, που η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, ενεργοποιώντας την Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου. Στην 11η μοίρα του ζωδίου θα «πατήσει» γύρω στα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη και μέχρι να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, καλό είναι να επαγρυπνούμε.

kefalonia 6R

Διαβάστε επίσης

Η Κεφαλονιά μετρά τις πληγές της

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κεφαλονιά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved