Μήπως το άγχος σου σε κάνει να ιδρώνεις και στα… όνειρά σου;

Πόσες φορές έχεις δει στον ύπνο σου ότι ιδρώνεις από το άγχος ή χάνεις την ισορροπία σου και πέφτεις στο κενό;

Μήπως το άγχος σου σε κάνει να ιδρώνεις και στα… όνειρά σου;

Γνωρίζεις καλά πως το άγχος βλάπτει σοβαρά την υγεία σου και μπορεί να μετατρέψει τις μέρες και τις… νύχτες σου σε πραγματικό μαρτύριο.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, όταν το άγχος δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις, ακόμη και στον ύπνο σου; Αλήθεια, τι μπορείς να κάνεις όταν κοιμάσαι και αισθάνεσαι πως χάνεις την ισορροπία ή ιδρώνεις από τον πανικό σου;

Οι φίλες μας που νιώθουν ότι χρειάζονται επειγόντως… διακοπές είναι πολλές και με αφορμή αρκετά email που λάβαμε, θελήσαμε να αναλύσουμε λίγο περισσότερο το θέμα του άγχους στα όνειρα! Κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και σε αρκετές περιπτώσεις, τα μηνύματα που παίρνουμε όταν κοιμόμαστε είναι ακόμη πιο πολύτιμα από όσο πιστεύουμε. Αξίζει, λοιπόν, να το «ψάξεις» και εσύ το θέμα!

Μήπως ιδρώνεις και στα όνειρά σου;

Ο ιδρώτας στα όνειρα προκαλεί σίγουρα ένα δυσάρεστο συναίσθημα. Τι σημαίνει, λοιπόν, αν κοιμάσαι και βλέπεις πως ιδρώνεις; Παρά το γεγονός ότι το όνειρο αυτό μπορεί να φαντάζει αρνητικό, στην πραγματικότητα, έχει θετικά μηνύματα. Κι όμως, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη, αν δεις στον ύπνο σου ότι ιδρώνεις, τότε θα απαλλαγείς από τις αγωνίες σου. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, ίσως χρειαστεί να βάλεις και εσύ το χεράκι σου και να αναλάβεις επιτέλους δράση. Με λίγα λόγια, είναι ένα όνειρο που στην πραγματικότητα σε αφυπνίζει και σε καλεί να λύσεις -εδώ και τώρα- τις εκκρεμότητές σου!

Τι συμβαίνει αν νιώθεις ότι χάνεις συνεχώς την ισορροπία;

Ένα ακόμη όνειρο που βλέπουν πολλές αναγνώστριές μας και συνδέεται με καταστάσεις άγχους είναι η απώλεια της ισορροπίας. Πόσες φορές έχεις δει στον ύπνο σου ότι χάνεις την ισορροπία σου και πέφτεις στο κενό; Σίγουρα το όνειρο αυτό τρομάζει, αλλά στην πραγματικότητα στέλνει μερικά πολύ δυνατά μηνύματα.

Μια αναζήτηση στο γράμμα «Ι» του Ονειροκρίτη θα σου αποκαλύψει πως αν δεις στον ύπνο σου ότι χάνεις την ισορροπία σου και προσπαθείς να ισορροπήσεις, κινδυνεύεις να χάσεις κάτι ή τη δουλειά σου. Σίγουρα πρόκειται για μια κατάσταση που προκαλεί στρες, όμως, συνδέεται αναμφίβολα με την κατάσταση την οποία ενδεχομένως βιώνεις. Αν πιέζεσαι στην εργασία σου ή νιώθεις ότι δεν είσαι παραγωγική, τότε ενδεχομένως αξίζει να λάβεις τα μέτρα σου. Ψάξε για άλλες ευκαιρίες ή κάνε κάτι για να αλλάξεις τον τρόπο που εργάζεσαι ή να βελτιώσεις τη σχέση σου με τους συναδέλφους σου. Τα καλά νέα είναι πως αν τελικά καταφέρεις να βρεις την ισορροπία σου στο όνειρό σου, τότε αυτό θα συμβεί και στην πραγματικότητα!

oneiro1

Να θυμάσαι πως, αν γενικά βλέπεις ότι αναζητάς την ισορροπία σε ένα όνειρο, τότε σημαίνει πως ίσως χρειάζεται να βρεις ξανά τον ενθουσιασμό σου για τη ζωή. Έχεις χάσει τον δρόμο σου και πρέπει να πιστέψεις ξανά στις ικανότητες σου και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, προκειμένου να βρεις ξανά το νόημα της ζωής, εκείνο το «κάτι» που θα σε βοηθήσει να δώσεις περισσότερη αξία στην καθημερινότητά σου.

…και αν τρέχεις σε ιατρεία και νοσοκομεία;

Τέλος, ένα ακόμη όνειρο που σε γεμίζει στρες και βλέπεις συχνά κατά τη διάρκεια αγχωτικών περιόδων είναι η επίσκεψή σου σε γιατρούς και ιατρεία! Μη φοβηθείς, αν δεις τη λευκή ρόμπα διότι με βάση τον Ονειροκρίτη, η συναναστροφή με έναν ιατρό είναι καλό σημάδι! Μάλιστα, αν είναι νέος και ωραίος, θα επιχειρήσεις κάτι παράτολμο από το οποίο θα αποκομίσεις κέρδη!

oneiro2

Το σίγουρο είναι πως τα όνειρα που βλέπεις κάθε άλλο παρά τυχαία είναι και τα μηνύματα που λαμβάνεις από αυτά αξίζουν την προσοχή σου. Αν αισθάνεσαι στρες και τα όνειρα που βλέπεις σε κάνουν να στρεσάρεσαι ακόμη περισσότερο, αξίζει να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη και να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι! Ψάξε βαθιά μέσα σου για να βρεις την «πηγή» του προβλήματος και μην πανικοβάλλεσαι με το κάθε όνειρο που βλέπεις. Κάποιες φορές, τα νοήματα είναι πολύ πιο διαφορετικά από αυτά που πιστεύουμε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved