Ο χάρτης της ορκωμοσίας του κ Σαμαρά

Κυβέρνηση υψηλών προσδοκιών και μικρής εκτίμησης

Ο χάρτης της ορκωμοσίας του κ Σαμαρά

Ούτε ο Νοστράδαμος ούτε ο Τζωρτζ Οργουέλ μπόρεσαν να ...προβλέψουν τη σαδιστική αίσθηση του χιούμορ που έχει το σύμπαν απέναντι στην Ελλάδα και τις βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας καταστάσεις που διαδραματίζονται στην ελληνική πολιτική σκηνή. Το κεντρώο ΠΑΣΟΚ μαζί με τη δεξιά Νέα Δημοκρατία και την αριστερή ΔΗΜΑΡ έκαναν κυβερνητικό συνασπισμό. Αυτή η λογικά παράλογη συμμαχία θα αποτελεί πλέον την νέο-ρεαλιστική οπτική της ζωής μας θυμίζοντας τη σκληρή ταινία «Ο καιρός των τσιγγάνων» του Εμιρ Κουστουρίτσα που κινείται ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.

Μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ Σαμαρά, όπου η ομοιογένεια στη χοάνη της είναι αντίστοιχη με αυτή του λαδιού με το νερό ενώ τα περισσότερα πράγματα αφενός δεν θα είναι όπως φαίνονται και αφετέρου θα θυμίζουν έκδηλα τη φράση του Καζαντζάκη που λέει «ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις».

Οι κυβερνητικές φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις είναι ουσιαστικά πολιτικά ινδικά χοιρίδια που προσπαθούν, χωρίς να γνωρίζουν, να φέρουν στην Ελλάδα νέα πολιτικά ήθη και έθιμα. Μόνο που η Ελλάδα δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Λουξεμβούργο μήτε Λιχτενστάιν. Εδώ είναι Βαλκάνια και Αττική γη, θεών νταμάρι.

Επιπλέον όλοι υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο, που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι άλλος από την ίδια την Ε.Ε.

Η διαπραγματευτική ικανότητα της νέας κυβέρνησης δεν θα είναι ουσιαστικά αποτελεσματική, γιατί κανείς δεν θα μπορεί να αλλάξει τα γερμανικά τελεσίγραφα – βέτο αλλά ούτε και να προλάβει τις κοσμογονικές αλλαγές που συντελούνται εντός της Ευρωζώνης.

Οι εξισώσεις του χάρτη της ορκωμοσίας του κ Σαμαρά

Η συγκυβέρνηση των τριών κομμάτων, από τα μέσα Σεπτέμβρη θα παρουσιάσει συμπτώματα παρακμής. Ο Άρης πάνω στον άξονα Cupido – Poseidon ετοιμάζει μια «δια του ξίφους επιβολή» τέλη Σεπτεμβρίου που θα επηρεάσει αρνητικά τη νέα κυβέρνηση.

Με τη Νέα Σελήνη στις 15 Οκτωβρίου εμφανίζονται τα πρώτα μηνύματα της πτώσης. Ο Ζευς, πολύ σημαντικός εκείνην την εποχή, χτυπά τα τύμπανα του πολέμου σε μια «πειραματική νέα κατάσταση πραγμάτων» με πρώτο πειραματόζωο (ξανά) την Ελλάδα καθώς πέφτει ακριβώς επάνω στο «σημείο της πτώσης» του χάρτη της ορκωμοσίας του κ Σαμαρά.

Εξίσου άξιο παρατήρησης είναι ότι Νέα Σελήνη στις 15 Οκτωβρίου πέφτει ακριβώς πάνω στον Κρόνο του χάρτη της ορκωμοσίας ενεργοποιώντας το Μεσοδιάστημα Ερμής/Κρόνος που συνδέεται με σκέψεις για διάλυση (που αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτές ιδρύθηκε, δηλαδή να διαλυθεί) ενώ παράλληλα ενεργοποιείται και ο άξονας της επέμβασης της αστυνομίας (και κάθε μορφή ελέγχου), του ποινικού νόμου, του αυταρχισμού.

Παράλληλα η Έκλειψη Ηλίου στις 14 Νοεμβρίου προϊδεάζει για μια ωρολογιακή βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει στη συνεργατική Κυβέρνηση (Ουρανός = Ήλιος/Σελήνη).

Φαίνεται τελικά πως στόχος της τρικομματικής κυβέρνησης είναι να εκπαιδευτεί και να εκπαιδεύσει τους άλλους για ένα νέο - διαφορετικό πολιτικό σύστημα όπως δείχνει η εξίσωση Μεσουράνημα= Άρης/Zeus= Admetos/Poseidon και αυτό θα το κάνει με ιδιαίτερη θέρμη.

Ταυτόχρονα, αυτά που θα υποστεί, σίγουρα θα την συνδέσουν με «μεγάλα γεγονότα» (Ωροσκόπος= Σελήνη/ Vulcanus)

Μια επίσης σημαντική εξίσωση στο χάρτη της ορκωμοσίας του κ Σαμαρά είναι η Ωροσκόπος/Vulcanus= Σελήνη/Admetos, που πέφτει πάνω στο σημείο «απώλειες ιδιοκτησίας, διάλυση, χρεωκοπία» του χάρτη, κάτι που ισοδυναμεί με μια αυταρχική επιβολή από άλλους ή ανώτερους.

Τελειώνοντας να πούμε ότι ο χάρτης της ορκωμοσίας έχει Ωροσκόπο στον Σκορπιό (κυβερνήτης Πλούτωνας) και ακμή τετάρτου στον Υδροχόο, η αρχή και το τέλος (Ουρανός) ενεργοποιώντας το τετράγωνο και τον άξονα Ουρανός – Πλούτωνας (σημαντικό για μια σειρά ανακατατάξεων σε κοσμικό επίπεδο), η ξαφνική, απότομη, ή βίαιη λήξη της πρωθυπουργικής θητείας είναι προδιαγεγραμμένη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved