Ελλάδα 2012, μέρος Β΄

Τι προβλέπει για την Ελλάδα η Uranian αστρολογία το 2012;
Παπασταύρου Λίντα
Ελλάδα 2012, μέρος Β΄

Ουρανοσκοπεί ο Karl-Heinz Ottinger





Karl Heinz Ottinger



Το να γράψω πως τα πράγματα είναι κρίσιμα, δεν είναι βέβαια πρωτότυπο. Το κακό είναι πως πάρα πολλά θα κριθούν από τις εξελίξεις στο διεθνές περιβάλλον, οι οποίες με την σειρά τους αναμένεται να είναι καταλυτικές, τόσο στην Οικονομία, όσο και την Πολιτική.

Ας δούμε όμως τι λένε οι «χρησμοί» της Uranian για την Ελλάδα

1-Εμφανίζοντας πως κάποια πράγματα έγιναν υπό ένα καθεστώς ψυχαναγκασμού ή εκβιασμού. Αλλάζοντας τρόπο ζωής και διαβίωσης. Ένα ύπουλο χτύπημα της μοίρας. Δυσκολίες στα ζητήματα ευρέσεως εργασίας. Η επιδείνωση μιας κατάστασης. Χρήματα που βγαίνουν με βρώμικο τρόπο από ξεπούλημα σε εξευτελιστικές τιμές ή από εκμετάλλευση. Ένα περιβάλλον δύσκολο-πένθος εντός της χώρας. Περικυκλωμένος από τον κίνδυνο. Μια δυσάρεστη εμπειρία μέσα από μια κακή πράξη. Εξαπάτηση και εκμετάλλευση-Πλημμύρες. Επαφές και συναναστροφές που δεν έχουν καλό τέλος.

Ερμηνεία: Οι πολιτικές δυνάμεις που ψήφισαν χειροπόδαρα το μνημόνιο θα αρχίσουν να ανακρούσουν πρύμναν βλέποντας το κόσμο και τις εξελίξεις να στρέφονται εναντίον τους. Όλα αυτά θα οδηγήσουν κράτος και πολίτες να πωλούν τα υπάρχοντα τους σε τιμές εξευτελιστικές. Δυστυχώς οι «μαυραγορίτες» θα ζήσουν χρυσές εποχές.

Ιδιαίτερη προσοχή: ο Hades γυρίζει ανάδρομος και αυτό θα προκαλέσει μια αναζωπύρωση καταστάσεων μιας και θα έχει πάλι μια είσοδο στους Διδύμους από 7/2/2012 ενώ επανεισέρχεται στις 13/4/2012 στην μηδενική των παρορμητικών (Widderpunkt). Η επαφή του με το Widderpunkt δίνει μια εκ νέου πολύ δυσάρεστη οικονομική κατάσταση. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως ο άξονας WI/Hades δίνει φτώχεια, ένδεια ,καταστροφές ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετέχει σε γεγονότα μαζικών επιδημιών, λοιμών κλπ. Κατά συνέπεια έως και τις 12/7 είναι κάπως επώδυνα τα πράγματα. Ιδιαίτερη εμπλοκή φαίνεται να παίζει και η Ηλιακή έκλειψη της 20/5/2012 που λαμβάνει χώρα στην μηδενική των μεταβλητών (μηδενική μοίρα και είκοσι πρώτα) σχηματίζοντας την εξίσωση:

Ηλιακή έκλειψη= Hades/Poseidon=Cupido/Apollon=Πλούτωνας/Kronos = MC/Admetos= Σελήνη/Kronos= Ουρανός/Vulcanus:

Ένας συντηρητισμός στις κινήσεις. Ένα άτομο ιδιαίτερα γνωστό ή γόνος μεγάλης οικογένειας θέλει να παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Μεγάλες και δραστικές αλλαγές που προσπαθούν να συμβάλουν στην κακουχία και τον πόνο. Συνεχείς διαβουλεύσεις γιατί αισθάνομαι μια μεγάλη απειλή.

Υπάρχει όμως και συνέχεια...

2) Χρόνια συμπτώματα της διάλυσης στην κυβέρνηση. Η ένωση κάποιων κρατικών ή δημόσιων υπηρεσιών αντιδρούν για λόγους ηθικής και ενεργεί μαζί με άλλους φορείς. Αλλαγή στο πολιτικό σκηνική με την έλευση –ίδρυση ενός νέου φορέα υπόσχεται παροχές. Ένα ξαφνικό διάταγμα. Αύξηση της εγκληματικότητας. Καταστροφή της δύναμης της κυβέρνησης. Μεγάλες προσπάθειες από άτομα με ζήλο.

3)Επαφές για να αλλάξει το ρου της κατάστασης. Εκρηκτικός τρόπος δράσης. Εγκλήματα που προκαλούνται από την έλλειψη χρημάτων. Επιβολή μιας κατάστασης. Ταχεία δράση. Πολλά γεγονότα στο τέλος της χρονιάς.

4) Αναξιοπαθής λαός. Οι νόμοι και οι αποφάσεις της εκτελεστικής εξουσίας. Ένα ξαφνικό τέλος σε μια ένωση. Ζημιές από πυρκαγιές και αέρια. Εχθρός προ των πυλών.

5) Ξαφνικό ενδιαφέρον για την αστρολογία. Πρόσκαιρη άνοδος στα τυχερά παιχνίδια και το χρηματιστήριο. Κάποια απροσδόκητα οφέλη. Μέτρα και νόμοι για μεταρρυθμίσεις που είναι ατελέσφορα. Ανατροπή και ξαφνικά παρεμπόδιση. ανώτεροι υπάλληλοι κάνουν με ταχύτητα το καθήκον τους. Φασαρία. Ξαφνικός μετασχηματισμός των όρων μιας κοινότητας-ενός συνεταιρισμού. Μέσα από επαναστατικές κινήσεις έχουμε τραυματισμούς, ίσως και απώλειες ζωής. Θάνατος και καταστροφή δια μέσω του ύδατος.

Οι εξισώσεις

1-SARC Hades= Ουρανός/Poseidon(2’)=Βόρειος Δεσμός/Κρόνος(6’)=Άρης/Δίας(15’)= Πλούτωνας/Hades(20’)= Χείρωνας/Poseidon=(21’)=ASC/Cupido(22’)= Ουρανός/Ποσειδώνας (34’)= Βόρειος Δεσμός/Άρης (42’)= MC/Vulcanus (52’)=Ποσειδώνας/Χείρωνας (53’)= Βόρειος Δεσμός/ASC(57’)

2-SARC Kronos= Κρόνος/Ποσειδώνας(ηδη σε εφαρμογή)=WI/Βόρειος Δεσμός(2’)= Άρης/Poseidon(8’)=ASC/Poseidon(12’)= Ήλιος/Αφροδίτη(21’)= MC(26’)= Ηλιος/apollon (35’)= Ερμής/Ουρανός(36’)= Hades/Kronos(38’)= Άρης/Ποσειδώνας(40)= ASC/Ποσειδώνας(43’) = Zeus/Vulcanus(50)

3-SARC Vulcanus= Βόρειος Δεσμός/Vulcanus(ισχύει ήδη)= Άρης/Zeus(24’)= Δίας/Hades(31)= ASC/Zeus(32)=Ήλιος/Ερμής(32’)= Poseidon(46’)= Ήλιος/Κρόνος(55’)

4-SARC Κρόνος= Wi/Σελήνη(ισχύει)=Ουρανός/Kronos(5’)=Ουρανός/Cupido(20’)= Ποσειδώνας/Zeus(25’)= MC/Ερμής(31)=MC/Κρόνος(45)

5-SARC Ουρανός=Kronos/Apollon(05’)=Αφροδίτη/Cupido(08’)= Πλούτωνας/kronos (10’)= MC/Admetos(20)= Σελήνη/kronos= Ουρανός/Vulcanus(32)= WI/Ήλιος(37)= Πλούτωνας/Cupido(38)= Σελήνη/Cupido(39)=Ποσειδώνας/Hades(42)

Σημείωση

Οι προβλέψεις έγιναν με τις προόδους (SARC), τις διελεύσεις των έξω –Κρόνιων πλανητών συν των Υποθετικών της Uranian. Η αφετηρία της χρονομέτρησης είναι η 22/12/2011 και προς διευκόλυνση των αναγνωστών δίπλα σε κάθε έναν άξονα εγγράφεται εντός παρενθέσεως η αριθμητική τιμή σε λεπτά της μοίρας. Κάθε 5’ (πέντε πρώτα της μοίρας) ισοδυναμούν με 1 μήνα. Επίσης η χρονική απόκλιση των γεγονότων μπορεί να είναι στις 40 μέρες +ή –


ΤΕΛΟΣ Β΄ ΜΕΡΟΥΣ
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved