Κίνα: Ένας οικονομικός γίγαντας με πήλινα πόδια

Οι ανησυχίες για το σπάσιμο της Κινεζικής οικονομικής «φούσκας»

Κίνα: Ένας οικονομικός γίγαντας με πήλινα πόδια

Πολλοί πίστευαν και πιστεύουν ότι η Κίνα είναι η ανερχόμενη μεγάλη δύναμη, που σύντομα θα κυριαρχήσει παγκοσμίως. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τους αστρολογικούς δείκτες, αφού σύμφωνα με τον συνοδικό κύκλο Ουρανού-Ποσειδώνα, που προσδιορίζει και γεωγραφικά περιοχές σε φάση ακμής, απλά δεν ήρθε ακόμη η ώρα της!

Αντίθετα έχουν βάση οι ανησυχίες για το σπάσιμο της Κινεζικής οικονομικής «φούσκας», μέσα στα επόμενα χρόνια, μια εξέλιξη που σίγουρα θα συνταράξει τις αγορές.
Ήδη το χρέος της Κίνας βρίσκεται στο 242% του ΑΕΠ με ανοδική τάση και αρκετοί οικονομικοί αναλυτές προειδοποιούν για το ενδεχόμενο μιας κατάρρευσης, απότοκης του κερδοσκοπικού «πυρετού».

Διάβασε επίσης: Ετήσιες πολιτικές προβλέψεις 2017 για την Ελλάδα και τον κόσμο

Πότε όμως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο;

Η συνήθης αστρολογική οδός είναι η αξιολόγηση του γενέθλιου χάρτη της σύγχρονης Κίνας, το πρόβλημα όμως είναι ότι υπάρχουν… κάμποσοι τέτοιοι χάρτες, από το 1911-12 που «στήθηκε» η Κινεζική δημοκρατία, μέχρι το 1949 και το πέρασμά της στην κομμουνιστική εποχή. Πρακτικά δηλαδή καθίσταται πολύ δύσκολη και ανασφαλής η όποια πρόβλεψη σε αυτήν την βάση.

Υπάρχουν ωστόσο και οι «αποχρώσες ενδείξεις» από τους συνοδικούς κύκλους Ήλιου-Δήμητρας, που με την βοήθεια της Αστροχαρτογραφίας επισημαίνουν περιοχές ή κράτη «υψηλού κινδύνου», όπως επίσης και τα δεδομένα των Ηλιακών εκλείψεων μιας συγκεκριμένης περιόδου.

Και με βάση αυτά τα στοιχεία φαίνεται πώς η Ηλιακή έκλειψη στις 11/8/2018 έχει όλα τα «προσόντα» για να απελευθερώσει ένα οικονομικό «τσουνάμι», με πρώτο υποψήφιο θύμα την Κινεζική οικονομία!

Το τελευταίο εξάμηνο του επόμενου έτους αλλά και οι πρώτες 40 ημέρες του 2019 είναι λοιπόν η πιο κρίσιμη περίοδος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved