Το μέλλον της Γερμανίας

Ένα ακόμη «κύκνειο άσμα»

Το μέλλον της Γερμανίας

Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... Αυτήν την παροιμία θυμίζει πλέον η Γερμανία, που δεν φαίνεται ικανή να απαλλαγεί από τις κακές συνήθειες και τις εμμονικές βλέψεις της.

Κι αν προς το παρόν κινείται μέσα στα πλαίσια της «δημοκρατικής νομιμότητας» -με την δέουσα «ελαστικότητα» φυσικά- δεν θα αργήσει να έρθει η εποχή που θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι το γνωστό Γερμανικό πείσμα είναι δίκοπο μαχαίρι. Το σύμπλεγμα κατωτερότητας των Γερμανών έναντι των άλλων παραδοσιακών αποικιοκρατικών δυνάμεων δεν τους αφήνει σε ησυχία και όπως φαίνεται πολύ σύντομα θα δούμε «φόρα παρτίδα» τον τρίτο γύρο της μάταιης απόπειρας τους να κυριαρχήσουν παγκοσμίως.

Θα μου πείτε, τι φταίνε οι υπόλοιποι αλλά εδώ ταιριάζει μια χαρά το «ας προσέχαμε».

Όσο υπερβολική ήταν η τιμωρία της Γερμανίας μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο άλλο τόσο επιεικής και «αβανταδόρικη» έγινε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο, με αποτέλεσμα να «βγάζει γλώσσα» σήμερα ο κ Σόιμπλε, ξεχνώντας εντέχνως την μεταπολεμική οικονομική «αμνηστία» και το «συγχωροχάρτι» της δεκαετίας του 1950.

Η σύγχρονη Γερμανία ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού με τον Ήλιο της να βρίσκεται στην 9η μοίρα του ζωδίου ακριβώς απέναντι από το Μεσουράνημα της στην 10η μοίρα του Κριού. Ο Ωροσκόπος της είναι στο Λέοντα και σίγουρα η εκεί παρουσία του Δία είναι ένα από τα «υπερόπλα» του ωροσκοπίου της
Από τα υπόλοιπα δεδομένα, μόνον το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό παραπέμπει εν δυνάμει σε «ακρότητες», ωστόσο μια ματιά στην ιδιοσυναστρία της αποκαλύπτει πολύ περισσότερα.

germany1990

Ο αστρικός Άρης σε αντίθεση με τον τροπικό Πλούτωνα στο Σκορπιό (στον 4ο οίκο) και ο αστρικός Ουρανός σε αντίθεση με τον τροπικό Άρη στους Διδύμους, θέτουν σε θέση μάχης τον πλανήτη του πολέμου, αναιρώντας την σχετικά «ακίνδυνη» θέση που κατέχει τυπικά (στον 11ο οίκο, σε τρίγωνο με τον Ήλιο).
Ο ίδιος ο Άρης ως αστρικός (στον Ταύρο) είναι η «κρυφή» πλευρά της Γερμανικής μηχανής, που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα πάψει ποτέ να στοχεύει στο να... καταβροχθίσει τα πάντα.
Και ένα βασικό ερώτημα είναι βέβαια το πότε θα αποκαλυφθούν εντελώς οι «βάρβαρες» διαστάσεις του συγκεκριμένου Άρη, όχι πια με τον...trendy τρόπο της οικονομικής κυριαρχίας αλλά με την old fashion μέθοδο της στρατιωτικής επιβολής.

Στην τρέχουσα Ηλιακή επιστροφή της, το ετήσιο Μεσουράνημα, «πέφτει» πάνω στον γενέθλιο Δία της στο Λέοντα και τον 1ο γενέθλιο οίκο, ένα δεδομένο που προοιωνίζει μια μάλλον θριαμβευτική χρονιά. Από αυτήν την άποψη, μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, η Γερμανία θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο τη θέση της, εκμεταλλευόμενη τις ευνοϊκές για αυτήν συγκυρίες.
Από το φθινόπωρο όμως, παρότι μέρος αυτής της ουράνιας υποστήριξης παραμένει σε ισχύ, παράλληλα ξεκινά μια φάση ανατροπών, μηδενισμών και ακροτήτων, αφού τίθεται σε εφαρμογή το... σχέδιο «Ουρανός-Πλούτωνας».

Στην Ηλιακή επιστροφή του 2013-14, οι δύο μεγάλες πλανητικές δυνάμεις του Ουρανού και του Πλούτωνα, παίρνουν δεσπόζουσα θέση, επιταχύνοντας έτσι τις ακραίες επιλογές, τόσο εντός, όσο και εκτός των Γερμανικών συνόρων.
Παράλληλα, στο αστρικό Ηλιακό τόξο οι προοδευμένοι πλανήτες είναι μόλις 1,5 μοίρα -δηλαδή 1,5 χρόνο- πριν «κλειδώσουν» πάνω στις γενέθλιες τροπικές θέσεις τους, αναπαράγοντας έτσι την φανερή και την κρυφή δυναμική του γενέθλιου χάρτη της Γερμανίας.

Ένα ακόμη δεδομένο αυτής της περιόδου που δραματοποιεί τις εξελίξεις είναι οι αστρικές διελεύσεις του Ουρανού (στους Ιχθύες) και του Πλούτωνα (στον Τοξότη), οι οποίες «πλήττουν» την γενέθλια Δήμητρα (στις 17 Παρθένου) και τη γενέθλια Σελήνη (στις 19 Ιχθύων) της Γερμανίας. Αυτό πρακτικά σηματοδοτεί μια μεταστροφή της Γερμανικής κοινής γνώμης και πολιτικής, προς ακραίες επιλογές, και την ενίσχυση-άνοδο στην εξουσία εθνικιστικών κύκλων και προσώπων που θα κάνουν την κ Μέρκελ και τον κ Σόιμπλε να φαντάζουν αγγελούδια!

Το «φάντασμα» του Γ' Ράιχ ετοιμάζεται να ζωντανέψει κι αυτό είναι που πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας.

Διαβάστε επίσης: Το μέλλον της Ρωσίας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved