Αγόρασε όλα τα παιχνίδια ενός καταστήματος για έναν υπέροχο λόγο!

Αγόρασε, όχι μόνο κάποια παιχνίδια, αλλά ολόκληρο το εμπόρευμα του καταστήματος για έναν λόγο που συγκινεί.

Αγόρασε όλα τα παιχνίδια ενός καταστήματος για έναν υπέροχο λόγο!

Η Carol Suchman από τη Νέα Υόρκη είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αγοράζει παιχνίδια και τα χαρίζει σε φτωχά παιδιά.

Φέτος όμως έκανε μια υπέροχη έκπληξη: Αγόρασε όχι μόνο κάποια παιχνίδια, αλλά... ολόκληρο το κατάστημα παιχνιδιών (το εμπόρευμα) για να προσφέρει χαρά σε παιδιά που, λόγω οικονομική δυσχέρειας, θα περνούσαν τις ημέρες των Γιορτών χωρίς δώρο!

«Όταν είδα το συγκεκριμένο μαγαζί, συνειδητοποίησα πως φέτος θα μπορούσα να κάνω ότι και τις άλλες χρονιές αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Μιλήσαμε, διαπραγματευτήκαμε και τελικά αγόρασα ολόκληρο το μαγαζί. Ξέρω πως όλοι χρειαζόμαστε ένα δώρο στις γιορτές» είπε η Suchman στο ABC Eyewitness News.

«Το κάνω αυτό εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε πολλούς γενναιόδωρους χορηγούς. Αλλά ομολογώ πως αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος αγοράζει ένα ολόκληρο μαγαζί και το χαρίζει σε φτωχά παιδιά» δήλωσε ο Antonio Rodrigues, υπεύθυνος του καταστήματος που έστειλε τα παιχνίδια στο Department of Homeless Services της Νέας Υόρκης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved