Εκλογές Τουρκία: Ο Μουχαρέμ Ιντζέ απειλεί την παντοδυναμία Ερντογάν

Ο Ταύρος μπορεί να προκαλέσει την μεγαλύτερη ζημιά στις βλέψεις του «Σουλτάνου»

Εκλογές Τουρκία: Ο Μουχαρέμ Ιντζέ απειλεί την παντοδυναμία Ερντογάν

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ, καταγωγής εκ Θεσσαλονίκης (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) είναι ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) για τις Προεδρικές εκλογές της 24ης Ιουνίου και αστρολογικά έχει όλα τα προσόντα για να «κτυπήσει» τον Ταγίπ Ερντογάν, στερώντας του είτε την Προεδρία είτε την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.

Αν και η ώρα γέννησής του είναι άγνωστη, κάτι που προσδίδει μια σχετική αβεβαιότητα στην εκτίμησή μου, το ότι είναι Ταύρος, έχοντας μάλιστα τον Δία κοντά στον Ήλιο του, είναι μια πολύ καλή «μαγιά» για τις πολιτικές βλέψεις του στην συγκεκριμένη περίοδο. Και δεν είναι μόνον ο διελαύνων Δίας που τον «προμοτάρει» από τον Σκορπιό, αλλά πολύ περισσότερο ο Ουρανός, που, «πατώντας» στο ζώδιό του, πριμοδοτεί μια αλλαγή θέσης και μια στροφή στη σταδιοδρομία του.

Υπάρχει βέβαια και ο διελαύνων Κρόνος που έχει τις… αντιρρήσεις του (βρίσκεται πάνω στην γενέθλια Δήμητρα του Ιντζέ, στον Αιγόκερω) κι επειδή οι εκλογές στην γειτονική χώρα είναι ουσιαστικά διπλές, η αίσθησή μου είναι πως είναι δύσκολο να τις κερδίσει και τις δύο. Ή τις Προεδρικές ή τις βουλευτικές θα πάρει λοιπόν, αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο, όπως κι αν έχει όμως είναι εκείνος που μπορεί να προκαλέσει την μεγαλύτερη ζημιά στις βλέψεις του «Σουλτάνου».

Διάβασε επίσης:

Εκλογές Τουρκία: Μια πρώτη αστρολογική εκτίμηση για το αποτέλεσμα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved