Δείτε τον 10ο νικητή για ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ με λάδι,τυρί και γάλα!

Η 10η τυχερή της τελευταίας κλήρωσης του μεγάλου διαγωνισμού του NEWSBOMB.gr «ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Της ΧΡΟΝΙΑΣ» είναι η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΡΑΤΗ.

Δείτε τον 10ο νικητή για ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ με λάδι,τυρί και γάλα!

Η 10η τυχερή της τελευταίας κλήρωσης του μεγάλου διαγωνισμού του NEWSBOMB.gr «ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Της ΧΡΟΝΙΑΣ» είναι η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΡΑΤΗ. Η τυχερή νικήτρια αλλά και άλλοι 9 νικητές κέρδισαν λάδι, τυρί και γάλα για μια ολόκληρη χρονιά!

Με την 10η κλήρωση ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του NewsBomb.gr που σε συνεργασία με τον ΣΕΒΙΤΕΛ, τη ΜΙΝΕΡΒΑ, τη ΓΑΙΑ και την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ,εξασφάλισε στους συμμετέχοντες τα τρία ΒΑΣΙΚΑ προϊόντα για κάθε ελληνικό τραπέζι! Οι δέκα τυχεροί που κέρδισαν ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ είναι:

1η ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΡΛΗ, 2Η ΜΑΡΙΑ ΦΥΣΣΑ, 3Ος ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, 4ος ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΕΡΗΣ, 5Ος ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΙΟΝΤΟΣ, 6ος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΑΕΛΗΣ, 7Η ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΑ, 8Ος ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ, 9Ος ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ, 10Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΡΑΤΗ.

Το NewsBomb.gr ευχαριστεί πολύ όλους τους συμμετέχοντες για την μεγάλη ανταπόκριση τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στους επόμενους διαγωνισμούς. Στους νικητές που κέρδισαν το «ΚΑΛΑΘΙ Της ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΛΑΔΙ, ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑ» εύχεται να είναι πάντοτε τόσο τυχεροί!







©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved