Ανεμοστρόβιλος Ουρανού και Πλούτωνα στην Οκλαχόμα

Φονικός ανεμοστρόβιλος έπληξε εχθές Δευτέρα το προάστιο Moon της Oclahoma city.

Ανεμοστρόβιλος Ουρανού και Πλούτωνα στην Οκλαχόμα

Τελευταία ενημέρωση Τρίτη 21 Μαΐου 2013 17:30: Λιγότερα τα θύματα από τον καταστροφικό ανεμοστρόβιλο

-------------------------------------

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών υπολογίζεται στου 24 μεταξύ των οποίων 20 παιδιά. Εκτιμάται ότι ο αριθμός των φονικών καταστροφών αυτού του άνευ προηγουμένου ανεμοστρόβιλου μπορεί να μεγαλώσει.

KJHGF

Ένα από τα τραγικά γεγονότα που αναφέρθηκαν είναι ότι 25-30 μικροί μαθητές έχουν παγιδευτεί στα ερείπια ενός σχολείου που κατέρρευσε.
Η μανία της φύσης χωρίς καμία διάκριση σάρωσε ανθρώπους, αυτοκίνητα, σπίτια και οτιδήποτε άλλο βρέθηκε στο διάβα του καταστροφικού ανεμοστρόβιλου.

Οι αίτιοι και αυτουργοί αυτής της μεγάλης καταστροφής είναι βέβαια ο Ουρανός και ο Πλούτωνας που άλλη μια φορά έδειξαν τα δόντια τους και μας έδωσαν μια ιδέα των εκρηκτικών συνεπειών που φέρνει η κατά καιρούς... συνεύρεσή τους.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε την Οκλαχόμα "σε κατάσταση μέγιστης καταστροφής" και διέταξε την παροχή ομοσπονδιακής βοήθειας στην πληγείσα περιοχή.

Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και sites μεταδίδουν διαρκώς νεότερα από την πληγείσα περιοχή και ευχή όλων είναι να μην έχουμε άλλες καταστροφές και απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved