Η Μεγάλη Υπόσχεση: Μία συγκινητική ερωτική ιστορία με φόντο μία χώρα σε αναβρασμό

Μη χάσεις τη νέα ταινία του Terry George, The Promise, που έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου

Η Μεγάλη Υπόσχεση: Μία συγκινητική ερωτική ιστορία με φόντο μία χώρα σε αναβρασμό

Στη νέα του ταινία «The Promise», ο φημισμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Terry George μας μεταφέρει στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη, με συνοδό τον Oscar Isaac και μας μυεί σε μία χρονική περίοδο γεμάτη αναταραχές, για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά, μέσα από μία ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που υποδύεται τον Michael Boghosian, ξεκινάει από τη Νότια Τουρκία, φιλοδοξώντας να γίνει γιατρός. Εκεί, γνωρίζει τον Chris Myers (Christian Bale) που εργάζεται ως δημοσιογράφος του Associated Press και καλύπτει γεωπολιτικά θέματα, καθώς και τη σύντροφό του Ana (Charlotte le Bon), μια καλλιτέχνιδα Αρμένικης καταγωγής. Ο Michael την ερωτεύεται παράφορα και όπως φαίνεται το ίδιο νιώθει και εκείνη...

TP D003 00755

Οι δύο άντρες διεκδικούν την καρδιά της γοητευτικής πρωταγωνίστριας, όμως τα κοσμοϊστορικά γεγονότα που διαδραματίζονται το 1914 στην Οθωμανική Αυτοκρατορία στιγματίζουν τους χαρακτήρες και καθορίζουν τη ζωή τους.

*Κέρδισε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Μεγάλη Υπόσχεση»*

Ένα ερωτικό τρίγωνο με φόντο μία χώρα σε αναβρασμό

Η ερωτική αυτή ιστορία διαφέρει από αυτές που μπορεί να έχεις συνηθίσει, καθώς εκτυλίσσεται μέσα σε κλίμα ακραίου εθνικισμού που μας υπενθυμίζει διαρκώς συγκλονιστικά ιστορικά γεγονότα. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος ρίχνει φως σε μία από τις μεγαλύτερες και λιγότερο γνωστές εγκληματικές πράξεις του 20ού αιώνα, τη γενοκτονία των Αρμενίων, την οποία ακόμα και σήμερα οι Τούρκοι αρνούνται, ισχυριζόμενοι ότι απλώς πραγματοποιήθηκε ένας βίαιος εκτοπισμός του Αρμένικου πληθυσμού.

TP D008 02589

Σφαγές, μαζικές συλλήψεις, απελάσεις και βιαιοπραγίες αποτυπώνονται μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών και τα προσωπικά τους βιώματα και αποτυπώνονται σε σκηνές γεμάτες ένταση και αγωνία. Και καθώς ταυτιζόμαστε μαζί τους, τα συναισθήματά μας εναλλάσσονται διαρκώς. Νιώθουμε φόβο, θυμό και συμπόνια ενώ παρακολουθούμε την πορεία κάθε ενός από τους δυναμικούς χαρακτήρες και αναρωτιόμαστε αν τελικά θα καταφέρουν να επιβιώσουν. Βιώνουμε τα βάσανά τους, τη χαρά και τον πόνο που ένιωσαν ως μέρος της ιστορίας.

Το ανατρεπτικό τέλος, ένα «μάθημα ζωής»

Στο τέλος όμως, μέσα από τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών συνειδητοποιούμε ότι η αγάπη νικάει. Ο Michael και ο Chris, βάζουν στην άκρη τις προσωπικές τους διαφορές και ενώνονται μπροστά στις δυσκολίες, προκειμένου να επιβιώσουν από τα γεγονότα που απειλούν τις ζωές τους. Αυτό που έχει σημασία, είναι να καταφέρουν να επιβιώσουν. Το σημαντικότερο είναι το ηχηρό μήνυμα της ταινίας, που μας διδάσκει ότι το ανθρώπινο πνεύμα μπορεί να επιβιώσει και να θριαμβεύσει ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες...

TP D007 02389

Παρακολούθησε την επική ερωτική ιστορία που έρχεται στις 12 Οκτωβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες από τη Feelgood. Ταξίδεψε στον χρόνο σε μία εποχή γεμάτη ένταση και βίωσε δυνατά συναισθήματα μέσα από τις καθηλωτικές ερμηνείες των Oscar Isaac, Christian Bale και Charlotte le Bon, δοσμένες μέσα από την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Terry George.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved