Νέα δωρεάν υπηρεσία του Astrology.gr

Τώρα πια, ανάλογα με τις κινήσεις των πλανητών, μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις που είναι βασισμένες στην δική σας -μοναδική- στιγμή γέννησης!

.
Νέα δωρεάν υπηρεσία του Astrology.gr

Το Astrology.gr, εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία, που παρέχει στους φίλους του δωρεάν καθημερινή πρόβλεψη βασισμένη στην προσωπική ημερομηνία γέννησης τους.

Τώρα πια, ανάλογα με τις κινήσεις των πλανητών, μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις που είναι βασισμένες στο ΔΙΚΟ σας μοναδικό ωροσκόπιο.

Δείτε παρακάτω ένα δείγμα της νέας υπηρεσίας που αναφέρεται στο προσωπικό ωροσκόπιο ατόμου που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα (10/08/1980, Αθήνα, 12:30 μ.μ.). Οι διελεύσεις έχουν υπολογιστεί και ερμηνευθεί για το πώς επηρεάζουν τη ζωή του στις 14/12/2012.

Την ίδια διαδικασία μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας καθημερινά, πριν από κάθε σημαντικό θέμα της ζωής του!

Capture11

Πιο αναλυτικά…

Αναρωτιέστε τι περισσότερο θα μάθετε με την νέα μας υπηρεσία;

Είναι απλό: Το να διαβάζει κανείς τις ημερήσιες / εβδομαδιαίες / μηνιαίες προβλέψεις του Astrology.gr για το ζώδιό του αποτελεί μια χρήσιμη καθημερινή συνήθεια.

Τώρα, όμως, το αγαπημένο σας site σας δίνει και κάτι παραπάνω: Επειδή κάθε άνθρωπος, δεν είναι μόνο Κριός, Σκορπιός, Ζυγός ή Λέων, αλλά είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ...

Τη στιγμή της γέννησής μας, αφήνουμε το μοναδικό κοσμικό μας αποτύπωμα στο σύμπαν. Το αποτύπωμα αυτό οι αστρολόγοι μπορούν να το «διαβάζουν» στο γενέθλιο χάρτη του καθενός μας (ξέρετε σε αυτόν το κύκλο με τα ακαταλαβίστικα σύμβολα).

Κάθε μέρα, ο προσωπικός μας γενέθλιος χάρτης δέχεται επιδράσεις από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, οι οποίοι ως γνωστόν δεν κάθονται ακίνητοι, αλλά περιπλανώνται αενάως, ή αλλιώς διελαύνουν κατά βούληση από τον προσωπικό μας χάρτη διαμορφώνοντας ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό για τον καθένα!

Πώς επηρεάζουν λοιπόν την καθημερινότητά μας οι διελεύσεις των πλανητών;

Το Astrology.gr, εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία, που παρέχει στους φίλους του δωρεάν καθημερινή πρόβλεψη βασισμένη στην προσωπική ημερομηνία γέννησης τους.

Έτσι μπορούν όλοι τώρα, σε καθημερινή βάση, να διαβάζουν χωρίς κόστος, τη δική τους μοναδική πρόβλεψη για όλους τους τομείς της ζωής (έρωτας, σχέσεις, γάμος, οικονομικά, επαγγελματικά…).

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία της γέννησης (Ημερομηνία, ώρα* και τόπο γέννησης) και θα διαβάσετε την προσωπική σας πρόβλεψη με βάση το γενέθλιο χάρτη σας, για την ημέρα που εσείς έχετε επιλέξει.

*Διευκρίνηση: Η φόρμα σας ζητάει να επιλέξετε την ζώνη ώρας. Η ζώνη ώρας εξαρτάται από τον τόπο που γεννηθήκατε. Για παράδειγμα στην Ελλάδα η ζώνη ώρας είναι GMT +2 hrs EET, ενώ αν υπάρχει θερινή ώρα κατά τη γέννηση οπότε επιλέγετε GMT+3 hrs BAT or EED.
Αν θέλετε να βρείτε τη ζώνη ώρας για άλλα μέρη του πλανήτη μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Google, πληκτρολογώντας π.χ. για Μαδρίτη: Madrid time zone.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

*Θέλετε να δείτε ιδέες για πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved