Ευρωπαϊκή Ένωση -Γερμανία-Ελλάδα: Μια άστρο - τραγελαφική ιστορία

Ο μεγάλος Πρώσος στρατιωτικός και πολιτικός Ότο Φον Μπίσμαρκ είχε πει σε ανύποπτο χρόνο απίστευτες ατάκες δείγμα
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Karl Heinz Ottinger

Ο μεγάλος Πρώσος στρατιωτικός και πολιτικός Ότο Φον Μπίσμαρκ είχε πει σε ανύποπτο χρόνο απίστευτες ατάκες δείγμα της πολιτικής και νοητικής ευφυΐας του. Όπως το ότι τα μεγάλα σύγχρονα ζητήματα δεν θα διευθετηθούν με ομιλίες και αποφάσεις της πλειοψηφίας, αλλά με σίδερο και αίμα.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ουσιαστικά ήταν η ένωση ετεροκλήτων δυνάμεων υπό μια σκέπη ενώ η ευρωζώνη υπό ένα κοινό νόμισμα. Αυτό όμως έμεινε μόνο στα χαρτιά. Ίσως αυτό το άρθρο να σας εξοργίσει άλλα ακούστε (ή μάλλον διαβάστε) προσεκτικά.

Γερμανία το λάθος της Ευρώπης

Η Γερμανία ως κράτος επί ανόδου Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία ήταν ένα κράτος που αναζήτησε να πάρει το αίμα του και τα εδάφη του πίσω (ASC 25η μοίρα του Ταύρου). Μετά τον βομβαρδισμό της από την RAF και τους συμμάχους αλλά και την είσοδο των Συμμάχων στην Γερμανία πολλοί μίλησαν για πολεμικές αποζημιώσεις. Ενδεχομένως να είχαν και δίκιο άλλα στις 12/4/1945 οι Στρατηγοί Patton και Eisenhower μαζί με τον στρατηγό Eddy και των Συνταγματάρχη Bernard Bernstein του οικονομικού τμήματος της Συμμαχίας κατέβηκαν σε μέσα σε ένα αλατορυχείο βρήκαν 58 χιλιόμετρα σήραγγες γεμάτες χρήματα και νομίσματα και χρυσάφι-ασφαλώς ένα μέρος του θησαυρού των Ναζί-τα οποία φορτώθηκαν και έφυγαν σε άγνωστη κατεύθυνση.

Η ενωμένη Γερμανία με τον νέο χάρτη της (ASC 4η μοίρα του Λέοντα) έρχεται να επικρατήσει ξανά στο προσκήνιο. Το δυστύχημα όμως είναι πως αντί να γίνει μια Ευρωπαϊκή χώρα η Γερμανία προσπαθεί , με αντιφατικές καταστάσεις και κόλπα, να κάνει την Ευρώπη κομμάτι της Γερμανίας.

Λυπάμαι και για αυτό που θα γράψω αλλά μιλάμε για το πιο βρώμικο Reich όλων των εποχών. Ο Χίτλερ σεβάστηκε τους Έλληνες ως πολεμιστές ενώ έδωσε ρητή εντολή να μην βομβαρδιστεί η Αθήνα (Αθήνα , όχι για Πειραιά) για να μην πληγεί το κάλλος της Ακρόπολης.

Στον νέο χάρτη της Γερμανίας θα δείτε την ακμή 12ου (δοκιμασίες) στην μοίρα που σχετίζεται με ισχύ -δύναμη και εξουσία και η Σελήνη (του 12ου ) στον 9ο οίκο (αλλόθρησκοι - αλλοδαποί) στην 18η μοίρα (μια μοίρα ιδιαίτερα δυσμενή ). Ουσιαστικά είναι στους Ιχθύες και με το φόβο του «προπατορικού αμαρτήματος» του Χίτλερ, χρησιμοποιεί πιο υπόγειους τρόπους με Χριστοφοράκους και λοιπά. Διότι τελικά με την Siemens κερδισμένη ήταν μόνο η Siemens και το Γερμανικό κράτος . Η σύγχρονη Γερμανία, χρησιμοποιεί χειρότερες μεθόδους από το Τρίτο Ράιχ αλλά με το πρόσχημα της ευγενείας και του κοινού Ευρωπαϊκού ονείρου.

Ελλάδα ο αδύναμος κρίκος;

Μάλλον εδώ γελάμε μιας και μάλλον μιλάμε για διασάλευση όλων των λεξικών νοημάτων που μπορεί να εκπονηθούν. Κατ’ αρχήν η Ελλάδα έχει πληθυσμό όσο έχει η Βαυαρία δηλαδή ένα εκ των κρατιδίων της Γερμανίας. Έτσι συνεπώς η Ελλάδα είναι ένα μικρό κράτος χωρίς το ανάλογο σφρίγος μα και οικονομικό ανάστημα . Κατά συνέπεια ο οικονομικός θάνατος της Ελλάδας είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να επηρεάσει καίρια την Ευρώπη. Από πότε δηλαδή η παρανυχίδα ήταν επικίνδυνη για έναν άνθρωπο άκρως υγιή;
Η Ελλάδα δύναται να επιβιώσει με τον Ήλιο της και τον τουρισμό μαζί με ένα υποτιμημένο νόμισμα. Ήταν λάθος η είσοδος της Ελλάδος στην Ευρωζώνη αυτό θα πρέπει να είναι κατανοητό.
Και η Γερμανία δεν παραλείπει να κατευθύνει τη Διεθνή κοινότητα με διάφορα μέσα. Δεν ξέρω εάν θυμάστε όταν η κυβέρνηση αρνιότανε να παραλάβει τα υποβρύχια που ήταν θεόστραβα σαν να είχανε πάθει εγκεφαλικό και παραπληγία. Η Μέρκελ έκανε μια βόλτα στην Τουρκία και μια Τουρκική φρεγάτα έφτασε μέχρι το Σούνιο!

Αν δείτε στον τριπλό χάρτη που ΕΟΚ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ -ΕΛΛΑΔΑΣ αποτυπώνεται ξεκάθαρα το είδος της σχέσης .
Ο Δίας της Ελλάδας (εξωτερικός κύκλος) στην Σελήνη του 12ου της Γερμανίας (δηλαδή η Ελλάδα παρέχει άλλοθι συνάμα δε και ευεργεσία ). Ο Ποσειδώνας της Γερμανίας (μεσαίος κύκλος 11η μοίρα του Αιγόκερω) σε αντίθεση με τον Ερμή-Κρόνο και ASC της Ελλάδας που πρακτικά σημαίνει πως η Γερμανία εξαπατά την Ελλάδα και λειτουργεί κατά αυτής. Ας μην ξεχνάμε πως όλοι οι απατεώνες μας πλησιάζουν πάντα με τις καλύτερες προθέσεις. Όπως είχε πει και ο Eisenhower το πιο εύκολο κυνήγι είναι το κυνήγι του αποδιοπομπαίου τράγου. Και αυτό το ρόλο είχε η Ελλάδα.

Ας δούμε λίγο τις ηγεσίες Ελλάδας -Γερμανίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ηγεσία Ευρωπαϊκής Ίδρυσης (Μάρτιος 1957 Ρώμη) ΑΦΡΟΔΙΤΗ/HADES=ΑΡΗΣ/ZEUS= ΕΡΜΗΣ/ ADMETOS: Απόλαυση και κέρδη που είναι βρώμικα κι χυδαία. Πατώντας την σκανδάλη. Διαπραγματεύσεις για νεκρά και μη αναστρέψιμα ζητήματα. Δυσβάστακτοι όροι

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση ουσιαστικά δεν εξυπηρετεί τίποτα άλλο από τα συμφέροντα των μεγάλων. Η “δήθεν” αγαθοεργίες της είναι με δυσβάστακτους όρους.

Ηγεσία Γερμανίας (χάρτης επανένωσης).: ΑΦΡΟΔΙΤΗ=ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ/KRONOS=CUPIDO/ADMETOS= ΣΕΛΗΝΗ/APOLLON:
Ένας λαός που περνά καλά. Μια ευχάριστη αλλαγή έρχεται μετά κόπων και βασάνων. Η άρνηση του παράσχω βοήθεια σε μια συνεργασία. Παίζοντας με τους δικούς μου όρους.

Ηγεσία Ελλάδας: ΔΙΑΣ/ADMETOS: Κέρδη από πρώτες ύλες. Χρεοκοπία. Σπατάλη και οικονομικές απώλειες. Χάνοντας τα κεκτημένα..

Τι ζητά όμως η γερμανική κυβέρνηση από Ελλάδα;

ARIES POINT/APOLLON= ARIES POINT/ΑΦΡΟΔΙΤΗ= ΑΡΗΣ/ADMETOS= ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ / CUPIDO: Διάδοση και επέκταση στο εμπόριο και στην επιστήμη. Γενική ευημερία. Η Κατοχή. Τρόμος και τεμαχισμός. Η διαδικασία επίλυσης μιας συνεργασίας

Εν κατακλείδι δείχνει πως την Ελλάδα την πάνε για να δουλεύουν όλοι οι Έλληνες σε σύγχρονα Konzentrationslager Auschwitz-Birkenau (δηλαδή στρατόπεδα συγκέντρωσης )μόνο που θα απολαμβάνουν το προνόμιο της εντοπιότητας. Και ας κλείσουμε με 2-3 οικονομικά στοιχεία:

Η Ιρλανδία με εσωτερικό χρέος άνω των 200 δις € και συνολικό 1 τρις 300 δις είναι σε άπειρες φόρες πιο άσχημη μοίρα. Η Γερμανία έχει 187% του ΑΕΠ χρέος, η Ολλανδία 380%, ενώ η Αγγλία άνω του 370%.

Για αυτό η λύση είναι καλός φτηνός τουρισμός και συνεκμετάλλευση των πετρελαίων και πόρων. Τώρα το θέμα είναι με ποιον. Πάντως ο Ότο Φον Μπίσμαρκ είχε πει: Το μυστικό της διεθνούς πολιτικής είναι να κλείσεις μια καλή συμφωνία με τη Ρωσία.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved