Πανσέληνος στον Τοξότη: Το Ανθισμένο Φεγγάρι του Μαΐου μας ανεβάζει τη διάθεση!

Μαζί με τη φύση, ανθίζει και η διάθεσή μας!

Πανσέληνος στον Τοξότη: Το Ανθισμένο Φεγγάρι του Μαΐου μας ανεβάζει τη διάθεση!

Δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο Φεγγάρι από την Ανθισμένη Πανσέληνο (Flower Moon) στον αισιόδοξο, θετικό, δραστήριο Τοξότη!

Είναι από εκείνα τα Φεγγάρια που τα περιμένεις πώς και πώς, για να σου φτιάξουν λιγάκι τη διάθεση, να σε ανεβάσουν, να σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου, να δραστηριοποιηθείς, να νιώσεις επιτέλους ζωντανός/η! Κι αυτό ακριβώς πετυχαίνει!

Ξεχάστε τα Φεγγάρια που σας έβαζαν να κάνετε ενδοσκοπήσεις και να ψάχνετε να βρείτε τι πάει στραβά! Αυτό το Φεγγάρι δεν ξέρει καν την λέξη «στραβά»! Τίποτα δε μπορεί να πάει στραβά!

Τοξότες, Κριάρια, Λέοντες πάρτε τα όπλα σας, ξεσηκωθείτε, βγείτε έξω και διεκδικήστε ό,τι λαχταρά η ψυχή σας. Κατά πόδας, θα σας ακολουθήσουν οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι! Περιέργεια, τάση για καινούργιες ανακαλύψεις, ενθουσιασμός, όλα αυτά βουτηγμένα μέσα σε ενέργεια θετική, διάθεση χαρούμενη, μυαλό χαλαρό! Είναι τέλεια περίοδος για να ανακαλύψετε νέα πρόσωπα, στέκια, γεύσεις, αισθήσεις κι ηδονές!

Διδυμάκια επηρεάζεστε κι εσείς θετικότατα από αυτό το Φεγγαράκι! Θα σας πιάσει μια διάθεση να ψάξετε πολλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας, να συλλέξετε καινούργιες πληροφορίες, να επαναδιαπραγματευθείτε τη θέση σας στο κοινωνικό στερέωμα, αλλά και στην εργασία σας! Όμορφες εξελίξεις θα έχετε και στα ερωτικά σας!

Παρθένοι κι Ιχθύες ήρθε η ώρα να κάνετε μόνοι σας καινούργια πράγματα. Δε θα χρειαστείτε τη βοήθεια άλλων για να εκπληρώσετε ό,τι καιρό τώρα θέλετε να πραγματοποιήσετε. Ο Τοξότης θα σας δώσει την ορμή, τη δύναμη, την ενέργεια και την καλή θέληση, να βγείτε μπροστά και να κάνετε ό,τι τραβάει η όρεξή σας!

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί κι Αιγόκεροι δε θα αποτελέσετε εξαίρεση αυτού του πολύ όμορφου Φεγγαριού! Οι Σκορπιοί θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια επένδυση, σε μια αρκετά σημαντική οικονομική κίνηση, ενώ οι Αιγόκεροι, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, θα νιώσετε όμορφα κι ήρεμα με τον εαυτό σας, σαν να πέρασε η τρικυμία και τώρα να πλέετε σε γαλήνια νερά. Ταύροι και Καρκίνοι, το σεξ και η καθημερινότητά σας, αντίστοιχα, θα περάσουν σε άλλο επίπεδο, με εσάς να χαλαρώνετε επιτέλους και να απολαμβάνετε και τα δυο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι… να ευτυχίσετε!

Διάβασε επίσης: Πανσέληνος Μαΐου στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved