«Πυθαγόρας, ο πρώτος φιλόσοφος»: Ποιοί κερδίζουν το βιβλίο;

Μετά από κλήρωση, 10 αναγνώστες μας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, κερδίζουν το νέο βιβλίο του αρθρογράφου μας, Γιώργου Χαραλαμπίδη

«Πυθαγόρας, ο πρώτος φιλόσοφος»: Ποιοί κερδίζουν το βιβλίο;

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

Οι 10 τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν από ένα βιβλίο του Γιώργου Χαραλαμπίδη με τίτλο «Πυθαγόρας, ο πρώτος φιλόσοφος» είναι οι εξής:

  1. Κλαίρη Γεωργακοπούλου
  2. Κώστας Πυροβετσής
  3. Δέσποινα Μανέντη
  4. Γιώργος Στάμου
  5. Ελευθερία Κακαβά
  6. Ευαγγελία Κασάπη
  7. Γρηγόρης Δρακόπουλος
  8. Μάιρα Ραπίτη
  9. Στέλλα Λογαρίδου
  10. Δώρα Θεοδωρίδου

Λίγα λόγια για το βιβλίο.....

Μεταφερθείτε στην εποχή της αρχαίας Ελλάδας και μέσα από το αρχαίο κείμενο του Διογένη Λαερτίου, συναντήστε από κοντά τον Πυθαγόρα!

Μάθετε τα σημαντικότερα στοιχεία του βίου του και ανακαλύψτε μέσω της διδασκαλίας του, τον σκοπό της δημιουργίας του σύμπαντος και της ψυχής του ανθρώπου.

Ανακαλύψτε τις άγνωστες σημειώσεις των μαθητών του, που ρίχνουν για πρώτη φορά άπλετο φως στην εσωτερική και απόκρυφη διδασκαλία του:

Την δημιουργία του σύμπαντος, την λειτουργία της Ιεράς Τετρακτύος, την εφαρμογή των νόμων της Ειμαρμένης, τις δύο μορφές του Αιθέρα, την ύπαρξη του Ιχώρ, την διαδικασία της Ανθρώπινης ενσάρκωσης και την Τριμέρεια της Ψυχής μας, καθώς και τα ειδικά παραγγέλματα που όφειλαν να ακολουθήσουν οι μαθητές του.

Την εσωτερική ανάλυση του Πυθαγορείου θεωρήματος και την σύνδεσή του με την ψυχή μας, βάσει των μυθολογικών αρχετύπων της Αμαζόνας και του Κενταύρου.

Το Πυθαγόρειο δέντρο της ζωής και τις προχωρημένες γνώσεις του για τα μαθηματικά του Χάους και την λειτουργία των φράκταλς στην διαδικασία του διαλογισμού.

Συγγραφέας: Γιώργος Χαραλαμπίδης

Διάσταση: 17x24

Σελίδες: 280

Τιμή: 22 ευρώ

isbn: 978-960-564-082-8

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved