Αστρολογική επικαιρότητα, 1/9

Η παραίτηση του Κ. Κουκοδήμου, τα σχέδια του Πούτιν για την Ουκρανία και η εισαγωγή μαθητή στο Πανεπιστήμιο με... 0!

Αστρολογική επικαιρότητα, 1/9

Αστρολογική επιβεβαίωση: Παραιτήθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Κουκοδήμος

Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Σεπτεμβρίου γράφουμε για «φυγή πολιτικών, αποστασίες» αλλά και για ένα μήνα «αλλαγών και αντικαταστάσεων, σε σχέση με την κυβέρνηση, πολιτικό αξίωμα ή δημόσιο οργανισμό». Στα πλαίσια αυτά, την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπέβαλε ο Κώστας Κουκοδήμος στον Πρωθυπουργό. Στην επιστολή του προς τον Α. Σαμαρά ο κ. Κουκοδήμος αναφέρει: «ευχαριστώ για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την εξαιρετικά τιμητική πρότασή σας να αναλάβω τα καθήκοντα του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων» και σημειώνει ότι «προσωπικοί και μόνον λόγοι με υποχρεώνουν σήμερα να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων».

«Έχω στο τζούντο 2 νταν... ντου στην πλατεία Μαΐνταν»

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν είναι γνωστός για την αγάπη του στις πολεμικές τέχνες. Έχει ωροσκόπο Σκορπιό και ο κυβερνήτης αυτού, ο Πλούτωνας είναι στην 22η μοίρα (βίαιες πράξεις) του Λέοντα (επιβολή) στον 10ο οίκο (εξουσία) και βλέποντας πως τα λόγια δεν φέρνουν λύση μάλλον πάει για «ντου» στην Ουκρανία, ακολουθώντας το ρητό «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος». Συγχρόνως, ο διελαύνων Άρης μέσα από τον Σκορπιό θα βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα του Ρώσου Προέδρου στην 22η μοίρα (μοίρα της δολοφονίας) και δεν το έχει σε τίποτα να στείλει καμιά ταξιαρχία με άρματα μάχης να κάνει το Λουγκάνσκ... οικόπεδα χωρίς φως, νερό, τηλέφωνο. Και σκεφτείτε ότι ως το Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί δυσαρμονική όψη μεταξύ του Πλούτωνά του και του καθόλου επιεική διελαύνοντα Κρόνου. Εκεί ίσως δούμε και ένα πολύ πιο σκληρό πρόσωπό του, που αναμφισβήτητα διαθέτει.

Μαθητής μπήκε στο Πανεπιστήμιο... με μηδέν!

Με την αντίθεση που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες μεταξύ των πλανητών Ηλίου - Ποσειδώνα σε κοσμικό επίπεδο, όψη που δείχνει (παράδοξα γεγονότα) ενεργοποιήθηκε ο γενέθλιος Ποσειδώνας (κατάσταση που έρχεται σε σύγκρουση με τη κοινή λογική) της Ελλάδας ο οποίος βρίσκεται στην 9η μοίρα, που αντιστοιχεί στον Τοξότη, άρα θέματα που σχετίζονται με Ανώτερη εκπαίδευση και έβγαλε μια ιστορία που δείχνει πως στην Ελλάδα όλα είναι... αλλιώς. Ένας υποψήφιος των φετινών Πανελλήνιων εξετάσεων έγραψε σχεδόν Μηδέν στα 6 μαθήματα στα οποία εξετάστηκε και άριστα στα Ισπανικά (ειδικό μάθημα) και πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ψωμί –παιδεία – του Ποσειδώνα η ευκαιρία...

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved