ΕΡΤ: Η αστρολογική πρόβλεψη του τέλους

Δυο αστρολόγοι του astrology.gr, οι Γ. Ριζόπουλος και Karl Heinz Ottinger, είχαν προειδοποιήσει για τις δραματικές εξελίξεις στον τομέα των ΜΜΕ.

ΕΡΤ: Η αστρολογική πρόβλεψη του τέλους

Η DPG Digital Media από την πρώτη στιγμή, έχει ταχθεί στον αγώνα για την Ελλάδα, με μοναδικό όπλο την αλήθεια. Με συνεχή δημοσιεύματα, πήρε θέση υπέρ των εργαζομένων της ΕΡΤ, εκφράζοντας αλληλεγγύη στις 2.656 οικογένειες που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα.

Το astrology.gr, από την πλευρά του, δεν μπορεί να μην σημειώσει τις αστρολογικές ενδείξεις που είχε σχετικά με το θέμα που δίχασε την κοινή γνώμη, προκαλώντας αισθήματα αγανάκτησης. Οι αναγνώστες μας που είχαν διαβάσει τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου θα θυμηθήκατε όσα έγραψε ο Karl Heinz Ottinger: "Η Νέα Σελήνη στις 8/6 θα πραγματοποιηθεί στη μοίρα του κακού" και όπως χαρακτηριστικά λέγαμε "αφενός κάποιοι θα αδιαφορήσουν για την εικόνα και το πολιτικό κόστος και αφετέρου θα υπάρχουν προβλήματα με τα ΜΜΕ". Και σαφώς όπως έγραφα και στον τίτλο των Σεληνιακών Φαινομένων «Η θυσία αυτή όχι μόνο δεν μπορεί να επιφέρει το επιζητούμενο αποτέλεσμα αλλά είναι άσκοπος».

Και στην χθεσινή αστρολογική συμβουλή της ημέρας, ο ίδιος αρθρογράφος τόνιζε: "Όπως καταλαβαίνετε, φίλοι μου, περνάμε στις πιο σκοτεινές στιγμές της ιστορίας. Πιστεύω ότι διαβάζοντάς μας αν μη τι άλλο θα ξέρετε που πηγαίνει το πράγμα".

ert1

Και ο Γιάννης Ριζόπουλος, πάλι, στο άρθρο του με τίτλο Ποιός φοβάται την 6η Ιουνίου είχε αναφερθεί στην πιθανότητα να γίνει η Ελλάδα πρώτη είδηση παγκοσμίως -με «άρωμα διαπλοκής» μάλιστα- ευχόμενος παράλληλα να μην συμβεί αυτό ως «σοκ και δέος».

Επιπλέον, ο κ. Ριζόπουλος στο άρθρο του Το κλείσιμο της ΕΡΤ: Εδώ Αλληλεγγύη!, αναλύοντας τον χάρτη της 1ης τηλεοπτικής εκπομπής της τότε ΕΙΡΤ αναφέρει:
Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους να ενισχύει αυτήν την πιθανότητα, έχοντας έναν «σχιζοειδή» και ανατρεπτικό χαρακτήρα (τα Φώτα σε τ-τετράγωνο με τον αστρικό Ουρανό και τον αστρικό Πλούτωνα) το όλο θέμα τελικά περιστράφηκε γύρω από μια κύρια «αρμοδιότητα» του ζωδίου, τα ΜΜΕ.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΙΡΤ

eirt

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διαβάστε επίσης:

Τίτλοι τέλους για την ΕΡΤ

«Λουκέτο» στην ΕΡΤ: Επιβεβαιώθηκαν όλες οι προβλέψεις του Astrology.gr!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved