Γιατί βλέπω συνέχεια στο όνειρό μου ότι είμαι έγκυος;

Βλέπεις ξανά και ξανά στον ύπνο σου ότι είσαι έγκυος; Ξυπνάς κάθε πρωί με την υποψία ότι σύντομα θα γίνεις μητέρα; Μην ανησυχείς! Δεν είσαι η μόνη!

Γιατί βλέπω συνέχεια στο όνειρό μου ότι είμαι έγκυος;

Η εγκυμοσύνη είναι ένα όνειρο που βλέπουν συχνά πολλές γυναίκες, ακόμη κι εκείνες που δεν σκοπεύουν να φέρουν άμεσα στον κόσμο ένα παιδάκι! Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό; Τι κρύβεται πίσω από το όνειρο αυτό; Υπάρχει, άραγε, κάποια εξήγηση;

Αφορμή για να αναφερθούμε στο συγκεκριμένο θέμα στάθηκε ένα email που λάβαμε πρόσφατα από μια αναγνώστρια η οποία, εδώ και αρκετούς μήνες, βλέπει το ίδιο όνειρο. Σε μια προσπάθεια να κατανοήσει γιατί το όνειρο αυτό επαναλαμβάνεται, θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας.

Ιδού το τι μας έγραψε:

«… τους τελευταίους μήνες βλέπω σε εβδομαδιαίο επίπεδο το ίδιο όνειρο. Το σκηνικό ξεκινά με εμένα να βγαίνω από μια εκκλησία και συνεχίζεται στο σπίτι μου. Εκεί, αφού διαβάζω κάτι έγγραφα, νιώθω ξαφνικά έναν πόνο στην κοιλιά και συνειδητοποιώ ότι είμαι έγκυος (κάτι που δεν είναι κάτι πιθανό στο άμεσο μέλλον). Τις περισσότερες φορές στο όνειρό μου με πιάνει πανικός και προσπαθώ να φύγω από το σπίτι. Μέχρι να βγω, όμως, από την πόρτα συναντώ μπροστά μου πολλά εμπόδια που μου “κλείνουν” τον δρόμο. Το ζήτημα είναι, όμως, ότι δεν καταλαβαίνω γιατί το θέμα της εγκυμοσύνης επανέρχεται στα όνειρά μου! Τι μπορεί να σημαίνει;».

Τι μπορεί να κρύβει μια «εγκυμοσύνη»;

Πολλοί πιστεύουν ότι η εγκυμοσύνη στα όνειρα αποκαλύπτει τον πόθο μιας γυναίκας να αποκτήσει παιδί, ωστόσο, στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Μια ματιά στον ονειροκρίτη του Astrology.gr αρκεί για να γίνει αυτό κατανοητό. Κι όμως, αν μια γυναίκα που δεν κυοφορεί ονειρευτεί ότι είναι έγκυος, τότε ενδέχεται να συμβούν κάποια γεγονότα που θα την ντροπιάσουν και θα την στενοχωρήσουν! Ίσως, λοιπόν, αυτό να αποκαλύπτει πως υπάρχουν άτομα από το φιλικό ή οικογενειακό της περιβάλλον που φοβάται πως θα την προδώσουν. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να έχει τα μάτια και τα αυτιά της ανοιχτά!

Αξίζει, επίσης, να αναλύσει κανείς το όνειρο με βάση όλα τα στοιχεία που επαναλαμβάνονται. Άραγε, τι σημαίνει η εκκλησία και τα έγγραφα που εμφανίζονται όταν κοιμάται; Ποια είναι τα εμπόδια που «μπλοκάρουν» τον δρόμο της αναγνώστριας μας; Για να τη βοηθήσουμε να βρει τι «κρύβεται» πίσω από το όνειρό της, εμείς συγκεντρώσαμε από τον ονειροκρίτη όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται!

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όταν κάποιος βλέπει πως βγαίνει από μία εκκλησία, τότε θα συμφιλιωθεί με κάποιον που είχε έχθρα. Καλά τα νέα -ως εδώ- λοιπόν, διότι τα έγγραφα που είδε πως διαβάζει, σημαίνουν ότι θα έχει… τρεχάματα ή ότι θα μαλώσει με το ταίρι της (ουπς). Το ενδιαφέρον είναι ότι τα εμπόδια που βλέπει στο όνειρό της (και τα οποία καταφέρνει να υπερπηδήσει), «δείχνουν» ότι θα έχει ερωτικές επιτυχίες.

Μήπως, τελικά, το όνειρο της αναγνώστριάς μας την ετοιμάζει για μια νέα αρχή ή την προειδοποιεί ότι ήρθε η ώρα να κάνει κάποιες αλλαγές στη ζωή της; Ίσως κάποιοι από τους ανθρώπους που έχει γύρω της δεν θέλουν το καλό της για αυτό θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτική!

Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι το θέμα της εγκυμοσύνης, που επαναλαμβάνεται, δεν αποκαλύπτει -τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση- κάποιον κρυφό πόθο. Κάποιες φορές, τα πράγματα είναι περισσότερο πολύπλοκα από ότι φαίνονται αλλά ευτυχώς, κάθε όνειρο έχει και την εξήγησή του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved