Τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού: Άσε τα ταμπού και τις προφάσεις

Κάθε αντίσταση στην ενέργεια των δύο αυτών πλανητών θα κάνει το ταρακούνημα ακόμη μεγαλύτερο

Θανάσης Ματσώτας
Τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού: Άσε τα ταμπού και τις προφάσεις

Στις 3 Μαρτίου η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα φτάσει στο… απόγειο της «καριέρας» της και θα επιχειρήσει να προκαλέσει και γιατί όχι, να ξεπεράσει ακόμα και τον εαυτό της, με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου, τον Ουρανό.

Από μια πλευρά, ευτυχώς που είναι στον Υδροχόο γιατί αν ήταν αλλού, δεν θα τον άντεχε και πολύ αυτόν τον τεντιμπόη. Αλλά εδώ που είναι τώρα, την έχει δει Λου Σαλομέ τη στιγμή που απορρίπτει και την τρίτη πρόταση γάμου του Νίτσε, λίγο πριν μπει στην παρέα ο Paul Ree και συγκατοικήσουν οι τρεις τους…

Με τους πειραματισμούς το 'χει άλλωστε. Και τώρα με τον Ουρανό παρέα, θα το τερματίσει! Σε μια διαρκή αναζήτηση της εμπειρίας που με κάθε τρόπο θα προκαλέσει μέχρι να δοκιμάσει τα όριά της. Και φυσικά τα δικά σου!

Αγνοώντας τις συμβάσεις σε ρίχνει κατευθείαν στα βαθιά, χωρίς να ξέρεις κολύμπι και χωρίς μπρατσάκια. Αν ψάχνεις για σταθερότητα, μονιμότητα, ασφάλεια και άλλα… μικροαστικά, έχασες! Αν είσαι ανοιχτός στο απρόοπτο, την έκπληξη, την ανατροπή, τότε δεν ξέρω, αν θα είσαι στο τέλος κερδισμένος ή χαμένος. Σίγουρα όμως θα είσαι ευχαριστημένος!

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, έχουν άρση ερωτικής και οικονομικής ασυλίας!

Τους ίδιους ακριβώς θα επηρεάσει αυτό το τετράγωνο και στην δεύτερη Αστρική του εκδοχή. Απ’ αυτό και μόνο αντιλαμβάνεσαι πως αυτή η όψη είναι κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο. Ή μάλλον ακόμη πιο ασυνήθιστο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αν είσαι Υδροχόος, γουστάρεις! Αν είσαι Λέων, ψιλο-γουστάρεις, αρκεί να μη φας εσύ τη χυλόπιτα. Αν είσαι Ταύρος όμως, δεν ρισκάρεις και δεν γουστάρεις. Γι' αυτό και ο Φρόιντ έμεινε με τη Λου στη φαντασίωση… Αν είσαι Σκορπιός, κρυφά γουστάρεις αλλά ακόμη πιο κρυφά, από τα βάθη της ύπαρξής σου, φρικάρεις!

Στην κύρια Αστρική της εκδοχή θα επηρεάσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου.

Κάθε αντίσταση στην ενέργεια των δύο αυτών πλανητών θα κάνει το ταρακούνημα ακόμη μεγαλύτερο. Γι' αυτό παίξε το παιχνίδι τους. Αφύπνισε την εφευρετικότητά σου, βγες από το πρόγραμμα, τα κλισέ, τους τύπους, τις δεσμεύσεις και ξόδεψε χρήμα και πάθος.

Ζήσε τώρα, αυτό που στο μέλλον αξίζει να θυμάσαι!

Μπορείς να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να του απευθυνθείς με την προτροπή της λαϊκής αοιδού:

«Άσε τα ταμπού και τις προφάσεις και κάνε μου ανήθικες προτάσεις»!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved