Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό: Φεγγάρι γεμάτο φως και φλόγα!

Κριαρίσια Πανσέληνος έρχεται για να σε κάνει… θαρραλέο!

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό: Φεγγάρι γεμάτο φως και φλόγα!

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου δεν είναι ένα συνηθισμένο Φεγγαράκι. Είναι ένα από εκείνα τα Φεγγάρια που συμβαίνουν μια φορά το χρόνο και πραγματικά, "ροκάρουν" το είναι μας!

Τέλος η εποχή της ενδοσκόπησης και των αγνών προθέσεων! Θέλεις κάτι; Άνοιξε το στόμα σου και μίλα! Θέλεις κάτι; Σήκωσε το χέρι σου και διεκδίκησέ το! Άρπαξέ το! Τώρα είναι η σωστή στιγμή για να ξυπνήσεις τον πολεμιστή μέσα σου και να κυνηγήσεις το όνειρο σου και τις επιθυμίες σου! Μην ξεχνάς όμως, ότι ο Κριός, είναι καθαρός, δεν ανεβαίνει στη σκηνή για να κλέψει τη δόξα των άλλων, αλλά για να πει απλά τα λόγια του. Είναι έντιμος, σωστός, ξηγημένος σπαθί!

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) δεν τη φοβούνται αυτή την Πανσέληνο κι είναι πλήρως εναρμονισμένα μαζί της, ενώ τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), πρέπει να ενεργοποιηθούν για να φτάσουν ένα βηματάκι πιο κοντά στους πόθους τους!

Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) οφείλουν να κόψουν τους δεσμούς με ότι κι όσους τα κρατούν στο έδαφος και δεν τους επιτρέπουν να απογειωθούν, ενώ τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), ας τολμήσουν να κάνουν μεγάλα όνειρα και να τα κυνηγήσουν ανελέητα!

Μια χαρά όμορφο και δυνατό Φεγγάρι μας κερνάει ο Οκτώβριος! Απολαύστε το!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved