Διαγωνισμός: Κέρδισε τα πιο όμορφα beauty gadget και θα γίνεις η «βασίλισσα» του Καλοκαιριού!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό Be a queen by electroholic

Διαγωνισμός: Κέρδισε τα πιο όμορφα beauty gadget και θα γίνεις η «βασίλισσα» του Καλοκαιριού!

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκει, κάθε γυναίκα θέλει να περιποιείται τον εαυτό της και να είναι λαμπερή σε κάθε της έξοδο.

Τι εστί, όμως, ομορφιά για κάθε ζώδιο; Πόσο χρόνο είναι διατεθειμένη να αφιερώσει κάθε γυναίκα για να γίνει η stylish star του νησιού και της πλαζ; Ας τα δούμε αναλυτικά!

Κριός: Η γυναίκα Κριός δεν είναι διατεθειμένη να αφιερώνει τον χρόνο της για beauté. Τα πράγματα είναι απλά και με τις κατάλληλες συσκευές γίνονται ακόμη πιο εύκολα για εκείνη.

Ταύρος: Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, η γυναίκα Ταύρος αποτελεί ένα από τα πιο θηλυκά ζώδια. Μαλλιά, μακιγιάζ και τέλεια πόδια αποτελούν «must» για εκείνη σε κάθε έξοδό της.

Δίδυμος: Μπορεί να κάνει υπερβολές στο μακιγιάζ αλλά η γυναίκα Δίδυμος είναι μια πραγματική κοκέτα η οποία καταφέρνει να διατηρεί τη νεανική της όψη, ακολουθώντας πιστά τη δική της ρουτίνα ομορφιάς.

Καρκίνος: Η γυναίκα Καρκίνος είναι απίστευτα αισθησιακή και προτιμά πάντα το natural look διότι πολύ απλά, δεν χρειάζεται make up για να εντυπωσιάσει και να γοητεύσει τους γύρω της. Ένα ίσιωμα στο μαλλί και... έφυγε!

Λέων: Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, η γυναίκα Λέων ξέρει πώς να κατακτά τα υπόλοιπα ζώδια με ένα και μόνο βλέμμα. Παθιασμένη και λαμπερή, χρειάζεται ελάχιστο μακιγιάζ για να αναδείξει την ομορφιά της.

Παρθένος: Η γυναίκα Παρθένος είναι τελειομανής ακόμη και όσον αφορά στην ομορφιά της. Όπου κι αν τη συναντήσεις, θα τη δεις με τέλειες μπούκλες, άψογο natural μακιγιάζ και μεταξένια επιδερμίδα.

Ζυγός: Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης και του Ζυγού για αυτό και η γυναίκα που ανήκει σε αυτό το Ζώδιο προσέχει να είναι πάντα περιποιημένη. Ξέρει πολύ καλά πώς να αναδεικνύει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά της και το μπάνιο της είναι πάντα «εξοπλισμένο» με τα πιο εντυπωσιακά beauty gadgets.

Σκορπιός: Η γυναίκα Σκορπιός λατρεύει την απλότητα και τις... σκοτεινές αποχρώσεις. Συνηθώς θα τη δεις να φορά μαύρα ρούχα και να έχει πολύ απλό μακιγιάζ. Μη νομίζεις, όμως, ότι δεν περιποιείται τον εαυτό της.

Τοξότης: Είναι ελεύθερο πνεύμα και της αρέσει να πειραματίζεται, ακόμη και όσον αφορά στην ομορφιά. Δεν θα ντραπεί να φορέσει και να βάλει στο πρόσωπό της έντονα χρώματα, ούτε και να δοκιμάσει παράξενα χτενίσματα.

Αιγόκερως: Μένει σταθερή στις αξίες της και στη ρουτίνα ομορφιάς της. Όσα χρόνια και αν περάσουν, δύσκολα θα αλλάξει το στιλ των μαλλιών ή το μακιγιάζ της!

Υδροχόος: Θέλει να έχει ελευθερία κινήσεων και να μην περιορίζεται από τίποτα και κανέναν. Η γυναίκα Υδροχόος δεν θα κάνει υπερβολές, αλλά θα ακολουθήσει το δικό της μονοπάτι όσον αφορά στην ομορφιά, ακόμη κι αν επιλέξει look που δεν συνάδουν με τις τάσεις της μόδας.

Ιχθύς: Ρομαντική και ονειροπόλα, η γυναίκα Ιχθύς εκφράζει μέσα από τα χτενίσματα και το μακιγιάζ που επιλέγει την ευαίσθητη πλευρά της. Λατρεύει τις αποχρώσεις του ροζ και το bronze look για αυτό και το Καλοκαίρι πάντα λάμπει.

Be a queen! Καλοκαιρινός διαγωνισμός by electroholic

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις, το σίγουρο είναι ότι έχεις τη δική σου ρουτίνα ομορφιάς που σε κάνει να λάμπεις και τονώνει την αυτοπεποίθησή.

Για να σε βοηθήσουμε να μεταμορφωθείς στην απόλυτη... βασίλισσα του Καλοκαιριού, εμείς σου κάνουμε δώρο τρεις μοναδικές beauty συσκευές από το αγαπημένο μας Electroholic!

Ένα σεσουάρ μαλλιών Babyliss, μια συσκευή για άψογες μπούκλες και μια αποτριχωτική μηχανή από τη Philips σε περιμένουν. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στον καλοκαιρινό διαγωνισμό Be a queen by electroholic είναι να κάνεις Like στην σελίδα του Electroholic μέχρι τις 30 Ιουλίου και να συμπληρώσεις τη φόρμα!

Τρία μοναδικά δώρα μπορούν να γίνουν δικά σου! Μην χάνεις χρόνο!

electro3
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved