Εκλογές Ιουνίου 2012 - Οι εκτιμήσεις της Uranian

Η πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη έχει αλλάξει, με το Iσπανικό Mνημόνιο να κάνει την Ελλάδα να περνά σε δεύτερη μοίρα, ενώ η Γερμανία θέλει να περάσει το δικό της παίζοντας πόκερ με σημαδεμένη τράπουλα.

Εκλογές Ιουνίου 2012 - Οι εκτιμήσεις της Uranian

«Οι σκλάβοι δεν έχουν να χάσουν τίποτε, εκτός από τις αλυσίδες τους»

Καρλ Μαρξ

Εκλογές λοιπόν σε φόντο ΔΝΤ και εν μέσω μιας επιλεκτικής ή ολοκληρωτικής χρεωκοπίας όλοι οι πολιτικοί σχηματισμοί πλασάρουν προς τα έξω την «απόλυτη αλήθεια» δια μέσω των προγραμμάτων τους. Εσείς αλήθεια ποια ήταν η τελευταία φορά που θυμάστε να πραγματοποιήθηκε κάποια πολιτική εξαγγελία τα τελευταία 15 χρόνια;

Η πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη έχει αλλάξει, με το Iσπανικό Mνημόνιο να κάνει την Ελλάδα να περνά σε δεύτερη μοίρα, ενώ η Γερμανία θέλει να περάσει το δικό της παίζοντας πόκερ με σημαδεμένη τράπουλα.

Στην εγχώρια πολιτική σκηνή, το ΠAΣΟΚ μεθυσμένο από το όπιο τη εξουσίας, αναζητά απεγνωσμένα καρέκλα ή έστω ένα σκαμπό στα κυβερνητικά δρώμενα. Ο Σύριζα τελικά αποδεικνύει πως οι ιδεολογίες του είναι σαν λάστιχο θυμίζοντας μάλιστα φρασεολογία Παπανδρεϊκή των εποχών του «Έξω από το ΝΑΤΟ» « Έξω οι Βάσεις», δηλαδή ...μέσα! Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να μαζέψει το δυσαρεστημένο κοινό αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί μέσα της αναπτύσσονται διαφορετικές συνιστώσες και ετερόκλιτες ομάδες. Το ΚΚΕ σταθερά αμετακίνητο ξεσκονίζει το κάδρο του «πατερούλη» Στάλιν ζητώντας ισχυρό ΚΚΕ, κατώτατο μισθό 1300 ευρώ και τον Κασιδιάρη στη Σιβηρία!

Μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί

Για λόγους συντομίας αναφέρω ότι οι μόνοι αντιμνημονιακοί είναι το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τιμούν τις υπογραφές τους, ο Σύριζα δεν θέλει Μνημόνια αλλά ζητά παραμονή στο ευρώ ενώ η ΔΗΜΑΡ θέλει και αυτή επαναδιαπραγμάτευση των όρων. Η Χρυσή Αυγή δήλωσε πως πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ δηλώνοντας ξεκάθαρα πως οι απόγονοι του μεγάλου Αλεξάνδρου δεν πρέπει να χάσουν τα κεκτημένα. Άλλωστε καλή η θεωρία περί έθνους αλλά κι ο Λεωνίδας, όταν πολέμησε στις Θερμοπύλες, δεν ...χρωστούσε στην τράπεζα ούτε την Πόρσε ούτε τη βίλα του!

Στον παρόν άρθρο θα δούμε πως επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα την Ελλάδα και τι δείχνουν οι εξισώσεις της Uranian για τους δύο διεκδικητές για την πρωτιά: Σύριζα και ΝΔ.

Ελλάδα και Εκλογές Ι7ης Ιουνίου

Ένας άξονας που εμφανίζεται συχνά στις αναλύσεις γύρω από την Ελλάδα είναι αυτός του μετασχηματισμού και των αλλαγών. Ο ωροσκόπος της ώρας κλεισίματος της κάλπης πέφτει στους άξονες ASC=PL=MO/PL=VE/AD=MA/SA προοιωνίζοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα έχει παροδικό χαρακτήρα. Εκλογές θα ξαναγίνουν σύντομα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση.

Η εξίσωση MO=VE/VU δείχνει ότι το πλήθος θέλει να επαναστατήσει αλλά ο γυναικείος πληθυσμός θα αποτελέσει βαρόμετρο στην πλάστιγγα του εκλογικού αποτελέσματος. Έχοντας να αντιμετωπίσει το δίλημμα «Συντάξεις ή Χρεοκοπία» τελικά θα επιλέξει το καλύτερο για το παροδικό συμφέρον. Το ζήτημα είναι ότι ο λαός εν τέλει θα απογοητευτεί διότι μη βλέποντας μακροπρόθεσμα ...θα την πατήσει. (Όπως δείχνει η Εξίσωση που σχηματίζει η Σελήνη την ημέρα των εκλογών με το προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας Σελήνη- Αδης/Απόλλων Μεγάλη δυστυχία των μαζών. Γενική εξασθένηση των ανθρώπων. Επιδημίες. Έλλειψη ύδατος. Ξηρασία και καυτές περίοδοι).

Παράλληλα αν και παρουσιάζεται εξασφαλισμένη η επιτυχία του επαναπροσδιορισμού του Μνημονίου ωστόσο φαίνεται ότι εν τέλει θα αισθανθούμε εξαπατημένοι και προδομένοι διότι το προσδοκώμενο θετικό αποτέλεσμα θα μείνει όνειρο θερινής νυκτός. Πάλι καλά που η νέα κυβέρνηση θα φροντίσει για την ...ψυχαγωγία του λαού θυμίζοντας τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία που είχε ως μότο το «άρτος και θεάματα» όπως δείχνουν οι εξισώσεις του Cupido σε σχέση με το προοδευμένο χάρτη της Ελλάδα.

Τέλος, οι εξισώσεις του Ήλιου σε σχέση με την Ελλάδα μαρτυρούν πως αυτοί που θα ανέβουν στην εξουσία θα είναι τα καλά παιδιά της διεθνής πολιτικής σκηνής που θα «αναγκαστούν» να εκτελέσουν τις διαταγές των προϊσταμένων τους.

Και τώρα στους δύο μονομάχους Αλέξη Τσίπρα και Αντώνη Σαμαρά:

Σύριζα – Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πρόσωπο που θα αφήσει τη δική του σφραγίδα στον χώρο της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο ανάλογη αυτής που γεννήθηκε. Όπως έχουμε ξαναγράψει, μπορεί να έχει τα φόντα του πολιτικού που προσπαθεί να σπάσει το πολιτικό κατεστημένο αλλά ένας Τσίπρας δεν φέρνει την άνοιξη.

Ανεξάρτητα από το ποσοστό των εκλογών που θα κερδίσει είναι πολύ πιθανόν τελικώς να μην μπορέσει να κυβερνήσει -ακόμη δηλαδή κι αν βγει πρώτος- ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μπει σε κατάσταση «εφεδρείας». Κι αυτό βέβαια μπορεί να είναι ένα από τα «παράδοξα» των εκλογών.

Νέα Δημοκρατία – Αντώνης Σαμαράς

Ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει την εύνοια του γυναικείου κοινού και μάλιστα για κάποιες ψηφοφόρους πιθανόν να είναι ο ιδανικός εραστής, ο βγαλμένος από τον κινηματογράφο, ο ζεν πρεμιέ σύμφωνα με την εξίσωση Κρόνος υποθετικός = Ήλιος/Αφροδίτη μια εξίσωση που τη συναντήσαμε και στις εξισώσεις των Χρησμών Ιουνίου (αναφερόμενοι στο πρόσωπο που θα είναι ανώτερος κυβερνητικός υπάλληλος) και που συναντάμε και στις εξισώσεις από διέλευση στον αστρολογικό χάρτη της Νέας Δημοκρατίας. Αύξηση των ψηφοφόρων προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προβλέπεται ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες αστρολογικά να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας, όπως είχαμε γράψει και τον Οκτώβριο του 2012 σε άρθρο σχετικά με τα γενέθλια της).

Σε όλους να ευχηθώ καλή ψήφο μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές που εν μέσω εξελίξεων και ανακατατάξεων το πολιτικό σκηνικό δεν θα θυμίζει τίποτα από όσα γνωρίζουμε ως σήμερα. Οι μάσκες του επικείμενου κυβερνητικού συνασπισμού θα πέσουν και κάθε κόμμα που θα συμμετέχει σε αυτή την κυβερνητική συμμαχία, σύντομα όχι μόνο θα χάσει τα ποσοστά του αλλά και θα αποτρέψει τον κόσμο να τα ξαναψηφίσει. Μεγάλες αλλαγές μέσα σε πολύ λίγο χρόνο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved