Αρμαγεδδών στη Ρωσία!

Αστρολογικά, η όλη υπόθεση θυμίζει βέβαια Άρη-Ουρανό και στο ωροσκόπιο του συμβάντος επιβεβαιώνεται εμφατικά η ανάμιξη των δύο πλανητών.

Αρμαγεδδών στη Ρωσία!


Το σενάριο της γνωστής ταινίας όπου η Γη απειλείται από έναν γιγάντιο μετεωρίτη ζωντάνεψε το πρωί στην κεντρική Ρωσία. Βροχή μετεωριτών είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 500 ατόμων, χωρίς μάλιστα –απ' ότι φαίνεται- οι κοσμικοί επισκέπτες να φθάσουν καν στο έδαφος. Το φαινόμενο ήταν τόσο έντονο που αρκετοί κάτοικοι της περιοχής Chelyabinsk κοντά στα Ουράλια κατέγραψαν με κάμερες την υπέρλαμπρη είσοδο των μετεωριτών στην ατμόσφαιρα, οι οποίοι «έσκασαν» ψηλά στον ουρανό δίκην ατομικής βόμβας προξενώντας ζημιές με το ωστικό κύμα που δημιούργησαν.

Αστρολογικά, η όλη υπόθεση θυμίζει βέβαια Άρη-Ουρανό και στο ωροσκόπιο του συμβάντος επιβεβαιώνεται εμφατικά η ανάμιξη των δύο πλανητών.
Όπως κατέγραψαν οι κάμερες, ο πρώτος μεγάλος μετεωρίτης έλαμψε διά της... παρουσίας του στις 9:20 το πρωί τοπική ώρα, ενώ περίπου πέντε λεπτά αργότερα ακολούθησε κι ένας δεύτερος.

meteor russia

Ο ωροσκόπος της στιγμής είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, ενώ ως αστρικός σε μια ακόμη σύνοδο με τον Άρη στους Ιχθύες. Και φυσικά οι δύο πλανήτες κάνουν μια «κρυφή» σύνοδο, με τη συμμετοχή του Χείρωνα ή οποία «φωτογραφίζει» αυτόν τον παράδοξο βομβαρδισμό κατά των κατοίκων.

Εδώ βέβαια είναι αναγκαία μια επισήμανση. Στο ωροσκόπιο της σύγχρονης Ρωσίας (12/6/1990, ώρα 13:45 BADT), ο Άρης στον Κριό και ο Ουρανός στον Αιγόκερω σχηματίζουν ένα τετράγωνο, όντας αμφότεροι σε γωνιακούς οίκους (στον 7ο και τον 4ο αντίστοιχα) Υπάρχει δηλαδή μια εγγενής ευαισθησία σε φαινόμενα και κινδύνους που συνδέονται με τη δράση των δύο πλανητών, όπως είναι ένας σπάνιος κίνδυνος από ψηλά.
Ακόμη, στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε, για τις γεωγραφικές συντεταγμένες του Chelyabinsk, το Μεσουράνημα στην 21η μοίρα «δείχνει» τον γενέθλιο Ήλιο της Ρωσίας, σηματοδοτώντας ένα γεγονός που αφορά άμεσα τη χώρα.

Διαβάστε επίσης: Aπίστευτο: Τραυματισμοί και ζημιές από βροχή μετεωριτών στη Ρωσία


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved