Άφησε για λίγο μόνα τα σκυλιά στο αμάξι! Δεν πίστευε αυτό που είδε όταν επέστρεψε! (video)

Οι σκύλοι εκτός από το γάβγισμα βρίσκουν κι άλλους τρόπους να τραβήξουν την προσοχή!

Άφησε για λίγο μόνα τα σκυλιά στο αμάξι! Δεν πίστευε αυτό που είδε όταν επέστρεψε! (video)

Η Μελίσα Τόνκιν, έφευγε μια μέρα από μια πιτσαρία στην Πενσυλβάνια όταν ένα συνεχόμενο κορνάρισμα της τράβηξε την προσοχή. Εντόπισε από πού ερχόταν ο ήχος και πλησίασε το παρκαρισμένο αυτοκίνητο για να δει τι συμβαίνει και αν ήταν κάποιος μέσα… Το θέαμα που αντίκρυσε τελικά, σίγουρα δεν το περίμενε!

Μέσα στο αμάξι βρίσκονταν δύο πανέμορφα έρντεϊλ τεριέ και το ένα μάλιστα καθόταν στη θέση του οδηγού και το άλλο στο πίσω κάθισμα. Το ανυπόμονο σκυλάκι μπροστά, είχε πιάσει το τιμόνι με τα ποδαράκια του και πίεζε χωρίς σταματημό την κόρνα προκαλώντας τη φασαρία που τράβηξε την προσοχή της Μελίσα.

Η κοπέλα ξεκαρδίστηκε στα γέλια και τράβηξε το περιστατικό σε βίντεο. Απ’ ό,τι δήλωσε η ίδια, μετά από λίγο εμφανίστηκε και ο ιδιοκτήτης τους, ο οποίος της είπε ότι «τα τεριέ λατρεύουν τις βόλτες με το αυτοκίνητο, αλλά προφανώς δεν τους αρέσει να περιμένουν...»

Το περιστατικό σημειώθηκε Νοέμβριο μήνα, οπότε σε συνδυασμό και με το λίγο ανοιχτό παράθυρο, οι θερμοκρασίες στην καμπίνα ήταν σε ανεκτό επίπεδο για τα σκυλάκια.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved