Σεμινάρια Αστρολογίας από το Astrology.gr!

ΨΗΦΙΣΤΕ το σεμινάριο της προτίμησης σας - Διδασκαλία online, στην οθόνη του υπολογιστή.

Σεμινάρια Αστρολογίας από το Astrology.gr!

Η Αστρολογία, σας αποκαλύπτει τα μυστικά της

Η απόκτηση ευρύτερων γνώσεων στην Αστρολογία είναι πια μια επιθυμία αλλά και απαίτηση πολλών φίλων μας και έτσι σκεφτήκαμε το αυτονόητο, να προχωρήσουμε δηλαδή στην υλοποίηση ενός κέντρου αστρολογικών σεμιναρίων που θα επιμεληθεί την επιμόρφωση κάθε ενδιαφερόμενου.

Το astrology.gr έχει οργανώσει λοιπόν μια νέα υπηρεσία, που απευθύνεται σε όσες και όσους θέλετε να επεκτείνετε τις αστρολογικές σας γνώσεις και να εξαντλήσετε την ικανότητά σας να «διαβάζετε» έναν αστρολογικό χάρτη, είτε το δικό σας, είτε ενός αγαπημένου σας προσώπου.

Σε πρώτη φάση, τα μαθήματα επιμελείται και παρουσιάζει ο κ. Γ. Ριζόπουλος, με την πολύχρονη εμπειρία του να αποτελεί εχέγγυο ποιότητας και αξιοπιστίας.

Όσο για το κόστος, μέσα στον κυκεώνα της κρίσης που βιώνουμε, το astrology.gr έχει φροντίσει ώστε οι τιμές των σεμιναρίων να είναι βατές και υποφερτές, ακόμη κι αν το εισόδημα σας δεν είναι υψηλό.

Υπάρχουν θέματα για τους αρχαρίους, για τους προχωρημένους αλλά ακόμη και για τους «εξπέρ» του είδους, που θα ήθελαν να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους με κάποια ειδίκευση.

Και ενώπιον των ευθυνών μας, κάνοντας το πρώτο βήμα, σκεφτήκαμε να μην αγνοήσουμε τον σημαντικότερο παράγοντα: Εσάς!

Έτσι λοιπόν, σας προτείνουμε μια δέσμη θεμάτων, ώστε να επιλέξετε εκείνο ή εκείνα που είναι μέσα στις βασικές προτεραιότητες σας. Πρόκειται για ένα είδος σφυγμομέτρησης, που θα μας βοηθήσει να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες σας και να δρομολογήσουμε την όσο το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη τους.

Η διδασκαλία θα γίνεται μέσω της διαδικτυακής μας υπηρεσίας και το πρόγραμμα σεμιναρίων μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω πίνακα, όπου περιέχονται τα σεμινάρια, η συνολική τους διάρκεια καθώς και το συνολικό τους κόστος. Πατώντας εδώ μπορείτε να δηλώσετε τις προτιμήσεις σας.

Ελπίζουμε να βοηθήσετε και σεις στην οργάνωση του «αστρολογικού μας σχολείου», έστω κι αν αυτή την εποχή δεν είναι άμεση προτεραιότητά σας η παρακολούθηση μαθημάτων αστρολογίας.

Κι αν βέβαια, θεωρείτε ότι παραλείψαμε κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα, δεν έχετε παρά να μας το επισημάνετε.

Η Αστρολογία μας ενώνει, όσο μακριά κι αν είμαστε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Untitled

* Η διδακτική ώρα θα έχει διάρκεια 60΄ και όχι 40΄ όπως συνηθίζεται στα σχολεία και τα φροντιστήρια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved