Διαγωνισμός: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Μεγάλη Υπόσχεση»

Μία συναρπαστική ερωτική ιστορία έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου.

Διαγωνισμός: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Μεγάλη Υπόσχεση»

Η νέα ταινία του Terry George μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και μας μεταφέρει στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη, που είναι έτοιμη να παραδοθεί στο χάος.

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Christian Bale και Oscar Isaac διεκδικούν την καρδιά της γοητευτικής Charlotte le Bon. Τα γεγονότα όμως ανατρέπουν τα δεδομένα και τους καθορίζουν, καθώς η συγκεκριμένη ερωτική ιστορία εκτυλίσσεται σε κλίμα ακραίου εθνικισμού, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα το επίμαχο θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων. Θα καταφέρουν οι ήρωες να επιβιώσουν;

Μη χάσεις τη νέα ταινία του δημοφιλούς σκηνοθέτη και σεναριογράφου! Σου δίνουμε την ευκαιρία να βρεθείς στην επίσημη πρεμιέρα! Κέρδισε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για να την παρακολουθήσεις στις 20:00 στον κινηματογράφο Αθήναιον. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και λάβε μέρος στον διαγωνισμό που θα διαρκέσει από τις 2 μέχρι τις 5 Οκτωβρίου και ίσως είσαι εσύ η τυχερή νικήτρια που θα απολαύσει μία από τις πιο συγκινητικές ιστορίες στη μεγάλη οθόνη!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν από το astrology.gr, ενώ θα ενημερωθούν και με e-mail (θα πρέπει να αποδεχτούν την πρόσκληση έως την Παρασκευή 6/10 στις 15:00).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved