Αυτή δεν είναι μια απλή Πανσέληνος, ούτε μια απλή Έκλειψη…

...είναι από εκείνες που θα σε πιάσουν από τους ώμους και θα σε κουνήσουν γερά

Αυτή δεν είναι μια απλή Πανσέληνος, ούτε μια απλή Έκλειψη…

Είναι το «Μπλε Φεγγάρι», δηλαδή η δεύτερη Πανσέληνος μέσα σε έναν μήνα. Η πρώτη ήταν την Πρωτομηνιά στον Καρκίνο και ετούτη είναι στις 31 Ιανουαρίου στον Λέοντα.

Δεν πρόκειται όμως για μια Πανσέληνο που θα χαρίσει μόνο το φως της. Τώρα είναι μια έκλειψη Σελήνης και τι ειρωνεία, βρίσκεται στο φωτεινό και ζεστό ζώδιο του Λέοντα!

Το Εγώ και το Εμείς, το θέλω και οι ανάγκες των άλλων, έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση. Αυτό το ολόγιομο Φεγγάρι δεν είναι από εκείνα που θα χαζέψεις αδιάφορα στον βραδινό ουρανό. Είναι από εκείνα που θα σε πιάσουν από τους ώμους και θα σε κουνήσουν γερά, για να εκμαιεύσουν από εσένα μια αντίδραση!

Λέοντας κι Υδροχόος θα αναμετρηθούν με όλα όσα πρέπει να αφήσουν πίσω, με όσους πρέπει να βγάλουν από τη ζωή τους, για να αναστηθούν οι ίδιοι.

Κριοί, Τοξότες μετρήστε τις ευλογίες σας και δώστε στο Σύμπαν και τον Θεό τις ευχαριστίες σας. Ρίξτε τους τόνους σας, δείξτε αγάπη κι ευγνωμοσύνη στα αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορεί τώρα, περισσότερο από ποτέ, να χρειάζονται την υποστήριξή σας, αλλά δεν το εκφράζουν καθαρά.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι κι Ιχθύς αρθρώστε καθαρά εκείνο που σας λείπει, εκείνο που θέλετε, εκείνο που χρειάζεστε και μην υποθέσετε αυθαίρετα ότι όλοι πρέπει ή οφείλουν να γνωρίζουν τι είναι εκείνο που σας πονάει. Εάν θέλετε βοήθεια… πείτε το ΔΥΝΑΤΑ!

Ταύροι, Παρθένοι και Σκορπιοί θα νιώσετε να γίνεστε χίλια κομμάτια και πάλι να μην είστε αρκετοί για να περισώσετε όποιον και ό,τι χρίζει της βοήθειάς σας. Κι όμως, αυτή η Έκλειψη έχει σκοπό να σας βάλει στο μάτι του κυκλώνα και να σας δείξει το δρόμο προς την αυτοθυσία, είτε είχατε σκοπό να τον επιλέξετε είτε όχι….

Δίδυμοι, Ζυγοί ήρθε ο καιρός για λίγους… εγωισμούς. Σηκώστε το βλέμμα και διεκδικήστε όσα κανένας δεν σας στέρησε, παρά η δική σας υποχωρητικότητα ή η δική σας καλή καρδιά. Ωραίο πράγμα να είσαι δοτικός άνθρωπος, μα, σαν έρθει η σωστή στιγμή, πρέπει κι οφείλεις να κόψεις το κομμάτι της πίτας με το όνομά σου επάνω. Κι αν σου πέσει το φλουρί;… Ποτέ δεν ξέρεις…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved