Προανακριτική Επιτροπή για την Novartis - Τι λένε τα άστρα για τους εμπλεκόμενους;

Τα πολιτικά πρόσωπα που θα αντιμετωπίσουν τις περισσότερες δυσκολίες

Προανακριτική Επιτροπή για την Novartis - Τι λένε τα άστρα για τους εμπλεκόμενους;

Σε συνέχεια του πρώτου άρθρου, σχετικού με το σκάνδαλο Novartis και την Προανακριτική Επιτροπή, από την αστρολογική διερεύνηση των πρώτων τεσσάρων πολιτικών προσώπων προέκυψε ένα ασφαλές συμπέρασμα ως προς τον χρόνο διεκπεραίωσης της υπόθεσης, που τοποθετείται σε 2-3 χρόνια περίπου.

Κι αυτό επιβεβαιώνεται στην περίπτωση του νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, αφού και ο Τοξότης, κ Στουρνάρας, έχει μπροστά του μια αντίθεση του προοδευμένου Άρη με τον γενέθλιο Κρόνο (σον Τοξότη) στο ηλιακό τόξο. Αυτή η όψη σηματοδοτεί μια νομική «μάχη», πέραν τούτου όμως δε μπορεί να βγει κάποιο άλλο συμπέρασμα.

Ανάλογα ευρήματα υπάρχουν και για τον Σκορπιό, κ Γεωργιάδη, που είναι ο μόνος εκ των δέκα πολιτικών προσώπων για τον οποίο υπάρχουν πλήρη στοιχεία γέννησης.

Επιπλέον, ο εξαιρετικά ενεργός 12ος οίκος του (Άρης, Ουρανός και Δήμητρα στον Ζυγό), παραπέμπει και σε πιο «σκληρές» καταστάσεις.

Αντίθετα για τον Ταύρο, κ Λοβέρδο, οι χρόνοι διαφέρουν, με τις ανατροπές στην πολιτική του διαδρομή να παραπέμπονται σε μια πενταετία περίπου.

Τις λιγότερες ενδείξεις δε, έχει ο Ιχθύς, κ Σαλμάς και το πιθανότερο είναι να ξεμπλέξει σχετικά γρήγορα από την όλη υπόθεση.

Όσο για τον Αιγόκερω, κ Λυκουρέντζο, καλείται άμεσα να αντιμετωπίσει την επιρροή του διελαύνοντα Πλούτωνα πάνω στον γενέθλιο Ήλιο του (σε τετράγωνο με τον Άρη), δεν υπάρχει όμως κάτι άλλο για την συνέχεια.

Τέλος για τον κ Κουτρουμάνη δεν υπάρχει διαθέσιμη η ημερομηνία της γέννησής του, οπότε δεν είναι δυνατό να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα.

Προανακριτική Επιτροπή για την Novartis - Τι λένε τα άστρα;

Κλείνοντας, οφείλω να σημειώσω μια ακόμη αστρολογική λεπτομέρεια που έχει τη σημασία της.

Τέσσερεις εκ των δέκα έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους σύνοδο του Άρη με την Δήμητρα (Ε. Βενιζέλος, Α. Γεωργιάδης, Γ. Στουρνάρας, Α. Λυκουρέντζος), μια όψη που συνδέεται ευθέως και με δίκες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved