Εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ: Οι πλανήτες απειλούν με γενικευμένη έκρηξη!

«Δημοκρατία είναι όταν χτυπάει κάποιος την πόρτα σου στις έξι η ώρα το πρωί και είναι ο γαλατάς»

Εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ: Οι πλανήτες απειλούν με γενικευμένη έκρηξη!

Επώδυνα επίκαιρη η ρήση του Γάλλου συγγραφέα Henri Jeanson, αφού το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι μεταμεσονύκτιες «καταδρομικές» επιχειρήσεις των κρατούντων. Έχει φυσικά προηγηθεί όλη αυτή η «φάμπρικα» πράξεων νομοθετικού περιεχομένου κι εδώ το χειρότερο είναι ότι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος εκτροπών, ο οποίος ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι δεν τελειώνει παρά μόνον με μια γενικευμένη έκρηξη.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στην επιχείρηση «ξεκαθαρίσματος» του Ραδιομεγάρου, προσπαθώντας να τραβήξει -για μια ακόμη φορά- την προσοχή του κόσμου από τα επερχόμενα δεινά με έναν εντυπωσιακό «αντιπερισπασμό». Ενώ οι δανειστές απαιτούν όλο και περισσότερο «αίμα», η επίδειξη πυγμής των κρατούντων στρέφεται κατά των εσωτερικών αντιφρονούντων, επιχειρώντας να βάλει λουκέτα όπου δει. Από τους απανταχού εργαζόμενους και την ΕΡΤ, μέχρι το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

newsbomb ert

Όμως με τις συνθήκες που επικρατούν αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, τέτοιου είδους ενέργειες έχουν ένα υψηλότατο ρίσκο για την εύθραυστη κοινωνική ειρήνη και επιπλέον μπορεί να γίνουν μπούμερανγκ για τους εμπνευστές τους. Εξ άλλου προς το τέλος του μήνα, το τ-τετράγωνο ανάμεσα στην «πολιτευόμενη» Δήμητρα, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μεταξύ άλλων προοιωνίζει και έναν κοινωνικοπολιτικό σεισμό με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έγινε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στις 4:20 τα ξημερώματα της 7ης Νοεμβρίου, παρουσία ενός απλά «επιβλέποντος» εισαγγελέα αλλά και του... Κρόνου! Γιατί αυτός ήταν που απαίτησε να επιβληθεί «ο νόμος και η τάξη», πιέζοντας τους κκ Σαμαρά και Βενιζέλο να πάρουν την σχετική απόφαση. Η σύνοδος του με τον Ήλιο είναι μια όψη που αρέσκεται στην επιβολή περιοριστικών μέτρων, τα οποία ανάλογα με την θέση του καθενός μπορεί να εκληφθούν είτε ως «αποκατάσταση της νομιμότητας» είτε ως μια «ξερή» και αυταρχική επιβεβαίωση ισχύος. Συνήθως είναι αμφότερα κι εδώ θα μπορούσε να πει κανείς ότι «τέλειωσαν όλα» στο δράμα που ξεκίνησε το βράδυ της 11ης Ιουνίου, όταν ανακοινώθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ. Είναι όμως έτσι;

xeiropedes ert

Βλέποντας την θέση του διελαύνοντα Άρη στην Παρθένο, στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου της πρώτης τηλεοπτικής μετάδοσης της τότε ΕΙΡΤ (23/2/1966, στις 18:30) η πρώτη αίσθηση είναι ότι σίγουρα σε αγαστή συνεργασία με τον Κρόνο έβαλε κι αυτός το χεράκι του για να εκκενωθεί ο χώρος από τους εργαζόμενους και περαστούν οι χειροπέδες στην... καγκελόπορτα του Ραδιομεγάρου. Με το υπό σχηματισμό εξάγωνο Άρη-Κρόνου σε ισχύ, ο πρώτος «μπούκαρε» κι ο δεύτερος κλείδωσε τα «κεκτημένα», αποφεύγοντας προς το παρόν εκείνες τις ακρότητες που θα μας έφερναν ακόμη πιο έντονα στο νου «ημέρες Πολυτεχνείου».

Όμως για τον Άρη δεν τελείωσε τίποτα!

Η αντίθεση του με τον Χείρωνα στην Νέα Σελήνη-έκλειψη του Νοεμβρίου, μια όψη που σχετίζεται άμεσα με διαδικασίες εκκένωσης χώρων ή εισβολής και η επιρροή της θα μας ακολουθεί μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, έχει διπλή «ανάγνωση». Μετά την εκκένωση-κατάληψη δηλαδή, μπορεί να έρθει η... ανακατάληψη και σε αυτό συνηγορούν τόσο ο ανάδρομος Ερμής, που οσονούπω θα ορθοδρομήσει, όσο και ένας από τους «μεγάλους« του ζωδιακού που αρέσκεται στο να αντιμάχεται τις βουλές της εξουσίας.

Αναφέρομαι φυσικά στον Ουρανό, ο οποίος με βάση τα δεδομένα έχει αρχίσει ήδη να απεργάζεται τα δικά του σχέδια.

Στις 11 Νοεμβρίου κλείνει με ακρίβεια ένα «κρυφό» τ-τετράγωνο ανάμεσα στον τροπικό Άρη, τον αστρικό Ουρανό και τον αστρικό Πλούτωνα κι αυτός ο σχηματισμός αναμένεται να ξεθάψει για τα καλά το τσεκούρι του πολέμου σε μια υπόθεση όπου η έννοια της δημοκρατίας έχει ξεθωριάσει.

Επιπλέον, ακολουθεί το πέρασμα του διελαύνοντα Άρη από μια εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή του γενέθλιου ωροσκοπίου της ΕΙΡΤ (από την 17η ως την 21η μοίρα Παρθένου-Ιχθύων), όπου εδρεύουν πολλοί αργοί πλανήτες (Κρόνος, Χείρων, Ουρανός, Πλούτωνας) συν τον Ερμή και τον Άρη. Εκεί θα βρεθεί ο Άρης από τις 14 έως τις 24/11 κι όταν η ατμόσφαιρα είναι ήδη τεταμένη, τέτοιου είδους διελεύσεις είναι πολύ εύκολο να πυροδοτήσουν μια «μάχη μέχρις εσχάτων» με ενδεχόμενο σοβαρότατο κόστος τόσο σε έμψυχο όσο και σε άψυχο υλικό.

Πάντως, για την ώρα μπορούμε να παρακολουθούμε ακόμη διαδικτυακά τις εξωτερικές μεταδόσεις των δημοσιογράφων και τεχνικών της ΕΡΤ, όπως επίσης και το πρόγραμμα των δημοσιογράφων της ΕΤ3, που παραμένει «ζωντανή», μέχρι νεωτέρας...

Διαβάστε επίσης στο astrology.gr

Το κλείσιμο της ΕΡΤ: Εδώ Αλληλεγγύη!

«Λουκέτο» στην ΕΡΤ: Επιβεβαιώθηκαν όλες οι προβλέψεις του Astrology.gr!

ΕΡΤ: Η αστρολογική πρόβλεψη του τέλους

Η άλλη όψη: Η ΕΡΤ μας άναψε φωτιές

και δείτε το σχετικό video

Αστρολογικό magazino 5: Η ΕΡΤ και οι εξελίξεις στην Ελλάδα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved