Οι χρησμοί της Νέας Σελήνης του Απριλίου

«Βουλή και μύθοισι και ηπεροπηΐδι τέχνη»

Παπασταύρου Λίντα
Οι χρησμοί της Νέας Σελήνης του Απριλίου

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Όταν ρωτήθηκε ο Αλέξανδρος ο Μέγας, ο Μακεδών πως κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο σε τόσο μικρό διάστημα αυτός είπε «με θέληση, με παραμύθια και με την τέχνη της εξαπάτησης».

Μπαίνουμε σε μια περίοδο που όσο ο λαός δεν δικαιώνεται, τόσο θα πνίξει την οργή του στον φάκελο της εφορευτικής επιτροπής. Χρειάζεται όμως επαγρύπνηση διότι θα υπάρξουν σοβαρές προσπάθειες αποσταθεροποίησης της κατάστασης.

Η Νέα Σελήνη, που η επιρροή της απλώνεται μέχρι τις 20 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 21/4/2012 και ώρα 10:18 το πρωί. Ως συντεταγμένες έχουν επιλεγεί αυτές της πόλης των Αθηνών.

NEW_MOON

Νέα Σελήνη = Ερμής/Zeus= MC/Cupido = Wi/Άρης= Άρης/Hades= Πλούτωνας = Cupido/Apollon = Zeus/Kronos = Ουρανός/Zeus:

Διατάγματα για το λαό. Γυναίκες που μπορούν να διατάξουν. Νόμοι για τις γυναίκες. Συγκέντρωση, στρατολόγηση. Τα θέματα της ημερησίας διάταξης. Η δικαιοσύνη (δικαστής).Ο ανώτερος προσωπικά. Καταδίκη. Μια επιχείρηση όπου υπάρχει συνέταιρος γυναίκα. Μια γυναίκα καλλιτέχνης. Η εξειδίκευση. Το να είναι κάποιος σπεσιαλίστας σε μια κατάσταση ή ένα είδος εργασίας. Η μάχη. Ένας λαός έτοιμος για σύρραξη. Ζημία μέσω ξαφνικής επίθεσης. Πρόσωπα, και ειδικότερα γυναίκες λειτουργούν με κανόνες υποκόσμου. Το άτομο που είναι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας ή μιας ευρείας κοινότητας. Επιτυχία ως καλλιτέχνης ή επιστήμονας, για να γίνει γνωστός και αναγνωρισμένος υπό αυτήν τη μορφή. Το βίαιο πρόσωπο. Το άτομο που συγκεντρώνει και κατευθύνει τις σκέψεις και τις ενέργειές του. Ξαφνικές ισχυρές εκρήξεις την ημέρα. Η ημέρα όπου κορυφώνεται η ένταση. Τα πρόσωπα που υπακούνε μια διαταγή, ακούνε μια εντολή, τα οποία είναι πρόθυμα προς εκτέλεση αυτής. Μανίες. Ξαφνική ισχυρή έκρηξη. Ένα έθνος στα όπλα. Τα τύμπανα του πολέμου. Θερμό επεισόδιο. Ανάπτυξη της επιθυμίας.

Ερμηνεία: Οι ενδείξεις που υπάρχουν είναι πως το σύστημα είναι σοβαρά λαβωμένο μα όχι σκοτωμένο. Έχει την τεχνογνωσία να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Ίσως όμως κάποιες κινήσεις που γίνουν και από τους χώρους απονομής της Δικαιοσύνης τελικά να έχουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Δεν θα ήταν διόλου απρόσμενη μια γενική μεταστροφή της κοινής γνώμης και συρρίκνωση ακόμα περισσότερο των ποσοστών του δικομματισμού.

MC = ASC/Kronos= ASC/Ουρανός = Ερμής = Δίας/kronos= Κρόνος /Apollon = Ποσειδώνας /Apollon= Δίας:

Ο επαγγελματίας με «χαμηλό» προφίλ. Ο υπάλληλος που έχει «σκυμμένο» κεφάλι. Διαταγές από ανωτέρους. Η εκτέλεση εντολών και διαταγών. Για να κατευθύνουν τις σκέψεις κάποιου σύμφωνα με άλλες. Στέρηση δικαιώματος εκφοράς γνώμης. Μαθήματα γλώσσας. Οι άλλοι μου ασκούν πίεση και με εξιτάρουν. Εγωιστικά κίνητρα. Λήψη ενός μηνύματος ξαφνικά. Λαμβάνω μια προαγωγή. Αυτός που έχει μια συστηματική διάθεση. Για να προχωρήσει συστηματικά. Σχολαστικός. Σκέψεις για ένα τέλος. Κατάχρηση. Για να είναι κάτω από μια μεγάλη παραίσθηση ή μια μεγάλη εξαπάτηση. Αβεβαιότητα μαζί με άλλους για το μέλλον. Για να αποκαλύψει επιστημονικά το μέλλον. Φοβία για τις μελλοντικές εξελίξεις. Για να μπερδευτούν στη σκέψη, τις απόψεις και τις συνομιλίες ή για να αποκαλύψουν τις εξαπατήσεις. Για να εξηγήσουν τα λάθη. Κυνηγώντας την τύχη μου μέσα από τον επιστημονικό τομέα.

ASC= Cupido/Zeus= Ήλιος/Άρης= Σελήνη/Αρης= Wi/Kronos = Hades/Kronos=Δίας:

Μέτοχος σε μια εταιρία. Άτομα του περιβάλλοντος εισέρχονται στην ζωή μου, λαμβάνουν διοικητικό ρόλο και τελικά με ελέγχουν. Επαφές με άλλους. Το να συνεργαστεί κάποιες με μια Ανεξάρτητη Αρχή. Συνεργασία με το Κράτος. Μεγάλες και επιτυχημένες διατραπεζικές δραστηριότητες. Ο επιτυχημένος ηγέτης. Μεγάλη άνοδος. Μεγάλη ζημία. Μεγάλη Γκαντεμιά. Ξεγλιστρώντας από την «τσιμπίδα» του Νόμου. Για να μείνει ατιμώρητο ένα παράπτωμα. Σκάνδαλα χρηματοδότησης. Κατάρρευση των τραπεζών. Πληθωρισμός.

Πάμε τώρα στην σύνθετη ερμηνεία της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου, που θα γίνει ανήμερα των εκλογών.

Νέα Σελήνη VS Super Moon (Πανσέληνος) 6/5/2012

Εδώ περιπλέκονται τα πράγματα κάπως. Διότι αυτή την Πανσέληνο (Super Moon) καλή, δεν μπορεί να την αποκαλέσει κανείς. Αυτό που θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο είναι γεγονότα και καταστάσεις που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν «σεισμό» στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Νέα Σελήνη= Ποσειδώνας /Hades= Δίας/Admetos = Ουρανός/Admetos = Αφροδίτη/Vulcanus = Πλούτωνας = Σελήνη/Ποσειδώνας= Ήλιος /Ποσειδώνας (χάρτης Πανσελήνου 6/5/2012):

Αποδυνάμωση, κίνδυνος μόλυνσης. Κίνδυνος καταστροφής του σώματος. Κίνδυνος στο νερό. Θάνατος από πνιγμό. Εξαπάτηση, δυσάρεστα πράγματα. Παρέα μέσα σε έναν κλειστό κύκλο επαφών. Πρόσωπα που κάνουν ρήξη και ανατροπή. Η ώρα της χαριστικής βολής σε μια σχέση. Ο σεισμός. Το άτομο που καταστρέφει, χωρίζει, γυρίζει κάτι ανάποδα ή που οργώνει το έδαφος. Αναδευτήρας. Ξαφνική δραστική αλλαγή που οδηγεί σε μια λύση. Φυσική ευαισθησία. Ύπνωση. Μεταβολή της κοινής γνώμης που δημιουργεί έναν χαμό.

MC (Νέας Σελήνης)= Zeus /Poseidon= Asc/Kronos = Ποσειδωνας/Cupido= MC/Κρόνος = MC/Ερμης = Apollon/Vulcanus (χάρτης Πανσελήνου 6/5/2012): Για να αναλάβει τη διανοητική ηγεσία. Όντας κάτω από έναν διανοητικό εξαναγκασμό. Για να ξέρουν πως και πότε να βάλουν «τα μέσα». Η πειθώ δια μέσω αδιάσειστων στοιχείων. Ο υπάλληλος που έχει «σκυμμένο» κεφάλι. Δουλοπρέπεια. Λαμβάνοντας μέρος στην διάλυση μιας σχέσης, ενός γάμου, ενός συνεταιρισμού. Η ικανότητα διαχείρισης και άσκησης της δύναμης. Η προσωπική ευτυχία. Ο λόγος μου μετράει και έχει ισχύ.

ASC (Νέας Σελήνης) = MC/Βόρειος Δεσμός = Ερμής = Cupido/Zeus= MC/Άρης = Wi/Kronos = Κρονος Vulcanus (χάρτης Πανσελήνου 6/5/2012):

Κοινοί δεσμοί και «δέσιμο» ψυχής με άτομα που απαρτίζουν το περιβάλλον. Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται. Νοητική επαφή. Μια ομάδα ατόμων εργάζεται νοητικά για ένα κοινό σκοπό. Κοινές επιχειρήσεις με άλλους. Οι αρχές και τα πιστεύω ενός ιδρύματος. Το άτομο που δίνει σε συνεργάτες και υπαλλήλους διαταγές που είναι προς εκτέλεση. Ένα άτομο βιαστικό. Ο προπέτης. Επιπολαιότητα. Δίνοντας διαταγές στους άλλους. Συνεργασία με το Κράτος. Το να βρεθείς εν μέσω όχλου και έντονων συζητήσεων. Συνδικάτα. Διαπραγματεύονται τις συνθήκες εργασίας. Χάνοντας ένα αβαντάζ. Ένα πλεονέκτημα. Φυλάκιση. Αφοσίωση σε έναν σκοπό. Alea Jacta est (ο κύβος ερρίφθη).

Ερμηνεία: Το πολιτικό σύστημα θα αδυνατεί να βρει την κατάλληλη φόρμουλα ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί ή να επιβληθεί μια επιτροπή ή ακόμα και άτομα που θα πρέπει να παρέχουν την τεχνογνωσία τους.

AGS_1

Παράλληλα, εξετάζοντας και την ΑστροΧαρτοΓραφία της ημέρας (χάρτης 1) βλέπουμε πως πάνω από την Γερμανία περνά ο Ήλιος και ο ASc δείχνοντας έτσι πως η χώρα έχει μια σχετική ηρεμία σχετικά με την εξέλιξη των πραγμάτων. Επάνω από την Γαλλία περνά ο Zeus ενώ από το Παρίσι ο Πλούτωνας δείχνοντας έτσι μια πυροδότηση καταστάσεων ενώ πάνω από την Μαδρίτη ο Ουρανός. Μια αλυσιδωτή αντίδραση ξεκινά, αφού κάποια από τα αποτελέσματα τόσο σε εκλογικό όσο και οικονομικό επίπεδο θα καταρρακώσουν τα συμφέροντα κάποιων. Αν αυτό το συνδυάσουμε με τον χάρτη του κλεισίματος της κάλπης (τότε που αρχίζουν να βγαίνουν τόσο τα exit polls όσο και τα αποτελέσματα από μικρά εκλογικά τμήματα και περιφέρειες), επάνω από την Γερμανία περνά ο Vulcanus, ενώ επάνω από τις Βρυξέλλες ο Zeus. Κλίμα πολεμικό…

AGS_2

Επιμύθιο

«Έχετε κι εσείς την εντύπωση ότι ο μόνος λόγος που γίνονται εκλογές είναι για να διαπιστωθεί, αν οι δημοσκοπήσεις είναι σωστές»; Robert Orben

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved