Αστρολογική επικαιρότητα, 24/7

Οι τελευταίες δύσκολες στιγμές της Αλίκης Βιουγιουκλάκη, ο θάνατος μιας τετραπληγικής στα Χανιά εξαιτίας της ΔΕΗ και το οργισμένο μήνυμα του Αντώνη Σρόιτερ στο Facebook

Αστρολογική επικαιρότητα, 24/7

Όσα είπε ο γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τις τελευταίες δύσκολες ώρες της

Με τους διελαύνοντες Ερμή στον Καρκίνο (αναμνήσεις, διηγήσεις, ιστορίες) και Πλούτωνα (απώλειες) σε όψη αντίθεσης τις προηγούμενες μέρες, ο γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Σωτήρης Αδαμίδης, 18 χρόνια μετά το θάνατό της, μίλησε για τις τελευταίες της στιγμές. «Όλοι έλεγαν ότι αντιμετώπιζε αγέρωχα και με στωικότητα την ασθένειά της. Δε θα έλεγα κάτι τέτοιο. Φοβόταν, έκλαιγε και λύγιζε, συνειδητοποιώντας πόσο κοντά ήταν στο τέλος της. Κάποιο βράδυ την επισκέφτηκα πάλι και άρχισα να κουβεντιάζω μαζί της το προσφιλές της θέμα, τον Γιάννη, τον γιο της. Όταν τελειώσαμε την κουβέντα τη ρώτησα: "Θέλετε κάτι από μένα κ. Βουγιουκλάκη"; "Ναι γιατρέ μου", απάντησε η Αλίκη, "Θέλω να ζήσω". Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου αυτό το "θέλω να ζήσω" της Αλίκης και εμένα ανήμπορο να της πω ψέματα». Επίσης, αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Τον έβλεπα πάντα να βγαίνει από το δωμάτιό της με δάκρυα στα μάτια, κατακόκκινο και απαρηγόρητο».

Σοκ: Τετραπληγική έχασε τη ζωή της επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα

Με τον Ερμή (ειδήσεις) σε τετράγωνο με τον Ουρανό (ηλεκτροδότηση, σοκ) σε κοσμικό επίπεδο, οργή έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 56χρονη γυναίκα στα Χανιά έχασε τη ζωή της, επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα λόγω οφειλών. Με ανακοίνωσή της, η ΔΕΗ υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος καταναλωτής ουδέποτε υπήρξε ενταγμένος στο «Μητρώο Ευάλωτων Πελατών» και ιδιαίτερα στην κατηγορία των ατόμων που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, για τους οποίους η ΔΕΗ δεν προβαίνει ποτέ σε διακοπή ηλεκτροδότησης. Από την άλλη, ο γιος της άτυχης γυναίκας δήλωσε: «Ήξεραν! Κάθε φορά που γινόταν διακοπή ρεύματος μας έφερναν γεννήτρια. Θέλω να μάθω ποιος έδωσε την εντολή. Θα κινηθούμε νομικά και θα βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Είναι δυνατόν να μην υπήρξε, έστω και μια ημέρα πριν, κάποια ειδοποίηση;».

Το οργισμένο μήνυμα του Αντώνη Σρόιτερ

Τη θανάσιμη επίθεση σε ένα θηλυκό κουτάβι, τη Μάγκυ, ηλικίας 3,5 μηνών από ιδιοκτήτη ταβέρνας στα Στύρα Ευβοίας μπροστά στα μάτια των θαμώνων, σχολίασε στο «Facebook» ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο δημοσιογράφος με την διελαύνουσα Αφροδίτη στον Καρκίνο (ευαίσθητα θέματα) να ενεργοποιεί τη σύνοδο Ερμή (έκφραση) – Πλούτωνα (αποτροπιασμού) στον αστρολογικό του χάρτη έγραψε: «To ότι ένας Ελληναράς ταβερνιάρης σκότωσε ένα κουτάβι, δε μου κάνει εντύπωση. Σκ@τόψυχα ανθρωποειδή υπάρχουν παντού. Άλλοι βιάζουν παιδιά στο Internet και άλλοι τα σκοτώνουν στην Παλαιστίνη. Το εντυπωσιακό είναι ότι το δικό μας ανθρωποειδές βρέθηκαν πολλοί να το υποστηρίξουν. Γέμισαν και πάλι την ταβέρνα του. Εντάξει μωρέ ένα σκύλο σκότωσε με μια καρέκλα. Αλλά κάνει καλό σαγανάκι».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved