Η DPG DIGITAL MEDIA και το mothersblog.gr πάντα στο πλευρό των παιδιών

Το ερχόμενο Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013, το mothersblog.gr και τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, θα επισκεφτούν τα ιδρύματα «Χατζηκυριάκειο» και «Οι φίλοι του παιδιού»!

Παπασταύρου Λίντα
Η DPG DIGITAL MEDIA και το mothersblog.gr  πάντα στο πλευρό των παιδιών


Στους χώρους των ιδρυμάτων, τα παιδιά μαζί με την Δέσποινα Καμπούρη και τον Pastry Chef των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, Νίκο Νερολαδάκη, θα φτιάξουν γλυκά, θα πλάσουν ζύμη, θα στολίσουν βασιλόπιτες, θα χορέψουν, θα παίξουν και φυσικά, θα φάνε πολλές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!
«ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ»

To Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά που περικλείει με την απαράμιλλη στοργή και αγάπη ενός αληθινού γονιού, κορίτσια από 6 ετών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το οικογενειακό τους περιβάλλον.
Καθημερινούς προβληματισμούς όπως ο ρουχισμός, η διατροφή, πιθανές ασθένειες, η μελέτη των μαθημάτων, η κάλυψη των μαθησιακών αναγκών, η ψυχολογική στήριξη, η καλλιέργεια ιδιαίτερων κλίσεων, η ψυχαγωγία των παιδιών, στους οποίους καλείται μια συνηθισμένη οικογένεια να δώσει λύση, είναι θέματα που αντιμετωπίζονται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, με τον πλέον σύγχρονο τρόπο και τη συνδρομή επιστημονικού και εξειδικευμένου προσωπικού.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ

Το καθιερωμένο ετήσιο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος θα πραγματοποιηθεί, 14 & 15 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο χώρο του Ιδρύματος (οδός Κλεισόβης 18, Πειραιάς). Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, μαρμελάδες, καλάθια με ποτά, στεφάνια, διακοσμητικά φτιαγμένα από του εθελοντές και τα παιδιά μας, χριστουγεννιάτικες κάρτες και ρούχα θα σας δώσουν τη λύση για εορταστικά δώρα που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα.
«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
Το έργο του Σωματείου απευθύνεται σε παιδιά απόρων, ηλικίας μέχρι 18 ετών και ιδίως σε μονογονεϊκές οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας καθώς και σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Βασικός σκοπός του Σωματείου είναι να συμβάλει στην ομαλή εξέλιξη της οικογένειας καθώς και στην ομαλή ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών.
Στηρίζει το θεσμό της οικογένειας και προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής και να ανατρέψει τις δυσάρεστες συνέπειες των προβληματικών καταστάσεων, των οποίων κύριοι αποδέκτες είναι τα παιδιά. Αξιολογεί τις αιτίες που προκαλούν αυτές τις προβληματικές καταστάσεις.
Το ίδρυμα απευθύνεται στο παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, παρέχοντας ιατρικές εξετάσεις, χειρουργικές επεμβάσεις, ειδικά όργανα θεραπείας, ειδικό φαρμακευτικό υλικό, έλεγχο εμβολιασμού στο παιδί που ζει σε άπορη - προβληματική οικογένεια, ρουχισμό, τρόφιμα, θέρμανση, φροντιστήρια - δίδακτρα, συμμετοχή σε κατασκήνωση, ψυχαγωγία.

Πηγή: mothersblog

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved