Πότε θα «μιλήσει» η λίστα Λαγκάρντ;

Η ημερομηνία και η ώρα δημιουργίας της... πολύπαθης λίστας Λαγκάρντ (15/4/2009, ώρα 8:41, Παρίσι), μας δίνουν μια εικόνα για το περιεχόμενο της και την εξέλιξη των πραγμάτων.

Πότε θα «μιλήσει» η λίστα Λαγκάρντ;

Έχει ωροσκόπιο ένα στικάκι ή μια ηλεκτρονική λίστα; Και όμως ναι! Μάλιστα, χάρη στην τεχνολογία και την ερευνητική δουλειά του Κώστα Βαξεβάνη έχουμε στη διάθεση μας και την ώρα δημιουργίας της... πολύπαθης λίστας Λαγκάρντ (15/4/2009, ώρα 8:41, Παρίσι), άρα και μια εικόνα για το περιεχόμενο της και την εξέλιξη των πραγμάτων.

Και ξεκινώντας από το συμπέρασμα, φαίνεται πως μέχρι τον Απρίλιο του 2013, το ομιχλώδες τοπίο της λίστας, δεν θα έχει ξεκαθαρίσει εντελώς.

lista_lagarde

Το πρώτο που παρατηρεί κανείς στο ωροσκόπιο της πρωτότυπης λίστας είναι ο Ωροσκόπος της στην 5η μοίρα του Καρκίνου, σε άμεση ανταπόκριση με το «τετράγωνο της διαπλοκής» στον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος. Το τετράγωνο δηλαδή ανάμεσα στο Δία (στην 6η μοίρα του Αιγόκερω και στον 8ο οίκο των οικονομικών, φορολογικών, της μίζας κλπ) και τον Πλούτωνα (στην 6η μοίρα του Κριού και τον 11ο οίκο της πολιτικής, των πολιτικών και των... συμμοριών).

Η αντίθεση του Ωροσκόπου με τον Πλούτωνα δείχνει αφ' ενός τον μυστικό χαρακτήρα της λίστας, ενώ είναι και μια πρώτη ουσιαστική αναφορά στο «καυτό» οικονομικό περιεχόμενο της.

Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον 10ο οίκο, που υποδηλώνει και τον ιδιαίτερο σκοπό ή χαρακτήρα της λίστας, δίνει ένα εκρηκτικό περιεχόμενο στα δεδομένα της, ιδιαίτερα σε πολιτικό επίπεδο. Οι δύο πλανήτες βρίσκονται στον 11ο γενέθλιο οίκο της Ελλάδος και ως αστρικοί σχηματίζουν μια ακριβέστατη αντίθεση με την τροπική Δήμητρα, η οποία συνδέεται άμεσα με την πολιτική και τους πολιτικούς.

Η θέση της Δήμητρας στην μηδενική της Παρθένου είναι το κλειδί της μέχρι τώρα «ασάφειας» και τα «ήξεις-αφήξεις» σε σχέση με τη διαδρομή, το περιεχόμενο και τη χρήση της λίστας, αφού για έναν χρόνο τουλάχιστον η Δήμητρα -η οποία σημειωτέον «ειδικεύεται» και στις δημοσιοποιήσεις- τελούσε υπό την Ποσειδώνια επιρροή (Ο διελαύνων Ποσειδώνας σε αντίθεση από τους Ιχθύες). Και όπως ίσως γνωρίζετε ο Ποσειδώνας είναι «μανούλα» στις αποκρύψεις, τις παραπλανήσεις και τις «τρίπλες».

Η πρώτη αποκάλυψη ονομάτων έγινε από τον Κώστα Βαξεβάνη στις 27 Οκτωβρίου και εξετάζοντας τις διελεύσεις εκείνης της ημέρας βλέπουμε ότι η Δήμητρα ήταν σε αντίθεση με τον Πλούτωνα της λίστας και ο Ουρανός στον Κριό σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο της και ανάδρομος.

Αυτά τα δεδομένα περιγράφουν άριστα τις «υπό αίρεση» αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη αλλά μας δίνουν κι ένα μέτρο για το πότε μπορεί να «μιλήσει» οριστικά και αμετάκλητα η λίστα Λαγκάρντ, χωρίς να υπάρχουν σκιές, αν και μήπως.

Στα τέλη Ιανουαρίου, ο διελαύνων Ουρανός θα ξαναπεράσει -ως ορθόδρομος πλέον- από την κρίσιμη 5η μοίρα του Κριού (σε τετράγωνο δηλαδή με τον Ωροσκόπο της λίστας), δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα νέο μπαράζ αποκαλύψεων.

Αυτός ο «γύρος» ωστόσο θα γίνει μέσα στα πλαίσια της Νέας Σελήνης του Ιανουαρίου, η οποία έγινε με τα Φώτα να βρίσκονται επάνω στον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος στον 9ο οίκο (έγγραφα, στοιχεία ή πληροφορίες από το εξωτερικό), οπότε εκτιμώ ότι θα υπάρξει μια νέα προσπάθεια παραπλάνησης σε σχέση με τη διαδρομή της και τους υπεύθυνους για την αλλοίωση της.

Τον Απρίλιο όμως (15 έως 22 του μηνός, περίπου), καθώς η λίστα θα... γιορτάζει αισίως τα τέταρτα γενέθλια της, θα έχουμε την επανάκαμψη της Δήμητρας στην περιοχή του Ωροσκόπου της λίστας, σε ανοικτό τετράγωνο μάλιστα με τον Ουρανό. Την ίδια περίοδο, ο διελαύνων Ποσειδώνας θα «πατήσει» πάνω στο Μεσουράνημα της λίστας, μια κίνηση που μπορεί να βγάλει στο φως τα κρυμμένα γενέθλια μυστικά του (στο ωροσκόπιο της λίστας είναι στον 9ο οίκο).

Μια επίσης σημαντική, όσο και καταλυτική, λεπτομέρεια έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην προηγηθείσα Νέα Σελήνη της 10ης Απριλίου, το Μεσουράνημα της «πέφτει» στον Κριό, πάνω στον «συμμορίτη» γενέθλιο Πλούτωνα της Ελλάδος, οπότε εκεί... δεν γλυτώνει κανείς!

Σε αυτό δείχνει να συμφωνεί και η... Ηλιακή επιστροφή της λίστας (15/4/2013, 10:00, Αθήνα), στο ωροσκόπιο της οποίας υπάρχουν όλα τα σημάδια μιας δραστικής αποκάλυψης, όπως είναι για παράδειγμα η σύνοδος του αστρικού Ουρανού με το Μεσουράνημα της και η σύνοδος του αστρικού Ωροσκόπου με τον τροπικό Δία στο 12ο οίκο (μυστικά, παρασκήνιο).


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved