Υπόθεση Τρομοκρατία-Τα ευρήματα του Σαββάτου

Η «Υπόθεση Τρομοκρατία» είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Karl Heinz Ottinger

“ Όλοι προβληματίζονται πώς να σταματήσουμε την τρομοκρατία. Υπάρχει όμως ένας πραγματικά εύκολος τρόπος: να σταματήσουμε να είμαστε μέρος της. “
Noam Chomsky


Η «Υπόθεση Τρομοκρατία» είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας. Υπάρχει μια φράση που λέει «όποιος δεν συντελεί στην λύση ενός προβλήματος, συμμετέχει στη διαιώνιση του» και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Προσωπική εκτίμηση είναι πως όλοι αυτοί οι αριστερίζοντες ντε μεκ (που λένε και στην Θεσ/νίκη) τρομοκράτες θα έπρεπε να δικάζονται με συνοπτικές διαδικασίες. Θα πρέπει όμως να τύχουν και σωστής αντιμετώπισης διότι είναι τέτοια η ανθρώπινη φύση, που σε τούτους τους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που ζούμε χρειάζεται να είμαστε ακριβοδίκαιοι. Καθότι η ηρωοποίηση δεν απέχει και πολύ μακριά......

Επαναστάτες, ψυχωτικοί, παιδιά ενός κατώτερου Θεού ή παιδιά των βορείων προαστίων. Εγκληματίες ή άπλα ...χομπίστες που έπαιζαν κλέφτες και αστυνόμους .

Το «ντου» της Αντιτρομοκρατικής με τα πλούσια ευρήματα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 4/12/2010. Από ότι φαίνεται μάλιστα θα υπάρξει και συνέχεια, αφού τουλάχιστον με τα δεδομένα της κλασσικής αστρολογίας ο Άρης βρίσκεται στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας και ευνοεί τέτοιου είδους «ξεκαθαρίσματα» και κινήσεις τόσο από τις διωκτικές αρχές, όσο και από τις ομάδες του περιθωρίου (ας μην ξεχνάμε ότι αυτές τις μέρες έκανε και ένα τετράγωνο με τον extreme Ουρανό). Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα «έδωσε το ΟΚ» για έρευνες και με τον ένα η τον άλλο τρόπο θα εξακολουθήσει να είναι ενεργή και τις επόμενες δύο ημέρες.
Ας δούμε όμως τις πρόσφατες εξελίξεις κάτω από το πρίσμα της Uranian


ΗΛΙΟΣ=ΣΕΛΗΝΗ/ΑΡΗΣ=APOLLON/VULCANUS=ΚΡΟΝΟΣ/POSEIDON=
ΣΕΛΗΝΗ/ΟΥΡΑΝΟΣ
Ενέργεια από δραστήρια άτομα. Ημέρα μιας μεγάλης επιτυχίας. Άτομο που είναι πνευματικός καθοδηγητής. Ξαφνικά γεγονότα κατά την διάρκεια της ημέρας.


ASC/MC= ΑΡΗΣ=ΣΕΛΗΝΗ/APOLLON
H ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού εγχειρήματος. Μια κατάσταση που κρατά πολλές εργατοώρες.


ΗΛΙΟΣ/ΣΕΛΗΝΗ= ARIES POINT/POSEIDON=HADES/POSEIDON
Η ιδεολογία & η κουλτούρα.
Ο Δογματικός. Ηλιθιότητα και πνευματική ανεπάρκεια.


KRONOS=ΑΡΗΣ/ΚΡΟΝΟΣ= ΚΡΟΝΟΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ
Φασαρίες με άτομα που έχουν ισχύ. Ίσως αυτή η κατάσταση να φέρει λάθη που θα επωφεληθούν κάποιοι. Σάλος που προκαλείται από τις αρχές.

Οι Διωκτικές Αρχές (ως σύνολο): HADES/KRONOS= MOON'S NODE= MOON'S NODE / ΕΡΜΗΣ= HADES/KRONOS=ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/POSEIDON= ΕΡΜΗΣ/POSEIDON
Η συνταύτιση γενετικού και τηλεφωνικού υλικού. Επαφές και συμμετοχή από άτομα που έχουν αποφασιστεί σε υψηλά ιστάμενα άτομα. Τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι αστυνομικοί που είναι under cover .Η διεύθυνση κρατικής Ασφάλειας. Πνευματικά άτομα.


Οι τρομοκράτες
ΑΡΗΣ= ARIES POINT/ADMETOS=ARIES POINT / VULCANUS= HADES/VULCANUS=MC/ΔΙΑΣ
Τα κατασταλτικά μέτρα. Βία από σκοτεινά άτομα. Επιτυχία.


Επίσης θα εφαρμόσουμε μια τεχνική ( VEP), η οποία δεν έχει παρουσιαστεί πουθενά και θα αναλυθεί προσεχώς διεξοδικά αποκλειστικά στο astrology.gr σε ελληνικά -αγγλικά και γερμανικά.
Το VEP είναι ένα μαθηματικό σημείο που συμμετέχει ΜΟΝΟ στον κύκλο των 90ο και είναι ουσιαστικά ένα κλειδί για τα κίνητρα και τα πιστεύω του ατόμου άλλα και σηματοδοτεί την πορεία και τον τελικό σκοπό. Στην προκειμένη περίπτωση ,μελετάμε έναν χάρτη συμβάντος και δείχνει την εξέλιξη.

Έχουμε λοιπόν VEP = ΟΥΡΑΝΟΣ =ΠΟΣΕΙΔΩNAΣ/VULCANUS
Οι ενέργειες κάποιων τελικά μου στερούν την ελευθερία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved