Να σου ερμηνεύσω σε ένα λεπτό την Πανσέληνο στον Ταύρο;

Πανσέληνος Νοεμβρίου στον Ταύρο | Έχει στρογγυλό Φεγγάρι σαν κέρμα, που κάνει την νύχτα να φαίνεται πιο όμορφη.

Να σου ερμηνεύσω σε ένα λεπτό την Πανσέληνο στον Ταύρο;

Τούτη τη φορά, η Σελήνη μας ατενίζει από τον σταθερό Ταύρο, που της ταιριάζει όχι απλά γάντι, μα κάτι παραπάνω. Στάσου για μια στιγμή και νιώσε όλη της δύναμη και την ευλογία της, την προστασία της και την καλή της αύρα. Με τη βοήθεια της συγκεκριμένης Πανσελήνου, θα δεις τα σχέδιά σου να ολοκληρώνονται, οι πρώτοι καρποί των κόπων σου θα αρχίσουν να αποδίδουν!

Τα ζώδια της Γης, θα νιώσετε μια τρομερή ικανοποίηση να σας κυριεύει. Λόγια που είπατε σε φιλικά πρόσωπα, θα αποδειχτούν σοφά και εύστοχα. Πράξεις που κάνετε στο κοντινό παρελθόν, θα σας γεμίσουν με χαρά γιατί θα αποδειχτούν, πέρα για πέρα, σωστές ως κινήσεις κι ως επιλογές.

Τα ζώδια της Φωτιάς, εστιάστε στο παρόν, στην στιγμή, σε ό,τι σας συμβαίνει ακριβώς τώρα που διαβάζετε αυτές τις αράδες. Είναι εκπληκτική ευκαιρία να ξαναβρείτε το κέντρο σας, για να μην γίνω υπερβολική και σας πω ότι πρέπει να γίνετε εσείς οι ίδιοι/ες το κέντρο του κόσμου σας, ώστε να ευθυγραμμίσετε την ενέργειά σας με εκείνη της Πανσελήνου. Δράστε έτσι, ώστε να ξαναφέρετε τον δικό σας κόσμο σε σωστή αρμονία κι ισορροπία με τα "θέλω" σας.

Τα ζώδια του Νερού, αγκαλιάστε και δεχτείτε την ματεριαλιστική σας πλευρά, όσο κι αν αυτό σας ακούγεται εγωκεντρικό ή ματαιόδοξο. Η ύλη είναι κομμάτι του Σύμπαντος μας, είτε μας αρέσει είτε όχι. Κρατήστε μια απόσταση από το συναίσθημα και στρέψτε (για λίγο) το κέντρο βάρους σας προς την ύλη που σας περιβάλλει. Δείτε ποιες είναι οι ανάγκες σας, προσπαθήστε να τις καλύψετε. Δεν κινδυνεύετε από μια Πανσέληνο να προσκολληθείτε πάνω της, αλλά οφείλετε να της αποδώσετε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Τέλος, τα ζώδια του Αέρα, έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία και σπάνια (μια στα τόσα φεγγάρια), να γειωθείτε, να βάλετε τα πόδια σας γερά στο χώμα και να βρείτε τα πατήματά σας ή, πιο απλά, να θέσετε τις βάσεις για τις επόμενες ενέργειές σας (και σχέδιά σας), με γνώμονα ένα σταθερό και νηφάλιο Φεγγάρι. Μην χάσετε την ευκαιρία να βάλετε τον σπόρο για τις επόμενες δράσεις σας, γνωρίζοντας ότι τον φυτέψατε στην αρτιότερη χρονική συμπαντική στιγμή!

Το Φεγγάρι στον Ταύρο δίνει ρέστα. Τόσο σούπερ είναι! Μην προσπεράσετε την ευκαιρία να δρέψετε τα δώρα του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved