H Μέση Ανατολή φλέγεται

Απ' ότι φαίνεται όμως η κατάσταση τείνει να ξεφύγει μιας και σε λιγότερο από ένα μήνα
Παπασταύρου Λίντα
H Μέση Ανατολή φλέγεται

Από τον Karl –Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Είχαμε περιγράψει σε σχετικά άρθρα μας ο Hades στον Καρκίνο και Ουρανός στον Κριό για εξεγέρσεις, αλλαγή συνόρων σε καθεστώτα όπου έχουν ως σημαία τους τον Εθνικισμό.

Απ' ότι φαίνεται όμως η κατάσταση τείνει να ξεφύγει μιας και σε λιγότερο από ένα μήνα είχαμε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Οι μη έχοντες σχέση με την πολιτική θεωρούν πως ο…βαψομαλλιάς Μοαμάρ Καντάφι είναι ένας απλός Συνταγματάρχης που προασπίζει τα συμφέροντα της πατρίδας του. Αν όμως ζούσατε στην χώρα του, ίσως είχατε άλλη γνώμη. Πολλές μπίζνες- ο γιος του αγοράζει επιχειρήσεις και ποδοσφαιρικές ομάδες και όλα αυτά όχι με την σύνταξη του Καντάφι. Στην Τυνησία ο Μπεν Αλί , ο σοσιαλιστής, έφυγε έχοντας αρπάξει τα πάντα από την φτωχή χώρα. Στην Αίγυπτο ο Μουμπάρακ παρέδωσε εξουσία αλλά όχι ταμείο. Μέσα σε όλα αυτά ο Πρόεδρος του Ιράν Mahmud Ahmadinezad απειλεί να εξαφανίσει από τον χάρτη το «μολυσματικό» κράτος του Ισραήλ.

Η Αίγυπτος που δεν έχει ξεχάσει τον πόλεμο, ούτε ο Αραβικός κόσμος από την ταπείνωση του Οκτωβρίου 1973 (πόλεμος του Γιομ-Κιπούρ). Έτσι αλλάξανε οι ισορροπίες στην περιοχή αφού η Αμερική έκανε την μεγαλύτερη αποστολή στρατιωτικού υλικού. Η Αμερική είχε προτείνει στην Ελλάδα να παραχωρήσει τις Βάσεις για τον ανεφοδιασμό των Αμερικανικών μαχητικών. Η τότε Χούντα της Ελλάδας αρνήθηκε και τα γεγονότα μετά από εκεί είναι λίγο-πολύ γνωστά.

Ο χάρτης της στιγμής εκείνης είχε τον Πλούτωνα στις 4ο του Ζυγού και τον Κρόνο στις 4 μοίρες του Καρκίνου.

Στην παρούσα φάση, με νωπή ακόμη την «κληρονομιά» του τετραγώνου των δύο πλανητών στις ίδιες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων, η Αίγυπτος με την σειρά της δίνει άδεια διέλευσης πολεμικών σκαφών του Ιράν πράγμα που για το Ισραήλ είναι casus beli.

Τι λένε οι χάρτες των εμπλεκόμενων πλευρών;

Αν δούμε Αστρο-χαρτο-γραφικά τον χάρτη του Ισραήλ, επάνω από την Τεχεράνη περνά η γραμμή του Zeus που είναι στο MC ενώ διασταυρώνεται και με τον ASC του Ισραήλ. Δείχνει πως μια σύγκρουση είναι αναπόφευκτη ( στο μέλλον). Εξάλλου έχει σημειωθεί ήδη μια κατά το παρελθόν. Ενώ πάνω από Riyadh &Kuwayt περνούν Κρόνος και Πλούτωνας από το MC. Ίσως θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικό το Ισραήλ γιατί εάν χτυπήσει ή χτυπηθεί από μια από αυτές τις χώρες να έχει να αντιμετωπίσει το Ισλάμ ως θρησκεία δια μέσω Jihad as-sayf δηλαδή της επιβολής δια μέσω του ξίφους.

Israel_ags

Ιράν & Mahmud Ahmadinezad

Ο Πρόεδρος του Ιράν Mahmud Ahmadinezad είναι ένας ιδιαίτερα μορφωμένος ο οποίος αρνείται να μιλήσει άλλη γλώσσα πριν της μητρικής του. Δεν ξέρω τι μέσα υπήρχαν στο Ιράν την εποχή της νεότητας του αλλά στοιχηματίζω πως ενώ άλλα παιδάκια είχαν τους Beatles, τους Doors ή τον Pele αφίσες στο δωμάτιο τους ο Μαχμούτ πρέπει να είχε κάτω από το μαξιλάρι του το Mein Kampf (Ο αγών μου) του Αδόλφου Χίτλερ. Η συνταύτιση των απόψεων τους είναι αξιοσημείωτη μιας και ο Ποσειδώνας του Mahmud Ahmadinezad στην μηδενική μοίρα του Σκορπιού είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο του Χίτλερ επίσης στην μηδενική μοίρα. Τουτέστιν εμπνέομαι και αντιγράφω!

Φράσεις όπως «θα εξαφανίσω το Ισραήλ από τον χάρτη» ή «το Ολοκαύτωμα είναι ένα μεγάλο ψέμα» στηρίζουν ξεκάθαρα τον ισχυρισμό μου.

Το Ιράν

Neptune/Admetos=Kronos: Η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει το βιοτικό επίπεδο.

Αυτό που με προβληματίζει είναι το Άρης=Άρης/Zeus που δείχνει στρατιωτική επέμβαση και πυροβολισμούς.

Επίσης το Iran έχει όλη την χρονιά αλλά έντονα μέχρι και τα μέσα Μαΐου:

Ουρανός/Zeus=Kronos : Οι κρατικές δυνάμεις ετοιμάζονται. Ο πόλεμος είναι προ των πυλών

Το Ισραήλ

Ωροσκόπος/Ουρανός=Kronos: Οι εντολές εκτελούνται κατά γράμμα.

Μεσουράνημα/Zeus=Ουρανός: Ξαφνική απόφαση. Εξαναγκασμός.

Ερμής/Άρης=Hades: Φλυαρία. Κραυγές για βοήθεια. Χαμηλές ενέργειες. Για να είναι έτοιμος για ένα παράπτωμα. Εκπέμποντας σήμα κινδύνου (may-day)

Zeus/Vulcanus=Kronos: Για να κερδίσουν την ΜΑΧΗ εξ αρχής. Δυνάμεις που εισέρχονται στη μάχη. Μεγάλες προσπάθειες μιας κυβέρνησης. Μεγάλες προσπάθειες επιβολής και επίδειξης δύναμης.


Kronos/Vulcanus=Zeus: Για να φτάσουν στην επίτευξη μέσω των μεγάλων προσπαθειών. Η κυβερνητική.

Εύχομαι να μην ανοίξει μύτη. Αλλά ειδικά μέχρι το καλοκαίρι και όλο το 2012 είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα

Κλείνοντας σας παραθέτω τον χάρτη της διέλευσης για την 1η Μαρτίου 2011 στην οποία ξεχωρίζει η κίνηση του Δία προς τον γενέθλιο Ήλιο του Ιράν στον Κριό.

Κινήσεις εντυπωσιασμού που, με δεδομένη τη διέλευση του Άρη απ' το ίδιο ζώδιο και την καυτή Νέα Σελήνη της 4ης Μαρτίου, μπορούν πολύ εύκολα να οδηγήσουν σε ένα εξαιρετικά θερμό επεισόδιο.

Iran_SARC
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved