Μαραθώνιος τρόμου στη Βοστώνη

Ποιοί κρύβονται πίσω από τις δολοφονικές εκρήξεις;

Μαραθώνιος τρόμου στη Βοστώνη

Δευτέρα, 15 Απριλίου στη Βοστώνη. Η ώρα ήταν 14:50 όταν δύο εκκωφαντικές εκρήξεις μετέτρεψαν τη γιορτή του ετήσιου Μαραθώνιου σε τραγωδία. Τρεις -μέχρι τώρα- νεκροί και δεκάδες σοβαρά τραυματισμένοι είναι το τίμημα της τυφλής βίας κατά του πλήθους που ανυποψίαστο παρακολουθούσε από τα πεζοδρόμια τον τερματισμό των αθλητών.

Υπάρχει όμως ακόμη μία σοβαρή επίπτωση στη ζωή των Βοστωνέζων, που τρομοκρατημένοι κλείστηκαν στα σπίτια τους ύστερα από την παρότρυνση των αρχών. Τίποτε πια δεν θα είναι ίδιο στην καθημερινότητα τους ύστερα από αυτό το φρικτό έγκλημα κατά αθώων.

Αστρολογικά και με βάση την ενέργεια των πλανητών, η όλη υπόθεση θυμίζει Πλούτωνα ή Ουρανό, αφού αυτοί είναι συνήθως οι πρωταγωνιστές της βίας και της τρομοκρατίας σε μαζικό επίπεδο. Μια ματιά όμως στα δεδομένα αρκεί για να μας αιφνιδιάσει, υποδεικνύοντας τελικά τον Ποσειδώνα ως βασικό πρωταγωνιστή. Κι αυτό βέβαια, δημιουργεί αυτομάτως υποψίες ότι πίσω από τις θανατηφόρες εκρήξεις στην Boylston Street κρύβονται άγνωστες και δόλιες προθέσεις. Η αστρολογική «ετυμηγορία» θέλει την τραγωδία της Βοστώνης είτε μέρος ενός σχεδίου, υπαγορευμένου από κάποια εταιρικά συμφέροντα, είτε μια κίνηση αντιπερισπασμού σε κάτι άλλο πιο μεγάλο που συμβαίνει την ίδια στιγμή.

Κατ' αρχήν, στο ωροσκόπιο των δύο εκρήξεων (έγιναν με διαφορά μερικών δευτερολέπτων), ο Ποσειδώνας «βγάζει μάτι», αφού βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο στις 3 και 10΄ της Παρθένου.
Θα πρέπει ωστόσο να εξετάσουμε και τι σχέση έχουν όλα αυτά με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Βοστώνης.

Η πόλη της ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου* με τον Ωροσκόπο της να βρίσκεται στο Σκορπιό και τη Σελήνη της στον Υδροχόο.
Εκείνα όμως που μας ενδιαφέρουν σε σχέση με την τραγωδία της Δευτέρας, είναι πρώτον η θέση του γενέθλιου Δία της Βοστώνης στην 5η μοίρα των Ιχθύων και τον 4ο οίκο (κάτοικοι, ακίνητα) και δεύτερον η θέση του Άρη της στην 21η μοίρα του Ζυγού και τον 12ο οίκο, ο οποίος παραδοσιακά σχετίζεται με τις συνομωσίες και τους κρυφούς εχθρούς.

boston

Τόσο ο Δίας, όσο και ο Άρης της Βοστώνης, δείχνουν να έχουν άμεση «ανταπόκριση» με τον χάρτη των εκρήξεων, ο μεν έχοντας «επάνω» του τον διελαύνοντα Ποσειδώνα, ο δε έχοντας απέναντι του την διελαύνουσα Έριδα, η οποία μεταξύ άλλων σχετίζεται και με μεγάλες εταιρείες (κυρίως εξοπλισμού ή κατασκευαστικές).

Έτσι λοιπόν, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε τόσο με μια τρομοκρατική ενέργεια με πολιτικά ή ιδεολογικά κίνητρα αλλά με μια δολιοφθορά η οποία στοχεύει στην κερδοσκοπία.

Κατά τα άλλα, βλέποντας τη «μικρή εικόνα», πολλά είναι εκείνα τα στοιχεία που αρχικά παραπέμπουν στη δράση του Άρη, κάτι μάλλον φυσιολογικό αφού ο κόκκινος πλανήτης αρέσκεται στο να ενεργοποιεί με βίαιο τρόπο άλλες ενδείξεις που ουσιαστικά ευθύνονται πρωτίστως για τα γεγονότα. Ο Άρης είναι η «σκανδάλη» ενός όπλου που όμως έχει γεμίσει πρώτα κάποιος άλλος.
Έτσι λοιπόν, όλα συνέβησαν υπό το καθεστώς μιας ιδιαίτερα δραστικής συνόδου Ήλιου-Άρη (συν τον αστρικό Ερμή) για την οποία ισχύει 100% το «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος».
Κι ακόμη, η πρόσφατη Νέα Σελήνη της 10ης Απριλίου έγινε με τα Φώτα και τον διελαύνοντα Άρη στον Κριό να σχηματίζουν αντιθέσεις με τον γενέθλιο δίπολο Άρη-αστρικού Ωροσκόπου στον γενέθλιο χάρτη της Βοστώνης.

* Ιδρύθηκε στις 17/9/1630 στις 9:55 EST (Mark Penfield, Horoscopes of the Western Hemisphere)

Διαβάστε επίσης: Μαραθώνιος Βοστώνης: «Έβλεπα αίματα παντού»


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved