Το τέλος του ΠΑΣΟΚ: Μια ακόμη επιτυχία του astrology.gr

Είχε προβλεφθεί πριν από περίπου δύο χρόνια από το Γιάννη Ριζόπουλο

Το τέλος του ΠΑΣΟΚ: Μια ακόμη επιτυχία του astrology.gr

Απανωτά είναι τα κτυπήματα στο ΠΑΣΟΚ, που ύστερα από την δημοσκοπική καταβαράθρωση του, βρίσκεται πλέον στα πρόθυρα της διάλυσης.
Όπως ανακοινώθηκε ήδη από το βήμα της «κίνησης των 58», το κόμμα δεν πρόκειται να κατέβει αυτόνομα στις ευρωεκλογές του Μαΐου, ενώ έπεται και η δημιουργία ενός «σοσιαλιστικού φορέα» από τον κ Στέφανο Τζουμάκα.

Και βέβαια το τέλος του ΠΑΣΟΚ είχε προβλεφθεί στο astrology.gr, πριν από περίπου δύο χρόνια (στις 28/2/2012) και συγκεκριμένα στο άρθρο του Γιάννη Ριζόπουλου
«ΠΑΣΟΚ: Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται»

Ιδού και ένα απόσπασμα:

Όσον αφορά τις κοσμικές επιρροές, σε πρώτο πλάνο οι αστρικές διελεύσεις ήταν και είναι εκείνες που υπογράφουν το οριστικό πέρασμα του ΠΑΣΟΚ σε μια άλλη ...διάσταση. Ο αστρικός Πλούτωνας σε τετράγωνο αλλά και ο αστρικός Ουρανός σε αντίθεση με τον Ήλιο, ενεργοποιούν το γενέθλιο τ-τετράγωνο και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια παρερμηνείας. Το μόνο που μένει για να υπογραφεί και επισήμως το «άντε γεια», είναι μια καίρια ένδειξη στις προόδους, η οποία έρχεται πράγματι από τον Ουρανό του Ηλιακού τόξου. Αφ' ενός σε απόσταση αναπνοής από τον γενέθλιο Ωροσκόπο (σήμερα απέχει μόλις 1 μοίρα και 12 λεπτά) και αφ' ετέρου έτοιμος να υποδεχθεί το προοδευμένο Μεσουράνημα (κι εδώ η απόσταση είναι 1 μοίρα και 15 λεπτά) σαλπίζει ήδη το κύκνειο άσμα για το πάλαι ποτέ «Κίνημα της 3ης του Σεπτέμβρη».

Το μόνο που μπορεί να προσάψει κανείς στην συγκεκριμένη πρόβλεψη είναι η μικρή χρονική καθυστέρηση στην εκπλήρωση της, αφού τελικά ο «ασθενής» έζησε μερικούς μήνες παραπάνω...

Σχετικά άρθρα

ΠΑΣΟΚ: Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται

Νέο κόμμα ανακοινώνει ο Στ. Τζουμάκας

«Εξέγερση» στο ΠΑΣΟΚ για τη διάλυση του κόμματος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved