Πρωτοχρονιά 2023: Κάνε το τέλος μια νέα αρχή

Αυτή δεν είναι Πρωτοχρονιά αλλά σύναξη… καλικαντζάρων

Πρωτοχρονιά 2023: Κάνε το τέλος μια νέα αρχή

Πάει ο παλιός ο χρόνος και μακάρι ο νέος να φέρει κάτι καλύτερο, αλλά μόνο με τις ευχές δεν κάνεις δουλειά. Φαίνεται μάλιστα να σε περιμένουν και κάποιες δυσκολίες με το ξεκίνημα, οπότε… κόψε λίγο τη φόρα που έχεις από το εορταστικό κλίμα, αφού κινδυνεύεις να «την πατήσεις» και εκεί που είσαι καβάλα στο άτι της ελπίδας, να βρεθείς… κατάχαμα και στο «μηδέν»!

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, πάνω στην αλλαγή του χρόνου, την… θέλει την προσοχή της, πολύ περισσότερο που «στο καπάκι» ακολουθεί η σύνοδος της Αφροδίτης με τον αστρικό Κρόνο.

Αυτή δεν είναι Πρωτοχρονιά, αλλά σύναξη… καλικαντζάρων, με κίνδυνο να συμβεί κάτι που θα σε πονέσει ή τουλάχιστον θα σε στενοχωρήσει.
Ίσως πάλι να κυριευθείς από ένα ακατανίκητο πάθος, που θα σε στείλει κατευθείαν στο στόμα του λύκου ή να μπλέξεις με τα πολύ… κάτω της νυχτερινής ζωής και του εμπορευματοποιημένου έρωτα!

Όσο για τα λεφτά, καταραμένη γκίνια, που λένε -χώρια τα «στημένα»- και μακάρι βέβαια να είσαι στους κερδισμένους, τηρώντας το έθιμο των ημερών, αλλά κι έτσι να γίνει τα λεφτά μπορεί να είναι όντως «καταραμένα», με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Όπου δεις λοιπόν πράσινη τσόχα, καλύτερα… από μακριά κι αλάργα!
Αντίθετα όμως, μπορείς να ασχοληθείς με βασανισμένες ψυχές, προσφέροντας είτε κουράγιο και παρηγοριά, είτε και κάτι πιο πρακτικό κι αυτή θα είναι η δική σου καλή αρχή και το δικό σου μήνυμα ελπίδας στη χρονιά που ξεκινά.

Κι αν έχεις «τοξικά» υπόλοιπα από το παρελθόν, παθογένειες ή «κατάρες» που σε κατατρέχουν, δώσε τους μια να πάνε πέρα, οριστικά και αμετάκλητα. Κάνε το τέλος μια νέα αρχή και την κακοδαιμονία σου αναγέννηση και να είσαι σίγουρος/η ότι το σύμπαν θα σε υποστηρίξει ακόμη κι αν όλοι σε έχουν για καταδικασμένο/η.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved