Αστρολογική επικαιρότητα, 18/9: Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τον Πάπα Φραγκίσκο

Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα Φραγκίσκο και οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του

Αστρολογική επικαιρότητα, 18/9: Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τον Πάπα Φραγκίσκο


Αλέξης Τσίπρας, ο πρώτος ηγέτης Αριστεράς που περνάει τα τείχη του Βατικανού!

Ιστορική συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο Α΄! Με τον διευλαύνοντα Ερμή (επαφή, επίσκεψη) στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου Υποθετικού (πνευματικοί ηγέτες) του Αλέξη Τσίπρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντά σήμερα τον Πάπα Φραγκίσκο Α΄ στο Βατικανό. Είναι η πρώτη συνάντηση προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας με ηγέτη κόμματος της Αριστεράς και η παρουσία του διελαύνοντα Ήλιου στο μεσοδιάστημα Αφροδίτη/Κρόνος Υποθετικός στο ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα υποδεικνύει ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα δείξει ετοιμότητα για φιλανθρωπικές δράσεις και θα λάβει έπαινο από ανώτερο, στη συγκεκριμένη περίπτωση από τον «Πάπα των Φτωχών». Η συνάντηση και το προσωπικό τετ – α – τετ του Αλέξη Τσίπρα με τον Ποντίφικα και το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον πρώτο ιστορικά ηγέτη κόμματος της Αριστεράς που γίνεται δεκτός στην Πόλη του Βατικανού αποτελεί ένα «ηχηρό» εύσημο για το βιογραφικό του Έλληνα πολιτικού!

Διάβασε επίσης: Ο πάπας Φραγκίσκος υποδέχεται τον Αλ. Τσίπρα

Ένας χρόνος από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα – Εκδηλώσεις μνήμης σε όλη τη χώρα

Ζωντανός στις μνήμες των Ελλήνων! Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη δολοφονία του 32χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα, μια δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έκανε τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για σειρά δικαστικών εξελίξεων, με προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Με τη διελαύνουσα Σελήνη στον Καρκίνο, το ζώδιο που συμβολίζει τις μνημονεύσεις, στη μνήμη του Παύλου Φύσσα για σήμερα και αύριο έχει προγραμματιστεί πλήθος εκδηλώσεων σε πόλεις της Ελλάδος αλλά και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Σε επιφυλακή οι δυνάμεις της αστυνομίας εν όψει των εκδηλώσεων μνήμης για τον Παύλο Φύσσα για το διήμερο 18 - 19 Σεπτεμβρίου φοβούμενη τρομοκρατικό χτύπημα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved