Το στιγμιότυπο από την εκπομπή της Κ. Καραβάτου που επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη και κανείς δεν πήρε χαμπάρι (βίντεο)

Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης, θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς

Το στιγμιότυπο από την εκπομπή της Κ. Καραβάτου που επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη και κανείς δεν πήρε χαμπάρι (βίντεο)

.
Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αυτές τις φήμες, ωστόσο υπάρχουν κάποια σημάδια που αποκαλύπτουν ότι η ξανθιά παρουσιάστρια κυοφορεί το δεύτερο παιδάκι της.

Αρχικά θα σας θυμίσουμε τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου όπου δεν απάντησε ευθέως στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν είναι έγκυος. Η γλώσσα όμως του σώματος στις περισσότερες περιπτώσεις αποκαλύπτει περισσότερα από όσα θέλουμε. Λίγο η αμηχανία, λίγο η αποφυγή της άμεσης επιβεβαίωσης ή διάψευσης, έκαναν πολλά sites να γράψουν για μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Το ίδιο συνέβη και με τον σύζυγό της, που καθ'όλη τη διάρκεια της συνέντευξης είχε ένα αινιγματικό ύφος στα παρασκήνια της εκπομπής.

Ωστόσο, αυτό όμως που δεν πρόσεξε κανείς στην εκπομπή τους στα «Καλά Καθούμενα», την Κυριακή 11 Οκτωβρίου ήταν η φράση της Κατερίνας που αποκάλυψε άθελά της την εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video στο www.mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved