Το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και η συναστρία Τραμπ-Τσίπρα

Το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ γίνεται κάτω από μια ευνοϊκή συγκυρία

Το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και η συναστρία Τραμπ-Τσίπρα

Το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ γίνεται κάτω από μια ευνοϊκή συγκυρία, αφού την ίδια στιγμή οι σχέσεις της γείτονος Τουρκίας με την υπεραντλαντική δύναμη βρίσκονται σε κρίση. Ευνοϊκές όμως είναι και οι συνθήκες στους ουρανούς, με την σύνοδο Ερμή-Δία να παραπέμπει σε ένα θετικό κλίμα και σε κερδισμένες εντυπώσεις για αμφότερους τους πολιτικούς άνδρες.

Επιπλέον, η συνάντησή τους θα δώσει τροφή σε πολλά και κάθε είδους σχόλια!

Το ερώτημα βέβαια είναι αν θα προκύψει κάτι ουσιαστικό για την χώρα μας, πέρα από υποσχέσεις και φιλοφρονήσεις. Κι εδώ η συναστρία Τραμπ-Τσίπρα μπορεί να δώσει κάποιες απαντήσεις

Δίδυμος με ωροσκόπο Λέοντα ο πρώτος και Λέων με ωροσκόπο στους Διδύμους ο δεύτερος, συγκροτούν κατ’ αρχήν ένα αρμονικό και συμπληρωματικό «δίδυμο»

Αν μάλιστα συγκρίνουμε τις αστρικές θέσεις του ενός και τις τροπικές του άλλου, εύκολα θα διαπιστώσουμε ότι η τροπική Σελήνη του Αλέξη Τσίπρα στα τέλη του Σκορπιού, «υποδέχεται» τον Ήλιο, την Σελήνη και τον Ουρανό του Ντόναλντ Τραμπ στην αστρική τους εκδοχή.

Υπάρχουν λοιπόν όλα τα εχέγγυα μιας συνεργασίας που θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς.

Οι διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες τους θα ήταν βέβαια ένα πρόβλημα, αν η συναστρία τους δεν «περιείχε» τον Ουρανό (έχουμε και τον ωροσκόπο του Τσίπρα σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Ήλιο του Τραμπ). Η τάση του πλανήτη όμως να φέρνει πιο κοντά τους «ξένους» λειτουργεί σε πρώτη φάση πολύ θετικά.

Ενισχυμένη δυναμική στην συγκεκριμένη συναστρία εμφανίζει και ο Άρης, οπότε ουσιαστικά μιλάμε για μια σχέση που μπορεί να «τρέξει» πολλά θέματα αλλά όχι σε βάθος χρόνου.

Αντίθετα αν τα πράγματα «τρενάρουν», τότε η αρχική συμπάθεια θα «γυρίσει» σε αντιπάθεια και το «πουλάκι» θα πετάξει!

Συνοψίζοντας έχουμε να κάνουμε με μια αποδοτική συναστρία αλλά για «ειδικές αποστολές», που κάποια στιγμή θα εκπνεύσει.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved