Τράπεζα της Ανατολής για μια νέα Ελλάδα;

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά...
Τράπεζα της Ανατολής για μια νέα Ελλάδα;

από τον Γιάννη Ριζόπουλο
Η απίστευτη ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Δευτέρα (την ώρα περίπου που ο κ Βενιζέλος συσκεπτόταν με τους τροϊκανούς) και ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, θέλει να μας πείσει ότι ο Θεός της Ελλάδας είναι ...εδώ!

Σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις, ένας πακτωλός από δις ευρώ -έστω και στα ...χαρτιά- βρίσκεται στην διάθεση του Ελληνικού κράτους ύστερα από δωρεά της οικογένειας Σώρρα από την Πάτρα που ψάχνοντας για την αξία σαράντα μετοχών της πάλαι ποτέ «Τράπεζας της Ανατολής» ανακάλυψε πως η κάθε μια τους αξίζει σήμερα ούτε λίγο, ούτε πολύ 670 δις ευρώ. Κι αυτό γιατί η αξία των συγκεκριμένων μετοχών ήταν σε χρυσό και όχι σε κάποιο νόμισμα (η νομισματική κατάρρευση της κατοχής δεν τις επηρέασε στο παραμικρό).

Η οικογένεια Σώρρα, ύστερα από την διαβεβαίωση ειδικών επιστημόνων για την αξία των μετοχών αλλά και έναν άκαρπο Γολγοθά διαβημάτων προς τις κρατικές αρχές ίδρυσε την μη κερδοσκοπική εταιρεία E.N.D που σημαίνει Ellas Never Die (η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει). Πολλές λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης, που ξεπερνά ακόμη και την πιο τρελή φαντασία μπορείτε να διαβάσετε στο blog της E.N.D.

Ήδη το θέμα πήρε διαστάσεις, με τους δημοσιογράφους να ψάχνουν να βγάλουν άκρη και το ΛΑ.Ο.Σ να καταθέτει επερώτηση στην Βουλή.

Όχι να εμφανιστεί ο Θεός και να μας τον ...κρύψουν!

Αστρολογικά πάντως, με βάση την συμβολαιογραφική πράξη ίδρυσης της «Τράπεζας της Ανατολής» (19/12/1904, με το νέο ημερολόγιο), φαίνεται ότι ...κάτι υπάρχει σε σχέση με την Ελλάδα.

Κατ’ αρχάς, η σύνοδος του Ήλιου της τράπεζας με τον Ουρανό στον Τοξότη και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας, δείχνει μεν ένα πιστωτικό ίδρυμα που ενεργοποιήθηκε κυρίως στο εξωτερικό και κάτω από ειδικές συνθήκες (ο τότε Σουλτάνος έδωσε άδεια λειτουργίας στην Οθωμανική αυτοκρατορία) αλλά παράλληλα επισημαίνει και τον ανατρεπτικό ρόλο που θα μπορούσε να παίξει η τράπεζα στα Οικονομικά της χώρας, έστω και ...μετά θάνατον!

Από την άλλη η θέση του Ποσειδώνα στην 7η μοίρα του Καρκίνου -σε άμεση σχέση δηλαδή με το γενέθλιο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, (για το οποίο έχουν ήδη γραφτεί πολλά σε σχέση με την Οικονομία της Ελλάδας), αφήνει ένα έντονο άρωμα εξαπάτησης γύρω από οικονομικά μεγέθη.

Όσον αφορά το σήμερα, το θέμα άρχισε να «σκαλίζεται» πριν από λίγα χρόνια καθώς ο προοδευμένος Άρης στον Σκορπιό «γύρισε» ανάδρομος φέρνοντας στο προσκήνιο τις λεπτομέρειες μιας θεωρητικά κλεισμένης υπόθεσης του παρελθόντος.

Από εκεί και ύστερα, αν θέλουμε να διερευνήσουμε την επιρροή του «χθες» στο σήμερα ένας δόκιμος τρόπος είναι να συγκρίνουμε τις προοδευμένες θέσεις του χάρτη της «Τράπεζας της Ανατολής» με εκείνες του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδας. Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται ευρύτατα σε συναστρίες γιατί δίνει τον συντονισμό των «φάσεων» ανάμεσα στα δύο πρόσωπα και στην συγκεκριμένη περίπτωση ανάμεσα στην τράπεζα και την Ελλάδα.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, η πρώτη σημαντική λεπτομέρεια, που έχει να κάνει επίσης με τον προοδευμένο Άρη, είναι η θέση του στην 25η μοίρα, απέναντι δηλαδή από τον γενέθλιο Ωροσκόπο της Ελλάδας στον Ταύρο. Ο «Θεός του πολέμου» δηλαδή δείχνει πρόθυμος να ταρακουνήσει την Ελλάδα, όχι με τις πατροπαράδοτες μεθόδους του αλλά μέσα από το οικονομικό πλαίσιο που θέτει η συμμετοχή του στον χάρτη της Bank d Orient.

Η δεύτερη λεπτομέρεια όμως είναι πολύ πιο εντυπωσιακή και ...ελπιδοφόρα! Πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στην θέση του προοδευμένου Δία στην 6η μοίρα του Ταύρου, σε τετράγωνο δηλαδή με τον γενέθλιο Ουρανό της Ελλάδας στον 10ο γενέθλιο οίκο και σε τρίγωνο με τον εαυτό του στον 8ο. Αυτό κι αν είναι ένδειξη μιας ξαφνικής όσο και μεγαλειώδους ανατροπής των δεδομένων. Η όψη είναι μια φωτογραφία ενός εντελώς αστάθμητου παράγοντα, του «από μηχανής» Θεού της αρχαίας τραγωδίας, που παρεμβαίνει την πιο κρίσιμη στιγμή.

Και σίγουρα θα μπορούσε να βρεθεί μια «θεϊκή» λύση στο ελληνικό πρόβλημα, κατ’ εκτίμηση σε 1-2 χρόνια που η προοδευμένη Σελήνη θα κάνει σύνοδο με τον Δία (ο ακριβής χρόνος εξαρτάται από την θέση της Σελήνης στον γενέθλιο χάρτη της τράπεζας, κάτι που είναι γνωστό μόνον κατά προσέγγιση)

Όλα αυτά είναι αποτυπωμένα στο διπλό χάρτη που σας παραθέτω με τον χάρτη της Ελλάδας στον εσωτερικό κύκλο και τον προοδευμένο της τράπεζας στον εξωτερικό.

hellas_bank_d_orient

Υπάρχει βέβαια και μια τρίτη σημαντική λεπτομέρεια που δεν είναι άλλη από την σύνοδο του «προχωρημένου» Κρόνου με τον γενέθλιο Ερμή της Ελλάδας, στα όρια του 10ου και του 11ου οίκου (εξουσία-πολιτικοί).

Προσωπικά τάσσομαι με την θετική διάσταση του Κρόνου-χρόνου, ελπίζοντας πως δεν θα διαψευστώ...

Και εννοώ πως όλη αυτή η υπόθεση της τράπεζας μπορεί να βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι στους πολιτικούς, (όχι μόνον του σήμερα) δημιουργώντας ένα καθεστώς κρίσης και αποκαλύπτοντας συμβιβασμούς και συνδιαλλαγές που θα μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved