Τι λένε τα άστρα για το δημοψήφισμα στην Καταλονία;

Η Ισπανία μπαίνει σε περιπέτειες

Τι λένε τα άστρα για το δημοψήφισμα στην Καταλονία;

Οι αστρολογικοί παράγοντες που πρέπει να προσμετρηθούν ώστε να προβλεφθεί η εξέλιξη των πραγμάτων στην Καταλονία και φυσικά στην Ισπανία δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο.

Κατ’ αρχήν, στο αστροχαρτογράφημα της πρόσφατης Ηλιακής έκλειψης (21/8), μια από τις «γραμμές» του Άρη περνά από την Βαρκελώνη, αφήνοντας ένα στίγμα εντάσεων και ισχυρής πολεμικής. Και βέβαια δυνητικά, ο τρόπος που θα «κτυπήσει» η βία δεν είναι μόνον ένας. Η τρομοκρατία ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της στην πόλη και μένει να δούμε αν εκτός από τους φανατικούς ισλαμιστές έχουν κάτι να... προσθέσουν και οι Ισπανικές κρατικές αρχές!
Η επιρροή της έκλειψης διαρκεί τουλάχιστον έξι μήνες, άρα μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο το θέμα θα εξακολουθήσει να «καίει».

Ως προς το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, με την πόλωση που έχει επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες και τα «απαγορευτικά» από την Μαδρίτη, οι τάσεις αυτονόμησης έχουν «φουντώσει» και όλοι... γνωρίζουν τι θα βγάλει η κάλπη της 1ης Οκτωβρίου, εφ’ όσον «επιτραπεί» στους Καταλανούς να ψηφίσουν κανονικά. Εξ άλλου και η τρέχουσα Νέα Σελήνη είναι υπέρ κάθε είδους αυτονομίας, εξ αιτίας του τετραγώνου Δήμητρας-Ουρανού, που την χαρακτηρίζει.

Εξετάζοντας τώρα τα δεδομένα στους γενέθλιους χάρτες των δύο κατά τεκμήριο πρωταγωνιστών (του πρωθυπουργού Mariano Rajoy και του κυβερνήτη Carles Puigdemont) διαφαίνονται τα εξής:

Ο δεύτερος είναι Αιγόκερως και βρίσκεται σε «φάση» Κρόνου, κάτι που σημαίνει ότι οι πράξεις του θα κριθούν αυστηρά από την κεντρική κυβέρνηση και μέσα στο 2018 δεν αποκλείεται να εκπέσει του αξιώματός του ή να εξαναγκαστεί σε παραίτηση. Για την ώρα λοιπόν, «προηγείται» η καταστολή και η μη εκπλήρωση των στόχων του, ωστόσο, υπάρχει και... ρεβάνς, αφού από το 2019 και μετά, στον χάρτη του αναλαμβάνει τα ηνία ο Ουρανός, υπηρετώντας με εξαιρετική προθυμία κάθε «αποσχιστική» ή επαναστατική διάθεση.

Και το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι σε μια διετία ο Κριός Mariano Rajoy θα κληθεί να διαχειριστεί το επαναστατικό μένος του Ουρανού στον δικό του χάρτη!

Μένει φυσικά να δούμε και τι «λέει» για όλα αυτά το ωροσκόπιο της Ισπανίας (19/1/1479, στις 7:00, Μαδρίτη).

Ατυχώς για την χώρα, υπάρχουν παντού τα σημάδια μιας ολοένα και κλιμακούμενης αντιπαράθεσης, με ακρότητες που θα «θυμίζουν» τον εμφύλιο του 1936. Με αστρολογικούς όρους, αυτό αποτυπώνεται τόσο στις «δευτερεύουσες προόδους (σύνοδος του «προοδευμένου» Άρη με τον γενέθλιο Ουρανό στον 10ο οίκο) αλλά και στο Ηλιακό τόξο (σύνοδος του προοδευμένου Ουρανού με τον Δία και οσονούπω με την ακμή του 4ου οίκου). Και είναι αυτή η τελευταία ένδειξη, που παραπέμπει σε μια γενικευμένη τάση διάλυσης στην Ισπανική επικράτεια, με την προσθήκη τουλάχιστον των Βάσκων, από το 2020 και μετά.

Συνοψίζοντας, το «φυτίλι» έχει ανάψει και δεν πρόκειται να σβήσει, παρά την προσωρινή «επικράτηση» της κεντρικής εξουσίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved