Γίνε Queen Fashion Editor για ένα μήνα!

Σχεδίασε εσύ το T-Shirt του Queen.gr που θα κυκλοφορεί από τη Regalinas και γίνε Queen Fashion Editor για ένα μήνα!

Γίνε Queen Fashion Editor για ένα μήνα!

Κάνε like, δήλωσε συμμετοχή και στείλε μας το σχέδιο σου ΕΔΩ

Δες τα σχέδια που έχουν αναρτηθεί και ψήφισε τα αγαπημένα σου ΕΔΩ

Έχεις πάθος με τη μόδα; Σχεδιάζεις ή μεταποιείς μόνη σου τα ρούχα σου;

Θέλεις να δουλέψεις στο πιο hot ελληνικό γυναικείο Portal, να γνωρίσεις την ομάδα μας και να γίνεις μέρος της πιο Queen εμπειρίας;

Σχεδίασε ΕΣΥ το t-shirt του queen.gr, δες το σχέδιο σου να κυκλοφορεί σε special edition από τη Regalinas, την αγαπημένη εταιρεία των celebrities, και γίνε Queen fashion editor για ένα μήνα!

Καλούμε τις fashion queens μας να αναδείξουν το ταλέντο τους και να δημιουργήσουν το δικό τους μπλουζάκι για το queen.gr εκφράζοντας το τι σημαίνει το Queen για αυτές! Δε χρειάζεται να είσαι designer για να συμμετέχεις! Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία, κέφι και όρεξη για δημιουργία!

Μπορείς να μας στείλεις το σχέδιο σου για το μπλουζάκι που ονειρεύεσαι ή τη φωτογραφία με το μπλουζάκι που δημιούργησες με όποια υλικά έχεις εσύ επιλέξει. Είτε προτιμάς να σχεδιάζεις στον υπολογιστή είτε με τα χέρια σου και με παραδοσιακά μέσα το μόνο που χρειάζεται είναι να εντυπωσιάσεις τους αναγνώστες μας με τη δημιουργικότητα σου!

Όλα τα σχέδια θα αναρτηθούν στη σελίδα του queen.gr στο facebook και όλοι οι fans μπορούν να ψηφίζουν μέχρι και τις 17/12/2012 κάνοντας like σε ένα ή περισσότερα αγαπημένα τους σχέδια που θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό! ΕΣΥ αποφασίζεις!

Από τις 27 Νοεμβρίου έως και τις 17 Δεκεμβρίου πάρε συμμετοχή και κάνε upload τη φωτογραφία της δημιουργίας σου ή το σχέδιο σου στη σελίδα του queen στο facebook συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής. Οι 12 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Likes θα περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού και η επιτροπή μας θα διαλέξει το καλύτερο σχέδιο και θα αναδείξει τη μεγάλη fashion queen νικήτρια στις 21/12/2012!

Κάνε το ταλέντο σου διάσημο και βοήθησε την Κιβωτό του Κόσμου να συνεχίσει το έργο της! 1 ευρώ από κάθε πώληση του t-shirt του Queen θα δοθεί για τη στήριξη του οργανισμού.

Δείτε τις δημιουργίες Regalinas:

www.regalinas.gr

www.facebook.com/pages/REGALINAS

Κιβωτός του Κόσμου:

www.kivotostoukosmou.org

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved