Οι καταλυτικοί «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Το «κίνημα» του Πάνου Καμμένου είναι λοιπόν γεγονός

Παπασταύρου Λίντα
Οι καταλυτικοί «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

από τον Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Η πολιτική και οικονομική συγκυρία

Η παγκόσμια οικονομία παραπαίει εξαιτίας της ανικανότητας να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα στην κατάλληλη στιγμή. Βλέπετε το timing είναι απαραίτητο. Δυστυχώς όλα αυτά θυμίζουν έντονα την προ κραχ εποχή του 1929. Εμείς το έχουμε γράψει εδώ και καιρό αλλά το να επισημαίνουν επίσης ο George Soros και ο Alan Greenspan μας κάνει να νοιώθουμε δικαιωμένοι. Αυτό που πραγματικά απεύχομαι είναι να μην δικαιωθούμε στην πρόβλεψη.

Η οικονομική κατάσταση, φαίνεται μα και είναι μη αναστρέψιμη. Η Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι με ένα χρέος μη βιώσιμο, τα μέτρα δεν δουλεύουν, η ύφεση εξακολουθεί να υφίσταται . Η διαφορά είναι στην αντίληψη γιατί όπως είπε και ο Χάρρυ Τρούμαν «Όταν ο γείτονας χάνει τη δουλειά του, βρισκόμαστε σε οικονομική ύφεση. Όταν τη χάνω εγώ, βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση».

Η Γερμανία βγάζει από εξοπλιστικά, δάνεια, προμήθειες ειδών τεχνολογίας κλπ, χρησιμοποιώντας θεμιτά μα και αθέμιτα μέσα, πολύ περισσότερο που σε κάθε χώρα υπάρχουν πολιτικοί κι φορείς με μειωμένη συνείδηση και χαμηλού χαρακτήρα. Είναι τυχαίο που δεν χάνει διαγωνισμό; Μάλλον όχι. Αλήθεια, σε ποια χώρα που έχει νοήμονες κυβερνώντες θα δεχόντουσαν καινούργιο υποβρύχιο που γέρνει; Φανταστείτε για παράδειγμα στο σπίτι του τάδε υπουργού στην καινούργια εντοιχισμένη κουζίνα της Siemens, να τρέχουν τα λούκια. Και να της λέει ο μάστορας της κυρίας υπουργού: «Αν βάλετε δυο vettex και ένα κουβά όλα θα είναι πρίμα!»

Στην «χρεωκοπία» της Ελλάδας έχουν παιχτεί περί τα 150δις €. Αυτά, αν τα αναγάγει κανείς σε τι θα πρέπει να κερδίσουν από τις Τράπεζες και τα hedge funds, το ποσόν ανέρχεται άνω των 1.2 τρις. Και αν γίνουν άμεσα απαιτητά αυτά τα χρήματα, τότε οι Τράπεζες και το Παγκόσμιο Τραπεζικό σύστημα θα τιναχτεί στον αέρα κάνοντας την ιστορία της Lehmann Brothers να μοιάζει με ανέκδοτο με τον Τοτό.

Η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε η Ελλάδα να γίνει πειραματόζωο με παράπλευρο στόχο οι «ωραίοι σαν Έλληνες», να γίνουν ξανά «ραγιάδες». Γι΄ αυτό μέσα στην αντάρα και τον σεισμό του Μνημονίου εμφανίστηκαν στο προσκήνιο και οι ...«Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις, ―εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκαλο, με το λουρί στο σβέρκο,
Να τη, πετιέται αποξαρχής κι αντρειεύει και θεριεύει
και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου

Γιάννης Ρίτσος

Το «κίνημα» του Πάνου Καμμένου είναι λοιπόν γεγονός. Και ύστερα από την πρόγευση του πρώτου άρθρου, ήρθε η στιγμή να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες, με βάση πάντα τις εξισώσεις της Uranian.

Ο χάρτης έχει πλεονεκτήματα αλλά και χτυπητές αδυναμίες, που επισημαίνονται ...αυτομάτως! Πέρα από το ότι δεν υποστηρίζω και δεν εμποτίζω τα κείμενα μου με προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, η Uranian δεν «επιτρέπει» ερμηνείες κατά το δοκούν γιατί οι άξονες κι τα σημεία έχουν τυποποιημένη και συγκεκριμένη ερμηνεία.

Όπως φαίνεται λοιπόν, το κόμμα αυτό έρχεται να κάνει τις σαρωτικές αλλαγές, να αλλάξει στον τόπο πολιτικά ήθη και τρόπο σκέψης αλλά δρώντας σε έναν περιορισμένο χρονικό ορίζοντα.

Ίσως να μην ήταν υπερβολή πως οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» έρχονται ως κεραυνός εν αιθρία για να διαλύσουν μια για πάντα κάθε κατάλοιπο του κράτους της Μεταπολίτευσης.

Ας δούμε τι λένε οι εξισώσεις:

KAMMENOS_II

ASC= Αφροδίτη/Zeus= Ερμής/Hades = Wi/Ερμής= MC / Kronos= Αφροδίτη/Ποσειδώνας: Μια συμφωνία για ήσυχη συνύπαρξη. Δυσφήμηση. Απειλή από τρίτους. Δυσάρεστες ειδήσεις . Το να συνταχτεί κανείς με το δημόσιο αίσθημα. Με την κοινή γνώμη. Ακολουθώντας κάποια άτομα που έχουν ηγετικές τάσεις. Ερωτικά ζητήματα –σκάνδαλα αποσκοπούν να πλήξουν την φήμη.

Δήμητρα= Ερμής/Δίας= Κρόνος/Poseidon= Ποσειδώνας /Πλούτωνας= Βόρειος Δεσμός /Hades= Ερμής/Hades : Μιλώντας στις ψυχές των άλλων για ένα καλύτερο αύριο. Βγάζοντας στην επιφάνεια ανομίες και υποσχόμενος Δικαιοσύνη. Αλλαγές όπου δείχνουν τον δρόμο για την επιτυχία. Προσπαθώντας με ίδια μέσα να βάλω την ζωή κάποιων (του λαού επί παραδείγματι) σε μια τάξη. Οδηγώντας κάποια άτομα εξουσίας ενώπιον της Δικαιοσύνης.

MC=Σελήνη/Admetos =MC/Apollon= Apollon= MC/Κρόνος = Κρόνος /Apollon= Άρης/Vulcanus = Κρόνος:

Θλιμμένος λαός. Ένας λαός που νοιώθει εγκαταλελειμμένος. Χάνοντας το χαλί κάτω από τα πόδια. Περιορισμένες δυνατότητες. Έχοντας την τύχη μέσα από τις σωστές μεθόδους που ακολουθεί στον τομέα της εκπαίδευσης. Ο δάσκαλος ή ο εκπαιδευτικός. Χωρισμός από μια ομάδα ανθρώπων που κρίνεται απαραίτητος. Αυτός που έχει μια συστηματική διάθεση. Για να προχωρήσει συστηματικά. Σχολαστικός. Μεγάλες προσπάθειες. Για να εκφράσει το θάρρος. Κατάλληλος για τις ισχυρές πράξεις. Έτοιμος για πάλη. Βγάζοντας έναν λαό από την αιχμαλωσία. Δυνατή επιτυχής δραστηριότητα στους επιστημονικούς ή εμπορικούς τομείς.

Σελήνη= Αφροδίτη/Apollon = Cupido/Admetos= Ουρανός/Hades = Άρης/Ποσειδώνας = Ερμής/Zeus:

Πολλοί καλοί φίλοι. Συμμετοχή του κοινού ή των γυναικών στην τέχνη και την επιστήμη. Άτομα με αγάπη για τις τέχνες ή την επιστήμη συζητούν για τις εξελίξεις. Υποστήριξη από το γυναικείο πληθυσμό. Παίρνοντας ένα μυστικό μαζί μου. Απόπειρα να μου κλείσουν το στόμα. Διατάγματα για το λαό. Γυναίκες που μπορούν να διατάξουν. Νόμοι για τις γυναίκες. Συγκέντρωση, στρατολόγηση.

Kronos= Ουρανός/Πλουτωνας= βόρειος Δεσμός/Αρης= Cupido/hades:

Ξαφνική ανάπτυξη της ηγεσίας. Για να αναδείξει έναν ηγέτη. Ξαφνικές αλλαγές στη δύναμη που εμφανίζει το κράτος. Συνεδρίαση για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Οι συγγενείς εξ αίματος από την πλευρά του πατέρα. Ανάγκη για κοινωνική δράση. Για παιδιά, άπορους κι γενικώς αναξιοπαθούντες.

Ήλιος = Apollon/Admetos= Κρόνος/Admetos = Hades/Poseidon= Wi/Poseidon:

Ημέρες ικανοποίησης. Περίεργο πρόσωπο. Συντηρητική σκέψη, προσκολλημένος στις παραδόσεις. Η εναρμόνιση της Θέλησης με την πραγμάτωση. Καλή σύλληψη ιδεών μα και καλή ικανότητα πραγμάτωσης αυτών.

Εν κατακλείδι, νομίζω πως έχουμε ένα κόμμα με ιδιαίτερη δυναμική. «Δουλεύοντας» πάνω στον Ιχθυακό Ποσειδώνα μπορεί να δώσει το όραμα που λείπει και να δημιουργήσει ρεύμα με το σύνθημα: «Επιστροφή στις ρίζες». Θα κάνει πραγματικά την ζωή δύσκολη στα δυο «μεγάλα» κόμματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved