Tα γενέθλια της Ελλάδας: Τι προβλέπεται για κόμματα και πολιτικούς;

Οι αστρολογικές εκτιμήσεις για τα κόμματα και τους πολιτικούς αρχηγούς του ελληνικού κοινοβουλίου, με αφορμή τα χθεσινά γενέθλια της Ελλάδας και το ωροσκόπιο της Μεταπολίτευσης στις 24/7/1974.

Tα γενέθλια της Ελλάδας: Τι προβλέπεται για κόμματα και πολιτικούς;

«Η θεία μοίρα της Ελλάδας είναι ν' αγωνίζεται για θέματα παγκόσμιας σημασίας» Μαξ Πλανκ

Αν έχετε διαβάσει το α' μέρος τότε αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Ανάλογες αλλαγές έγιναν και στη Γερμανία αλλά σε μια περίοδο 20-25 ετών, δηλαδή σιγά-σιγά. Ας συνεχίσουμε όμως την ανάλυση μας.

Ας μιλήσουν τα κόμματα κι ας έρθουν τα κώματα

Κατ' αρχήν οι χάρτες που θα χρησιμοποιηθούν είναι της Ν.Δ, του ΠΑΣΟΚ, των ΑΝ. ΕΛ. του Αντώνη Σαμαρά, του Αλέξη Τσίπρα και του Ν.Μιχαλολιάκου (ως επικεφαλής της Χρυσής Αυγής) αλλά και του Φ.Κουβέλη (αρχηγού της ΔΗΜΑΡ).
Η πρώτη ένδειξη που έχουμε είναι από τον προοδευμένο Άδμητο (αμετακίνητες θέσεις, το τέλος) που από 22/9 συναντά κρίσιμα μεσοδιαστήματα ένα εκ των οποίων είναι το μεσοδιάστημα Μηδενικής Κριού/Κρόνου Υποθετικού που μιλά για πτώση της κυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ το βράδυ που τα «βρήκαν» με τον Α.Σαμαρά ο διελαύνων Βουλκάνους σχημάτιζε όψη με τον Κιούπιντο που μίλαγε για ένωση ομοϊδεατών (πολιτικό κόμμα). Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα, αφού ξαφνικά θα νομίσει πως γίνεται πάλι το κραταιό ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος και θα αρχίσει να συμπεριφέρεται αλαζονικά και ηγεμονικά.

Η καυτή περίοδος Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2013

Αυτό το χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο, αφού θα «παιχτεί» σοβαρό πολιτικό παιχνίδι. Άραγε τι στο καλό δεν είχε ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και δεν έγινε η χώρα γεωστρατηγικός γίγαντας; Μήπως επειδή ήταν οι Ρώσοι στη μέση; Έχω ξαναπεί και σε άλλα άρθρα πως αυτή ήταν η αιτία που έπεσε η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.
Η χώρα έχει μια ηλιακή επιστροφή με πολλά «κοινά» σημεία με τον Αλέξη Τσίπρα τα οποία θα δούμε παρακάτω με όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία έχουμε στη διάθεση μας.

Το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ την τριετία 2013 έως 2016 θα δώσει αγώνα για την πολιτική του ύπαρξη. Προβληματίζει ο Ουρανός που συναντώντας τον Κρόνο/Βουλκάνους βγάζει προβλήματα από νομική εμπλοκή, ακόμα και φυλάκιση κάποιου μέλους του. Η έκλειψη στις 18/10/2013 «χτυπά» τα μεσοδιαστήματα Ποσειδώνας/Ζευς και Ήλιος/Κρόνος Υποθετικός αντίστοιχα δείχνοντας φόβο για τις συνέπειες, παραλήρημα, ανικανότητα διαχείρισης και λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ίσως εκεί υπάρξουν διασπαστικές τάσεις. Δυστυχώς πολύ πιθανόν οι πολιτικοί αναλυτές του μέλλοντος όταν θα χρησιμοποιούν την έκφραση «πολιτικό ολοκαύτωμα» να αναφέρονται στο ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά στη Ν.Δ, από 1/10 αρχίζουν οι ανατροπές ελέω Ουρανού που θα διαφανούν μετά τις 22/10. Ο Ποσειδώνας που ισούται με το Ζευς βγάζει ανικανότητα (η έκλειψη όπως είπαμε παραπάνω χτυπά τον άξονα Ποσειδώνα/Ζευς του ΠΑΣΟΚ) ενώ ο Απόλλων βρίσκει το μεσοδιάστημα Κρόνος/Άδης που δείχνει αποδυνάμωση και έχθρες. Ο Άδμητος μιλά για πτώση της κυβέρνησης ενώ ο Κρόνος Υποθετικός προμηνύει χωρισμό και ρήξεις ελέω νόμων και διαταγμάτων. Λέτε τα «κυβερνητικά συνεταιράκια» να τα σπάσουν μπροστά στην ανάγκη για νέα μέτρα; Άλλωστε όποιος έχει την εντύπωση πως η επιλογή του αγωγού ΤΑΡ είναι τόσο μεγάλη επιτυχία που θα μαζεύουμε τα ευρώ με τον κουβά μάλλον πρέπει να ονειρεύεται. Από την άλλη, γιατί είδους ανάπτυξη μιλάμε; Διότι ο λαός της Κίνας και της Βραζιλίας που είναι στους G8 πεινάει. Ο Κρόνος Υποθετικός της Ν.Δ σχηματίζει πολύ καλές εξισώσεις αλλά μέχρι και τις 13/11. Μετά τα πράγματα χαλάνε. Ο Άδης συναντά το μεσοδιάστημα Ζευς/Ποσειδώνας δείχνοντας ανώφελες έχθρες και επιθέσεις εκ των έσω.

Βλέποντας όμως τον χάρτη του προέδρου της Ν.Δ και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εγείρονται τρία βασικά ερωτήματα:

Α) Θα μπορέσει να αντέξει το «ειδικό» βάρος του Ευ. Βενιζέλου; Διότι ακόμα και επί Ανδρέα Παπανδρέου τον φώναζαν με τον προσωνύμιο «ο κυβερνών εκπρόσωπος». Αντιλαμβάνεστε τι μπορεί να φέρει η αναδρομή των Ουρανού και Πλούτωνα;

Β ) Πόσο μπορεί να αντέξει αυτή η συγκυβέρνηση; Διότι οι Σαμαράς – Βενιζέλος αντιπαθούν, τουλάχιστον, ο ένας τον άλλον.

Γ ) Αν βρεθούν σε εκλογική αναμέτρηση μετά τις 18/10 θα μπορέσει να κρατήσει τα πρωτεία και την εξουσία; Διότι η εξίσωση Κρόνος/Πλούτωνας=Άδμητος μιλά για χωρισμό λόγω ασυμβίβαστων αντιθέσεων. Μέχρι τις 23/7/2014 η Ν.Δ έχει το πολύ 5-6 «Καλές Κυριακές» για να κοντράρει τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Α.Τσίπρας στην ηλιακή του επιστροφή έχει τον Ωροσκόπο σε βασιλικό αστέρα ενώ ο Βουλκάνους ισούται με το Μεσουράνημα, ένδειξη μεγάλης πειθούς, ενώ ο Απόλλων που ισούται με τον Υποθετικό Κρόνο δείχνει μεγάλη τύχη. Επιπλέον, ο Πλούτωνας της ηλιακής επιστροφής είναι σε αντίθεση με το Δία (δόξα-φήμη-ανάπτυξη) και τον Άρη (εκτέλεση, οργάνωση, προγραμματισμός) και τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία (το ευχάριστο και επιτυχές πέρας μιας υπόθεσης, απόκτηση απογόνου). Δημιουργείται επίσης η εξίσωση Μηδενική Κριού=Άρης/Απόλλων δηλαδή εργασία επιτυχής με τη συνδρομή των άλλων – συνεργασία (;) ενώ οι εξισώσεις που συμμετέχει η Σελήνη και ο Κρόνος Υποθετικός δείχνουν έναν λαό έτοιμο για υπέρβαση και τον Αλέξη Τσίπρα να έχει εύνοια για να τα καταφέρει και να αναλάβει τα ηνία της ηγεσίας.

ΑΝΕΛ – ΔΗΜΑΡ Ρυθμιστές καταστάσεων

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν μια ιδιαίτερη χρονιά. Νομίζω πως κέρδισαν το στοίχημα, αφού διάφοροι «ευκαιριακοί» και «βαρίδια» έφυγαν και πλέον φαίνεται πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Επίσης, φαίνεται πως κερδίζει το παιχνίδι των αντιμνημονιακών της λαϊκής κεντροδεξιάς αφού ο λόγος του είναι όπως εξ αρχής του 2012 που ιδρύθηκε. Ο Βουλκάνους ισούται με Ωροσκόπος/Κιούπιντο που δίνει δύναμη για δημιουργία ενώ η Μηδενική Κριού που ισούται με το μεσοδιάστημα Ωροσκόπου /Κιούπιντο δείχνει τύχη και ικανότητα που μεταμορφώνεται σε ποσοστά. Θα πρέπει όμως να προσέξει αφού θα επιχειρηθεί φίμωση σε κάποια προβεβλημένα μέλη του. Είναι ορατός ο κίνδυνος κάποιο μέλος του να δεχθεί επίθεση. Ο Δίας ισούται με το μεσοδιάστημα Βόρειου Δεσμού/Ουρανού και μιλά για κοινή δράση – συνεργασία με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι ΑΝ.ΕΛ με Ν. Μαριά, Π. Χαικάλη και Ρ. Μακρή μπορούν να κοιτούν στα ίσια για την 4η θέση στη κοινοβουλευτική δύναμη. Η συνέπεια τόσο αυτών προσωπικά όσο και του κόμματος ως συνόλου και του αρχηγού τους φαίνεται να συμμετάσχουν σε μια δημοκρατική και ανατρεπτική διακυβέρνηση.

Η ΔΗΜΑΡ έχει να ξεκαθαρίσει τα του οίκου της όμως από αρχές Νοεμβρίου θα ξαναβρεί τα πατήματά της. Αυτά που έχασε δημοσκοπικά μπορεί να τα ξαναβρεί από μετανιωμένους και απογοητευμένους ψηφοφόρους του πάλαι ποτέ πατριωτικού ΠΑΣΟΚ.

Σας κούρασα πιθανόν αλλά μάλλον θα έχει κι συνέχεια διότι όπως λέει κι ο Κ. Βάρναλης «Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο, αν ξυπνήσεις μονομιάς, θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς». Η Ελλάδα θα σωθεί αλλά όχι σκυμμένη! Θα πετύχει εκκωφαντική νίκη και όχι αξιοπρεπή ήττα.

Διαβάστε το α΄ μέρος του άρθρου εδώ:

Πολιτικές προβλέψεις για τα γενέθλια της Ελλάδας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved